0 thoughts on “GLAM GIRL OF THE WEEK IN HER GAY COLORS”
Morning. .me say..the caption have me a way..lmaoooo… why bellvue don’t contain them mad.. kmft… all him now nuh suppose to inna civilized society. .lol
Met wah happen to NAGE?? You couldn’t miss har fi nutten . every weekend she is where di drum pan a knock. I guess time really get hard or she decides to be a better role model for her child?/
Please to refresh me memory because when dem first show up pan di scene every body thouhgt they were relatives until it was said that Nage have baby fi dah Mad man deh up a top ina di pic. Di mounth a gal Nage affi pretend around so she and har boo coulda nyam some cash from Farrin.LMAO. dem is a sick set.
Morning. .me say..the caption have me a way..lmaoooo… why bellvue don’t contain them mad.. kmft… all him now nuh suppose to inna civilized society. .lol
Met wah happen to NAGE?? You couldn’t miss har fi nutten . every weekend she is where di drum pan a knock. I guess time really get hard or she decides to be a better role model for her child?/
Please to refresh me memory because when dem first show up pan di scene every body thouhgt they were relatives until it was said that Nage have baby fi dah Mad man deh up a top ina di pic. Di mounth a gal Nage affi pretend around so she and har boo coulda nyam some cash from Farrin.LMAO. dem is a sick set.
nage have baby?
Alright B!t(h!!!
Look like him need anneda beaten offa Gary hose….or it r Gary hose lean him suh?
He always looks crazy to me it look like him not even bathe with all to f ing beads pon him hand With homeless looking ass
THIS IS A CRY FOR HELP!!!!!!!!! I HOPE HIS FAMILY SEE IT AND GET HIM THE HELP HE NEEDS.WOW!!!!
what kind of help do you suggest?
The caption have me away… :hammer
Him look like the flag bearer fi any pride parade.
:ngakak No this serious :ngakak dah flag bearer fi (gay) pride parade fling mi right a grung :ngakak
Bae knee cup dem in a the sock . Sexy.
@Met assistance to a mad house.
Lowe d man !!
That’s all unu do unu ago dead !
Parasitezzzzz!
Met duttty nasty nage dey a turks with a lesbian promoter she come every other. Month or so nage look mash up bad