WHAT A STRESS! DEN ALL DIS TIME SHAWTIE DUS A DAGGA OUT DI WHOLE A HAR FUTURE SUH?
**SENDER THE IDOLIZING THING A BIBLE A FULFILL , I JUST CANT UNDERSTAND IT** Met don’t get me wrong I think this little girl is a nice girl…. All I…
DID KASI TELL YOU REMOVE IT ? TALK TO WI NAH
This guy comes from old folly live with him baby mada a dbay every Friday night him lef her and go to a gal wa live a steer townhim poor…
IF DEM CUDDA CHARTER A PLANE FI GO NO MAN’S LAND DEM WUDDA RUN GUH..DISGRACE
Yes please f**ng stop. Yuh take up ppl broke man and feel like they gonna give u the world dats y yuh tired of ppl man they couldn’t give at…
Ice is wen billy comin out ? Mi notice u nah stop post up ole videos wid u an him. Yu post him bail? U cyaa hol dung nuh mon…
SENDER;- Police officer in Waterhouse pressuring residents to give money to repair government vehicle
Why is it the man just can’t keep his party in piece without some type of mixup ….. yuh man honey he’s for everybody ….. grow up
LOL EN IS WHICH POLICE STATION DIS???