Barrel man fans tek him on because a one comment him mek pan him page
0 thoughts on “BARREL MAN VS DI WHIP”
A deactivate him deactivate him page afta dat smaddy went in it seems, wen smaddy knw yuh wife past nd roll it out in the present my word.
Nah lie still frm him meet his new found love him talk more about her dan weh we de ppl knw him fah him cum off a bit as frighten wen it cums tuh, maybe a suh him show fi him true luv but it did a crowd him nd seet deh open doors weh suda neva open.
Wen yah social media figure yuh really caan share too much of yuh private life it wi turn round pon yuh in such a way dats all yuh haffi wonda if a dem yah ppl claim seh dem happy fi yuh.
4kids with 4 different man???? .and him a gwaan like she a preps???kmt . .him or she cant style nobaddi .lowe him still.a de greencard him a work towards.she gon learn.she kno har hole dun .she can do de maths
Barrel man u really bright chu u a get a likkle buss dwl. So he was dealing with somebody before him meet Joan (online) and when di girl him was dealing wid message him a dat him sen ar. I woulda jump tru di phone an box u eh si.
Serve him right. That fi happen. I love how she Kool him with the whole book from front to back bout him “queen”. I don’t undertstand some men, how you fi a diss woman and call them bitch and you and your siblings be having different last name. I’ve been following him for about 6 mths now and him come off as cocky and condescending. I’ve read previous post where me say me just ago delete this boy cause I don’t like how hima a deal with people. This guy just frigthen and looking for an opportunity fi reach a big foreign. Some people don’t u see stand say less is more sometimes, and being humble and respectful is important in his field.
Barrel man mi lose offa yuh man. Cah believe seh ah dem tings dere yah ah kip up. Yuh wife track record kinda lengthy doe. Trod carefully, yuh future wid har seem kinda bleak. How much barrel she send dung eena short space ah time,,, :cendol
I know not this barrel man in person onlt fron FM but I do get a very cocky vibes from him & his post in the way he addresses people as if he is any better than anyone. classing his day one fans because they see right thru his fragile pretentious frighten self DWL..dude grow some thick skin since you so badly wanna be a celebrity
The first time Barrel man was featured on here, I sent the video to Met as I thought it was funny, then like any other video, I forgot about him. He wasn’t good looking or intriguing in any way for me to even remember him.
Him fi diss all a dem. Dem rass follow too frigging much. Every person mek a video dem run gone follow mek them feel important.
I’m on IG and I follow only family members. Not a damn soul else. I ain’t no follower. That’s why I love Beyonce. Beyonce don’t follow a damn soul, cos she’s a leader, everybody else follow her.
Pure followers exist and no leaders! Dem fi treat onuh like crap, too nuff!
Barrel man showed everyone who he really was from the first video. He is clearly an egotistical greedy, selfish human being who believes people out there owe him something for nothing in life.
But the reverse side to his personality allows him to spot an opportunity from miles away, so he has tried to reinvent himself as an upstanding member of society to encourage vulnerable women to fall for him and ‘donate’ to his cause (himself)
In summary both sides to barrel man are not worth knowing
ABSOLUTELY lou lou. He is extremely calculated smart and slick with it .and anybody u see throw god inna de mix of everything as distraction be careful of dem
Low out barrel man enu. Him Irie leave the terrorists off we time line lool. Anyways some a we woman too nuff so maybe that’s why barrel man go su hard pan r. The man married so keep it moving. So what if she have 4 different babyfather. At least one a the man the must come tru fi dem picni. My mada have four a we for the same man and me want beat r cause the man just wutless suh a beta she did breed fi a b c and d at least c would a do something for his kids dwl. Anyways we all big now and pass the worse. Leave barrel man wife alone barrel she soon breed again and guess what it ago be 5 babyfather dont.
A deactivate him deactivate him page afta dat smaddy went in it seems, wen smaddy knw yuh wife past nd roll it out in the present my word.
Nah lie still frm him meet his new found love him talk more about her dan weh we de ppl knw him fah him cum off a bit as frighten wen it cums tuh, maybe a suh him show fi him true luv but it did a crowd him nd seet deh open doors weh suda neva open.
Wen yah social media figure yuh really caan share too much of yuh private life it wi turn round pon yuh in such a way dats all yuh haffi wonda if a dem yah ppl claim seh dem happy fi yuh.
A de quickest me eva see fame get to sumady.haha.in no time afta him fb buss him get uppity.quick quick o clock.wit his morally superior self dwl smh
4kids with 4 different man???? .and him a gwaan like she a preps???kmt . .him or she cant style nobaddi .lowe him still.a de greencard him a work towards.she gon learn.she kno har hole dun .she can do de maths
Barrel man u really bright chu u a get a likkle buss dwl. So he was dealing with somebody before him meet Joan (online) and when di girl him was dealing wid message him a dat him sen ar. I woulda jump tru di phone an box u eh si.
Do you Dwight…don’t get discourage.The ex nu realised after yu sort out yourself a one ex yu would a send fa .
Serve him right. That fi happen. I love how she Kool him with the whole book from front to back bout him “queen”. I don’t undertstand some men, how you fi a diss woman and call them bitch and you and your siblings be having different last name. I’ve been following him for about 6 mths now and him come off as cocky and condescending. I’ve read previous post where me say me just ago delete this boy cause I don’t like how hima a deal with people. This guy just frigthen and looking for an opportunity fi reach a big foreign. Some people don’t u see stand say less is more sometimes, and being humble and respectful is important in his field.
Barrel man mi lose offa yuh man. Cah believe seh ah dem tings dere yah ah kip up. Yuh wife track record kinda lengthy doe. Trod carefully, yuh future wid har seem kinda bleak. How much barrel she send dung eena short space ah time,,, :cendol
I know not this barrel man in person onlt fron FM but I do get a very cocky vibes from him & his post in the way he addresses people as if he is any better than anyone. classing his day one fans because they see right thru his fragile pretentious frighten self DWL..dude grow some thick skin since you so badly wanna be a celebrity
The first time Barrel man was featured on here, I sent the video to Met as I thought it was funny, then like any other video, I forgot about him. He wasn’t good looking or intriguing in any way for me to even remember him.
Him fi diss all a dem. Dem rass follow too frigging much. Every person mek a video dem run gone follow mek them feel important.
I’m on IG and I follow only family members. Not a damn soul else. I ain’t no follower. That’s why I love Beyonce. Beyonce don’t follow a damn soul, cos she’s a leader, everybody else follow her.
Pure followers exist and no leaders! Dem fi treat onuh like crap, too nuff!
Barrel man showed everyone who he really was from the first video. He is clearly an egotistical greedy, selfish human being who believes people out there owe him something for nothing in life.
But the reverse side to his personality allows him to spot an opportunity from miles away, so he has tried to reinvent himself as an upstanding member of society to encourage vulnerable women to fall for him and ‘donate’ to his cause (himself)
In summary both sides to barrel man are not worth knowing
ABSOLUTELY lou lou. He is extremely calculated smart and slick with it .and anybody u see throw god inna de mix of everything as distraction be careful of dem
Low out barrel man enu. Him Irie leave the terrorists off we time line lool. Anyways some a we woman too nuff so maybe that’s why barrel man go su hard pan r. The man married so keep it moving. So what if she have 4 different babyfather. At least one a the man the must come tru fi dem picni. My mada have four a we for the same man and me want beat r cause the man just wutless suh a beta she did breed fi a b c and d at least c would a do something for his kids dwl. Anyways we all big now and pass the worse. Leave barrel man wife alone barrel she soon breed again and guess what it ago be 5 babyfather dont.