MAPPY WHEY DONNA?

0 thoughts on “MAPPY WHEY DONNA?

1. A wait fi next frideh dance suh she can get fi har insta shout out ..real clowns I tell yah

(Simplicity soon sign in)

2. SHE NOT PRETTY SHE NOT SEXY, SHE LOOK LIKE A DAMN MAN.. MAPPY PLZ COME SHOW OFF WITH A NICE PETITE GIRL..

3. So u in every dance a queens with lady steph, u tell her u tell her u and u baby mom done done and look ya. Lady steph weh keeping the batty rider party monday. Mappie pick up steph every night so she can go out go promote then go back go sleep in a di 1 room till day light

1. sanny you day get over Neicey all now?? Gwan hide and fret Ina di house cause John still no way you.You ah di fuss gal mi see man left while him Ina prison .me fFren a mad u and sh doh even look john way..

4. Manny we know it’s you neicy cause you can’t spell read or write to save your life. I hope mappy know you is a walking std. The man dem in philly fraid you shot dem so dem not looking, now you gone to ny smh I here you sending Apple wedding pics all over saying she don’t look good you need to stop it. The man married apple and not you kmt when will a man ever claim you? Mappy please to visit a doctor bright and early Monday morning

5. More than likely thats all she good fah dats y har mouth stink so,people dem say a full time she visit the dentist,and y u worry bout apple u a f**kin hater cause from yuh lick out jadion batty him no look pon yuh

6. Sanny that girl is jealous of your life she mad at you for the simple fact that her baby father don’t acknowledge her in public or private. She went as far as to bring your name to obeah man over south west. Jealousy is a hell of a ting.its stink in the streets that she is walking with your name in her shoes but who God bless no man curse

7. No wonder steph stop beg the $20 $20. U neva see smoke without fire. The whole set a fren them no play fi dash out. Steph, dalia, kim, jody, alicia.

8. but these babymadda don’t know say a mappie a keep Steph party? A him pay her rent fi her room? A him bring her pon road almost every night and as she claims and him once she a f**k which everybody know a lie she and big oversized Kim perfection a friend and we all know Kim sell $200 pussy and pimp out all her friend dem Especially stinking mouth Jody Coutour that bitch mouth smell like batty. Steph and mappie a f**k long time and him a use Donna money a gi her and she up inna donnA X6. Steph fi think bout getting sort out mappie $100 and $200 a nuh shit and she have a son one set a careless bunch dem

9. Mappie an his clowns. I never see a bigger set of idiots. They all need to get their sh*t together. An if him really a sleep wid Niecy! Oh Lord. Wasn’t him sexing Tia too. They are so nasty. An then they’re all friends (the women them)