3DOT MI HAVE DI VIDEO

Mi take Lincoln 3dot phone when him
Gone to the bathroom and mi find a video of the Dutty bowy Lincoln 3dot f**g a 17 year old stripper from taboo.

**3DOT ALL WHEN YUH FINGER INA DI GIRL MOUTH YUH A GROAN..FI A MAN YUH MEK A WHOLE HEAP A NOISE DEH DOE AND WAA EAT OFF DI GIRL FACE…GUH DEH 3DOT**

18 thoughts on “3DOT MI HAVE DI VIDEO

1. Shattered :sorry 3dot I have just deleted Feel#,that was a good song but you blew it all away. :najis so disappointed please to do better. :tkp #teenager#stripclub #underage#boilywillsoonshowup #stop kissing #nasty# so done

2. Me woulda like know ah wahra wrang wid di man a mek nuff noise??? Nuh falla Met yaa clicky clicky, bawl out when di tings swweeeeeeettttt!!!!!!

3. Mi say mi know one man whey gwaan so eno mi all haffi a cover the bredda mouth eno moaning n groaning caaa done smh mi did have to ask him kindly to stop di noise cause di neighbors did not have to know every single time we did it smh a wah so dem super sensitive?????

4. Damn you never know this man was like this, freaky a** hell wow and having intercourse with a 17 year old, he has no decency about him at all… smdh

5. Met don’t duh mi dat,itsunami 20° weh mi deh mi nearly piss mi self to rassssss. Weh yuh say? Him catch seizure?