HURRICANE TONGUE WITHOUT AN EYE

IMG_5200-Optimized

strawberry yuh no have no sense Murdock nah go stop Mek yuh look like ah idiot 2 weeks ago him post up gyal msg pon him Instagram and next gyal as him wcw and now u back wid him like the fool yuh is man mascot berry the people dem Neva know say yuh ah 23 and look so old fi a young gyal.. Ah Weh yuh do tie him so him can’t left yuh because all the 3 sum and 4 sum yuh gi him , him nah stop f**k.. Or ah him hurricane tongue Weh yuh say him have yuh like. Mi nah hate but yuh tities aka boobs too long in a yuh birthday dress yuh friends dem couldn’t tell yuh. Murdock him no betta cause him love gyal Weh mind him and a pure theif strawberry theif and give him and chubby. And strawberry nah stop f**k off cubby the man them say her p**y no have no bottom fi a young gyal .

0 thoughts on “HURRICANE TONGUE WITHOUT AN EYE

1. How uno lie so, this big woman a 23, no sah uno love gi joke? Cho how uno bad suh, Double that up, the woman is 46 and looks quite nice for age. Uno too wicked she don’t look bad for a 46 year old, but 23 no way, lie that.

2. The pic on the left, she look nice, but the pic on the right….bwoooooyyyyy, tha jawbone deh look VERY ‘BRaitlyn-ish’.

I believe is a woman still BECAUSE of di long breast dem, cuz NOBODY nah go pay fah no long titi…

3. if di man do har all sender seh an she tek him back, den a she caan left. As Lauren Hill seh, “baby girl, respect is just the minimum.” Oh, if yuh a 23 my mumma and Puppa nuh meet yet.

4. Pay attention to your bodies and the changes they’re going through, women, because everything ain’t for everyone. It may on a website, it may look good on a mannequin, and it may even look good when u lay it out on the bed, but when you put it on it may not look good on you.
    With that said, if your breasts are long and flat like patties from Juici beef don’t wear certain things.

5. What am still puzzled about is the 3 and 4 sums. Is this really happening in real life? Are women really giving they boyfriends/husbands 3 sums? What is the world coming too? For the record am no prude.

6. she had a nice body before Having children for some woman it can mess you up physically and in her case it did….. ALottttttt

7. berry crawny and stay bad wid her slippers breast dwfl bitch look like a drag queen she think Murdock want her she a living man preke lmbo gal a drive 2002 bimmer and still live inna the section 8 apartments wid her mumma and Murdock.

8. The two ah dem nasty no Rass Murdock buddy can’t stay in his pants neither his tongue can’t stay in a him mouth the gal Weh him use to f**k off name necey say him tongue game tun up and him have pencil dick. Berry breast dem long like slippers gal think she look good.

9. @anonymous nobody no want berry old sliappers and bag fi but she steal the fabric , the bag and the slippers to make them I don’t want no crossie follow me !! So at phat rabbit go and get yours from ASOS.com lol

10. The girl dont f**king look old fa her age u haters she look har damn age kmt nd so wat if the girl dont want no silcone in her breast she jus hve twins

11. Bwoy Dah senda yah luv berry. Don’t be mad seh d girl still a frig Murdock. Betta she stick wid d buddy weh she know cause too much outside buddy a walla inna shit. You too hurt senda. Big up Berry and her line fluffy posh.

12. Idk berry but for someone who just had twins she look dam good her boobs r her business …also she looks her age let’s speak the facts now .I see nothing wrong w her plus I see nothing wrong w supporting her fluffy slippers they cute as hell

13. I personally don’t know Berry however sender seem upset in the end that’s her bf they have ties sender have several seats