A better u sell yuh baddie dan go teef di people dem tings eno
Nick Klean rewind
0 thoughts on “FROM I WAS BAWN..WAR AND OBEAH OVER NICK KLEAN COCKY”
met I’m not going to lie but Sade and rifa ever a trouble oshein and dem a sen in info mek it look like a oshein a di trouble maker . A same so rifa did tell oshein bout har I year old daughter ago suck hood tell me now if a did you yuh wuda get mad too because the too old ass woman a tek set pon the lil gal
Morning met a suh nick klean hood good till all when him deh a jail dem still a war ova it…. Suh one of the 10 babymother can plz tell me when nick a come out cause me see ppl a promote him party an me hear sah him deh a jail suh me wah know wah gawn Lml woooooiii
sade them need fi leave oshein alone a vex she vex because oshein actually have a child fi nick NO DNA NEEDED that why nick klean did affi box down the one rifa love trouble that don’t si uno
Rifa for a 30yr old gal with 3 different baby father your life sad bad. You and nick lef 2yrs now and you tek around 8 different man to exact included posh posh from Brooklyn . All the suck u posh him still lef you and go get married next u and the world know nick don’t want you just for the paper works and that’s it. The time u worry bout oshein you need to go boil some cornmeal porridge for da 19yr boy. Sade rotten teeth sade non document bitch time u Mek trouble u go sort out ur nasty life you almost homeless and before u worry about finding a place you worrying ova a man that’s with someone else. Go find shower Chris and leave sheen alone. You and rifa is a man mascot 2 matey tun friend .
Nick klean a mad Sade woiee mate and mate link way is dis Sade and rifa team up on d girl true dem jealous d gal have r nice daughter demm say duppy know who fi frighten nick klean say out a him mouth say d baby is sherifa and sade biggest problem so dem team up against Oshein nick klean lives with his wOman Sade and Rica with r 19 year old weh a look papers to nuh have no ambition everyday dem take set on d girl Sade tie nick das y so much crossis a follow d man
Sade a worry bout Oshein and nick klean a u papers u must go worry bout rifa a ctizen d new woman has her staus and me just a hear say Oshein a expect her green card and social in d mail anytime soon u hate Oshein try d baby shit belly sade and rifa everyday u see Oshein and her sweet baby girl and u can tell she’s a gud and trying mother d girl go monhatten go look help and a get r papers through d door unu Me set on d girl all a chat bout a she call immigration on nick when a nick put himself in a trouble bwoy sade u love d beaten u and rifa d two a unu a man mascot matey link up
Sade wukliss till it look bad. She and Rifa couldn’t stand each other and now dem a fren, cuz Oshien ah gi dem ah run. Sade and Rifa gooda all rub pums. Because I caan understand how two mate team up fi tek on the next chick. Nick nah come back ah road so which one ah dem ah plan fi guh back a JA cause ah deh suh nick ah guh. Sade walk and f**k like ah dog and Rifa just love mine man. Rifa and Sade have a lot in common cause dem pussy a crosses… Sade have two pickney from two different man and dem both guh jail and back to JA they go…. Rifa have three pickney from 3 different man and weh dem reach jail. Hopefully Rifa can put up Sade cause she don’t live no where. Sade have her pickney dem no papers and before she guh sort out herself she deh weh every drum pan a beat yuh ever look at how Sade carry herself and she will dress the boy nice and then the daughter just big black and look like a security guard like she waan bath. A 2015 and Sade and her 2 pickney ah sleep pon one bed. May god go with these girls because they need some serious help.
yes people Nick may not be here but his party is still on and popping this Saturday Kerrys banquet hall is the place. Yes people that bitch sade she walk and f**k so much man and woman in the Bronx gal go look a chair and sit your ugly ass down Nick don’t want u he only like the freaky things u do to him bitch.i see that all u girls fight over Nick cocky so if they send him back to Jamaica which one of you guys going to Jamaica first because from my understanding not one of u guys have your papers. Omg the only person that can fly back to ja is the woman that he live with for a fact. Both u girls need to sit your asss down and take care of your kids. Pls klean summer is on and popping gas gas gas gas pls we don’t need any war this Saturday so stay the f**k him with the bullshit
Shit mouth sade Gibbs bcuz u no have paper u still can get free dental. Mek sure u can defend yourself walking around f**king with people. Don’t forget you was one go tell people when Michelle f**k on her husband (precki balla) with office u sade is no friend to Michelle u let the puss out the bag.
But me waa understand how party aguh keep if the man lock up ….
Will he be making a surprise entrance ???
Who will they be splashing with numerous bottles of champagne ??
Stay tuned
Don’t worry just come and u will see who champagne bottles splashing on u guys are not been nice when jue get lock up his woman still keep his party and u all went and support it so why u guys can’t do the same for Nick u all know that if Nick was here him would a bun up road every night….
Sade a dutty gal all mi fren baby father she see and have him a f**k are then ago call mi fren when the man nah look pon her bout him gone wid next woman and the boy nuh want her cause the boy tell him woman seh nuh a them gal deh can’t mek him leave her and dutty sade all a talk bout the girl son that’s why bad blessing ago follow her cause never you talk bout people’s kid and nuh of her kids them look like the gal baby no papers no job no life worthless sade and love talk bout man a tek care a them and yet still she can’t keep 1 man her pussy just public and open up to everybody
met I’m not going to lie but Sade and rifa ever a trouble oshein and dem a sen in info mek it look like a oshein a di trouble maker . A same so rifa did tell oshein bout har I year old daughter ago suck hood tell me now if a did you yuh wuda get mad too because the too old ass woman a tek set pon the lil gal
Morning met a suh nick klean hood good till all when him deh a jail dem still a war ova it…. Suh one of the 10 babymother can plz tell me when nick a come out cause me see ppl a promote him party an me hear sah him deh a jail suh me wah know wah gawn Lml woooooiii
No sah did dat girl seh she love obeah? No sah, likkle gal go seek God.
Sick fe see yungins carry on suh an ova man tuh. It nuh look good!! :hammer
Suck pussy sade leave the girl met put up 2_package post what she do fe Kerry Ann
Met put up 2_pac post she made that just for Kerry Ann lol
Suck pussy sade leave the girl met put up 2_pack post what she do fe Kerry Ann
sade them need fi leave oshein alone a vex she vex because oshein actually have a child fi nick NO DNA NEEDED that why nick klean did affi box down the one rifa love trouble that don’t si uno
2pac says she want round 2 duppy conquerors kerry y u dont puff up u chest like u did munchie
Rifa for a 30yr old gal with 3 different baby father your life sad bad. You and nick lef 2yrs now and you tek around 8 different man to exact included posh posh from Brooklyn . All the suck u posh him still lef you and go get married next u and the world know nick don’t want you just for the paper works and that’s it. The time u worry bout oshein you need to go boil some cornmeal porridge for da 19yr boy. Sade rotten teeth sade non document bitch time u Mek trouble u go sort out ur nasty life you almost homeless and before u worry about finding a place you worrying ova a man that’s with someone else. Go find shower Chris and leave sheen alone. You and rifa is a man mascot 2 matey tun friend .
Nick klean a mad Sade woiee mate and mate link way is dis Sade and rifa team up on d girl true dem jealous d gal have r nice daughter demm say duppy know who fi frighten nick klean say out a him mouth say d baby is sherifa and sade biggest problem so dem team up against Oshein nick klean lives with his wOman Sade and Rica with r 19 year old weh a look papers to nuh have no ambition everyday dem take set on d girl Sade tie nick das y so much crossis a follow d man
Sade a worry bout Oshein and nick klean a u papers u must go worry bout rifa a ctizen d new woman has her staus and me just a hear say Oshein a expect her green card and social in d mail anytime soon u hate Oshein try d baby shit belly sade and rifa everyday u see Oshein and her sweet baby girl and u can tell she’s a gud and trying mother d girl go monhatten go look help and a get r papers through d door unu Me set on d girl all a chat bout a she call immigration on nick when a nick put himself in a trouble bwoy sade u love d beaten u and rifa d two a unu a man mascot matey link up
WOMAN STILL WAR OVER MAN…A WAH DOU DEM LOW LIFE GAL MON
ANYTIME U SI A GAL AFFI POST PRIVATE CONVO FI PROVE TINGS…SHI NOH SURE A ER SEF …GAL.UNOO GOH LUK A LIFE ..GOH LUK WUK
Sade wukliss till it look bad. She and Rifa couldn’t stand each other and now dem a fren, cuz Oshien ah gi dem ah run. Sade and Rifa gooda all rub pums. Because I caan understand how two mate team up fi tek on the next chick. Nick nah come back ah road so which one ah dem ah plan fi guh back a JA cause ah deh suh nick ah guh. Sade walk and f**k like ah dog and Rifa just love mine man. Rifa and Sade have a lot in common cause dem pussy a crosses… Sade have two pickney from two different man and dem both guh jail and back to JA they go…. Rifa have three pickney from 3 different man and weh dem reach jail. Hopefully Rifa can put up Sade cause she don’t live no where. Sade have her pickney dem no papers and before she guh sort out herself she deh weh every drum pan a beat yuh ever look at how Sade carry herself and she will dress the boy nice and then the daughter just big black and look like a security guard like she waan bath. A 2015 and Sade and her 2 pickney ah sleep pon one bed. May god go with these girls because they need some serious help.
yes people Nick may not be here but his party is still on and popping this Saturday Kerrys banquet hall is the place. Yes people that bitch sade she walk and f**k so much man and woman in the Bronx gal go look a chair and sit your ugly ass down Nick don’t want u he only like the freaky things u do to him bitch.i see that all u girls fight over Nick cocky so if they send him back to Jamaica which one of you guys going to Jamaica first because from my understanding not one of u guys have your papers. Omg the only person that can fly back to ja is the woman that he live with for a fact. Both u girls need to sit your asss down and take care of your kids. Pls klean summer is on and popping gas gas gas gas pls we don’t need any war this Saturday so stay the f**k him with the bullshit
Shit mouth sade Gibbs bcuz u no have paper u still can get free dental. Mek sure u can defend yourself walking around f**king with people. Don’t forget you was one go tell people when Michelle f**k on her husband (precki balla) with office u sade is no friend to Michelle u let the puss out the bag.
But me waa understand how party aguh keep if the man lock up ….
Will he be making a surprise entrance ???
Who will they be splashing with numerous bottles of champagne ??
Stay tuned
Don’t worry just come and u will see who champagne bottles splashing on u guys are not been nice when jue get lock up his woman still keep his party and u all went and support it so why u guys can’t do the same for Nick u all know that if Nick was here him would a bun up road every night….
Sade a dutty gal all mi fren baby father she see and have him a f**k are then ago call mi fren when the man nah look pon her bout him gone wid next woman and the boy nuh want her cause the boy tell him woman seh nuh a them gal deh can’t mek him leave her and dutty sade all a talk bout the girl son that’s why bad blessing ago follow her cause never you talk bout people’s kid and nuh of her kids them look like the gal baby no papers no job no life worthless sade and love talk bout man a tek care a them and yet still she can’t keep 1 man her pussy just public and open up to everybody