Ladies if uno a tek a gyal man………….and uno a suck……………..and suck………..and all a deep throat…………and di cocky nah budge……..stop lock up yuh mouth put 3 padlock pan it and put on 5 panty …..You are >new word< HOFT...you are HOFT..no use :travel ..Di whole a uno si di video and know wha mi a talk
di buddy seh...aye puta no ..no vengo ..no sale ...
Check check hello hello :hammer :hammer people deadddd
like fish head
yes it soft bad bad bad bad’ she think she crazy a kill herself over a dead hood I can’t bother’ hi met how are you long time no see
I is ere.. :hammer
This is Kamesha Anderson aka Syrian ex, aka the girl that was in the argument with Ladyann, aka Macka Diamond matey, aka Dj Cris Cross ex, aka Neil Pearl baby mama.
Neil Pearl who?
Who my tren u full of aka so nah lol.
Mi nuh see it yeh weh it deh?
joanna just embarass har husband smh dah buddy deh need a tweezer and a magnifying glass fi tek it up
Den di balls big like a beach ball :nohope:
All me know kim gott done har….and mi caan understand why all a this fi a lil dead buddy man
But dem have video a Kim Gotti a suck off di likkle teeeeeeele. Kim Gotti put up the man naked pic and then the wife put up video wid Kim a suck
Beach ball I’m deading.
:hammer :hammer :ngakak :ngakak :takut :takut :tkp :tkp :tkp :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :tkp :tkp :tkp :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer
No sah! Some of them man here nuh have no shame, all me now if was a man wid all that little piece of nook,mi a hide, lights out, bare darkness to my thing, and some gal mouth nuh have no ambition, and them have jrancrow tumuck, all kind a dead meat them nyam.That buddy nuh edible.
I must say this before bed Kim Gotti hon U AINT GOT IT NOPESSSSSSSSSS SMH
Jesus we need you rite now
look like mi late lol
Weh di video
Har mouth nuh give the man cocky no vibes, all she a suck, it nah Stan up. And did u see her fingers, omg, that’s all I could look pon, how dem black and white suh. Sometime it’s not about cocky size, cuz some man cocky big like wow and it nuh give yuh nuh vibes while some not so big and it make yuh climb the wall like yuh a spider man, lol. Why dem girl here a get a one f**k off a ppl man and a Mel di man video yuh, like really, kmft, and watch him to nuh, shame pon both end, cuz if a did my man mi would a shame
Is not a one fuk mama a long time thing cuz when kim start talk and post pic the second lil buddy man a cook har dinner the same lil buddy man come tell har things bout the wife and the kids all send har pic idk what went down to kick it off but all me know it sad pon the 3 a dem
Marlet a because u nuh know di madness why u can say u think a nuh one time..but the man have no business a video nothing wid dat deh cocky deh
York are so right lil busy wid a body shape like the number 8
Yuh know seh me would love fi fight met and beat her up bad bad bad!!!!, weh yuh get your words dem from?! Laughing out loud at “BALLS THEM BIG LIKE BEACH BALL”
:angel
MET where is the video?? some of us did not get to see it!! 🙁
We are called to order in the Chambers of the Honorable Judge to adjudicate why the defendant after multiple biting and licking FAILED to RAISE this DEAD wood. We will address the smallness and the oversized “beach balls” later in the decision.
When has it become cool for a female to allow a nigga to take a video of them sucking a dick and YET not demand that the man get video when he is eating the CAT.
You all need to have a counter punch. How the hell you with a nigga asking for a freaky video and you not demanding the same thing. If she had any sense she would have released that VIDEO with him eating. But it does not exist because she is stupid. When you go buddy biting, you need to have a back up with him furburger eating. It is only fair. We will then get the opportunity to look at BOTH video evidence and render a fair verdict. However due to the fact that we have no video evidence of him eating. We have found you guilty as charged for failing after multiple slurping and licking to effect a RISE in the DEAD wood. The other counts as to the oversized balls and the itsy bitsy penis are not your fault and as such we will dismiss those counts and let him take up that issue with God. Done and Ordered in the Chambers of the Honorable Senior Circuit Judge Betty Fletcher.
Lol
I think her mouth was so think that the cocky deh nah rise up I saw the video and all I said was like look at the hands nukes and him body dead and a try and try and thing nah get up a so him look like dash her weh and vex she vex and start going Pom him wife page and so the thing start but little that she know him tell him wifey already about her even show her the video a so she tough Kim gotti would had style them but a laugh them a laugh after her me hear said the reason why him left Kim gotti cause she a stink nu rass lol but that none of my business zipping tea , so a small cocky and she a gwan bad pin him wife page and after him wifey Joanna put her pin blast now she had a problem with the dead small cocky but all when she a suck it she N&A see a problem pon it but after her video went viral she said she got one pon him sucking her but yet we nah see it yet dwl Kim gotti go retired can suck and f***k to keep a man yet poor thing yo me a big up the man yeah him na care wifey came first I saluted you big man any other man would had run ah you a stay pon your wifey side and battle it up even with that small cocky deh your heart and priorities count more than the dead cocky deh
@Annoy 2:11 you know mi nah laugh, so Kim tink as according to you. Why him stay so long and mek she tink him up, and kill him hood root and stunted it, that me can’t even call It a buddy or a teely, all mi can see is a lil nook on an excerise ball, better u keep quiet cause there is nothing to defend, at least mi nuh see nothing.
She say the man diabetic so him buddy cyaan stand up , so the wife allow him fi go road. All him do is nyam har front and tek good care of her. Over a 2 inch dead buddy though lol. Wife say they’re in a open marriage , she got a man….Kim post the wife f**ka man too dis tew much over one bonseye (spell it how it sound) buddy
me eass met make u never call me
Mi always miss the damn video