SEMI- CLEAN VIDEO MAN WID A DIRTY HEART

0 thoughts on “SEMI- CLEAN VIDEO MAN WID A DIRTY HEART

1. Wid all di Money weh him a brag seh him have why BUn UPP no go do some surgey and try correct the bunn up weh dem acid him from how long. Bunn UPP you should learn that badness no good fi your heal see you get a permanent name from you badness deh. I guess you neva learn.

2. Canelli how you one can inah mix up Suh!!!??? From do day I was born! Yah talk bout how di man a f**k man.Yuh nuffi exclude yourself! Yah one of if not do biggest fish inah Philadelphia! Every gyal mix up your name inah! A dat fi reach Yuh,Yuh too extra! Yuh gwaan like yah smaddy all a duh is walk a beg! Yuh nuh have shit! Ole wotliss barber boy! Like di man seh is bare hood Yuh huh Florida huh take.Yuh love likes to much!Him shoulda bax down Yuh mawga bloodclaat in deh!

1. Him mus a tek it wid him fi know what him tekking wha happen dat barber did cork up n couldnt tek more? I have a message fi niki since she join wid Gaymeon a talk bout baby father a batteyman..what is the condition of fi har hole? Cause if it did shit up then maggot must be dropping outa it now. When people in the right give them their right, Gary is a sneaking teef so keep it exclusively to that

3. D whole a dem a fly go fl and LA film siddung pon man if tings woieeee wouldnt be suprise canelli and Gary a f**k each other and a carry cocky feelings all y’all niggas r gay don’t put it past any of you

4. Why bun up talking about fake belt and fake things when for a fact! he goes to jersey to buy the fake items at the flea market.He’s a hypocrite and a Liar.

1. Yes Metty and they were friends too and you see how he paused when dem ask How much he paid for it?

5. Everybody know Gary goes to jersey right along with them and for a man living in his business you should be able to buy your own things!!?? weh yuh a hype over is simple things a 40 add yr video man is supposed to have beg yuh do go take care of your 7 kids and stop galang like gal everybody know you bun up nuh ave shit no need to go in video light leave it to d gal dem canelli yuh don’t have shit either so mi nuh know y d fussing && d WHOLE A man deh dem f**k batty no need to debate

6. Aswear! these so called dancehall celebraties inna Philly be hyping on some FAKE BULL SHIT! NO 401K plan, NO IRA, NO STOCKS BONDS, NO HEALTH INSURANCE, NO LIFE INSURANCE,NO HOUSE, NO SECURTIES, NO TO MENSION NO PAPERS! THEY NEED TOGET THEIR PRIORITIES STRAIGHT,BOTH MEN N WOMEN, SMFH. You’all need to TAKE SEVERAL SEATS!!!