Met yuh know I saw kimpossible post these this weekend on IG & I was wondering who she a trow words on. Mi a wonder if a this same guy that inna things with Ven. The same tattoo body guy yuh have up today.
kp u a talk bout ali express when you and sweets n dolly co-founder for it. shut the f**k up. u a talk bout man pon sunptin ave a corey u a talk u member…
LooK like Kwesi tongue/Buddy good cause unu neva affi a Gwaan suh cause dat Neva did a play lmfao how dat get inna it lol Kwesi always hungry and suck pussy from Miami to NY just fi get money fi buy color color clothes just fi post pic pon IG From mi kno him till now him name eva a call pon batty Kwesi yuh fi stop it cause dem seh yuh don’t like condom suh stop mind yuh dead youth
if yuh a style him suh, as a bleach out bi (sexual, not polar) and yuh fren tek dat, then har confidence inna har self well low. BTW, it seems too me the whole a dancehall inna aliexpres, a fake hype inna unu fake labels and pieces.
Cartoon clothes bwoy lmfao!!!! Ven a da post deh u see mek u post bout real men dont expose women???????! Kwesi is not a real men dwl him is SURL aka cartoon clothes wearing look woman pon ig fi tings nuh live nuh weh always hungry clown
Met this bwoy in mY dm EVERYDAY !!!! suh kwesi follow me today a suh him unfollow me due to how i woulda never follow him back ! Him just wa see u look like u have a job and things going for you and he finds your DM to come look yuh!!!! He unfollwed me approximately 9 times and requested me again just a month ago I would never like his pics or follow him till he find himself in my DM once again a come ask me if me have man .. I said yes this bwoy a guh ask me if i have whats app mi seh NO we can talk right here in this DM weh yuh waaaah … he was like im so mean .. NO NIGGA UR GAYYYYYYYYYYY and im not entertaining your BROKE GAY ASS!!!!!! btw mi hear seh u mek this girl buy ticket fly out to MIAMI and yuh never have no weh fi put her up she seh u bring her pon d beach wid a blanket go fck pon d sand but the part that killed the conversation is when u tek off u pants and u had on the vicky secret PINK BOY SHORTS hahahahaha BATTY MANNNNNNN yuh fi gweh!!!!!!!
This guy Kwesi f&&k a lot of bitches so it’s so funny when u start talk to a person they wanna talk bad life is really funny Gwan live yh life youth an make yh money an f**k a woman wit class These dancehall bitches ain’t shit u too handsome for these dutty bitches a pass Dem place.
How is it that KP knew about this sutphin blvd situation hood suckmentzzz inna SUV and never tole her friend dolly before she did wrap up inna bed wid him …
How is he handsome??? Beyond bleached! Tattooed up! If he wants a woman with class he has to have his own! This bisexual could never grow with a mother , maybe if him stop walk and beg and love likes he wouldn’t be classed.you have 2 really have low self esteem to bow there!he is 25/26 nasty germs , he’s right to style these worthless women cause if they had an ounce of self worth they wouldn’t stoop so low! Thank god I don’t talk to so call dancehall boys. Be careful who u exchange bodyly fluids with cause their crosses will be transferred 2 you.
suh battygal a call out battyman wid concrete evidence :nerd …suh him a mix shit from weh har fren a piss i see …den if kim knw seh kisspus-c him a suck hood why she neva stop har STRAIGHT from a down low mahan?!?!?!?
a wonder if a daffy,corey,dougie or mr.kool did inna car wid him
I can always count on the pink wall to cheer me up work didn’t start off so great this morning, anywhoo the same thing we tell women we should be telling men work and earn your own shit everyone keeps saying he’s a young boy if I’m not mistaken he’s over 25 aka grown ass man yes the women are at fault for allowing the disrespect but with high aids rates among blacks in new york people need to stop walk and f**k down the place these people are selling their souls for material items
Everybody writing negative stuffs bout this young youth jus because the youth f**k a lot of bitches nah guh lie fi a young youth u run tru a lot of bitches I can give u credit of that but Ima beg you plz stop f**k these dancehall low life bitches if a old woman wanna spend money on you make she do it of course so don’t follow up these ppl cause they never was there when u was f**king theses bitches know they all in they feelings so they wanna talk negative what bout the good stuffs unuh talk bout the good too nuh an low the youth unuh too badmind cause the youth handsome an make his own money an stay fly to death @ all times an yes I follow him on Instagram an I love his style all the way this guy have his things gwan live enjoy your life youth f**k the haters…
Every baddie did young and if some a uno live long enough uno a go old…dat is one thing for sure..Yuh keep a seh this young boy like him a di fus man/gyal whey young..tell him to come out the closet or shet himself in because him deh right a di door hinge and a nuh earthquake :travel
@Aninymous shut the f..k up ok no one talking nothing negative about kwesi let me tell you ok kwesi praise himself too damn much and only got s..t in his ass
Bar woman a fight over the young my cocky lord God I can’t take lol from me look pon him me know seh dah Bwoy deh can f**k me wah find out too good cocky Kwesilaunchaz gwan mad dem nastiness yes…
What kinda women date men like this I dont know…It disgusting but u know gay people are very narcissistic so I am not surprised
low self esteem ones like ven nd dolly.
dem need fi knw de difference btwn pretty nd handsome but chue dem a dweet fi de gram dem gwine live wid de crabs
Lmao boy kwesi you ok boo boo all mi a tell you kwesi stop look every gyal on your ig mi know you must did a talk to someone nice before all a this buss out
Lmaooooooooooooooooo wooooooooiiiiiiiieeeeeeee Kwesi reach so 1 baby question Kwesi u been killing bitches since 92 a when di man dem did start kill u????
i will neva figet the post wid him and dolly in the bed met rerun it plz dwrcl cuz if u ddont me a sen in back d pichaaaa cawzn seh mi did screenshat it :maho
Him can f**k but he ain’t shit n he never trick me I just wanted to f**k I knew he was a womanizer but because I just wanted to av fun it didn’t matter to me i really wish I could I could take it back thou like he try to use mind tricks like nigga I don’t u cause I already know u a look someone to mind him but I ain’t about to mind no man like u keep ur money n I’ll keep mine like y u need money from me when u a hustler huh?
Old foot Clare weh walk an suck dick like dog a write up things you hurt because The Bwoy don’t want you your life staying on the same level u old broke ass old bitch u 39 An u have a daughter an u living a striper life u walk an suck hood like dog an suck pussy Low out the youth cause he ain’t paying you no dammm mind u old ass done out ole old bitch an you Ven he don’t want none of yall I know who he want me done chat youth live up yh life An don’t pay theses old ass bitches no mind.
So 39 is old? Some of u calling people old they surely look better than you! Age is just a number, like I said that feminine boy needs 2 grow a backbone and some balls, and get his own! U so hype and buying fake goods and hype boy don’t ride trains,
Oh please bout a dolly alone him want. When him and Ophelia did deh a pare pic ha pon the 2 a dem fb like dem in love pare things. Den him move on to the stripper and it was the same kind of pics. Den dolly wid the same set a pics. But it look like him did more want up Ophelia cause d man dem say she can f**k. But she and k west wouldn’t last cause h bruck and she bruck and live things 2 a dem was the same and none can’t help the other
@Anonymous who want big face dolly Kwesi oh plz well them can stay with each other cause Kwesi need fi go back to school Fi go learn fi spell good boy beg like a bitch and chatt man and women him need fi fix up the old house wey him a katch inna dolly a last week you go f..k Buju ok bitch mi never like you nah nuh of your fake ass frem them ok …
Clare a 39 an look like she bout to turn 83 with her old bleach out face an fake booty an tits an swear think that coulda hold down Kwesilaunchaz dem Bwoy deh run true the baddest set a bitches from Miami to NYC to LA an London unuh thing the youth thing Lilly a road smh Kwesilaunchaz nah pay unuh no mind a bit him a gi a man Gyal some rass f*k rite yah now Lmao fi a young youth u healthy bad good body Kwesilaunchaz find a good woman to settle down with yah youth an bill a future with that person cause theses niggaz that go to party an buy bottles to impress woman don’t even a f**k half a the woman dem you run true a teach you a teach sum Bwoy seh get up pon yh level you don’t got to use nothing to impress no woman that’s why man like you will always find a good woman to settle down with an trust an believe u f**k a lot of bitches it’s name yh settle down know wit yh young sexy self.
Him luv run up innah people DM fi tru cause him try it wid me then start ask me fi like up him pics n tru me nay comply Mr mention unfollow me… But wait a me alone get the impression say KP did a defend Dolly den is like Dolly no wan KP dis up har yunginz so dem start throw words at each other earlier then DOlly tek dung back the Sub n KP she start post other random things fi throw off people now the KWESIIGOODAS post a video up Ina the CITY an the Dolly she unda it a boost up har mrluvaluvaa.. MI JUSS A WONDER IF A ME ONE SPOT THE PLAY TIDEH???
Look like it bun you seh the youth shop pon a daily basic Nah bathe Clare need fi guh take a rass seat an guh mind her pickney dem she all badmind her own sister No man going to settle down with you old foot Clare favor dead lol How the hell would u think a handsome young man like Kwesilaunchaz would a really wah guh public with you Clare really look into everything u coulda pass fi him great grandmother an pon top a it now look pon rass you now VEN weH have 3 pickney an 3 different babyfather yh nuh Shame both a yall grown ass woman a fight over a young youth weh a enjoy Him life an he ain’t even paying yall no mind wat a shame to rass Kwesilaunchaz dah cocky deh a bad old an young to rass.
Him use to f**k katty from Bronx her name on Instagram is Prettyplasticbitch Ophelia friend I guess she guh behind Ophelia back an f**k him Bwoy youth u run true a lot @ a Young age to rass settle down know Kwesilaunchaz I wonder why yuh body so in shape to rass Your cocky would mad any woman.
The youth tattoo dem look good do u even have half a the money to even Put on any in the first place @STAR A bit if him give u a one f***k you take back yuh words sound like a hater the youth do wateva make him happy so low him make him live his life.
@Anonymous why you so hurt dolly you need fi stop write up thing pon pink wall bout the girl kwesi go and take care a you mad mother wey always in and out a mad house so what if Kwesi f..k the girl you hurt nasty dolly s..t up button dolly don’t be man you all writing a lot of sh..bout ppl how is your life doing Kwesi and dolly every body is broke fi Kwesi go and buy a bed to sleep pon mi down chatt
Kwesi chatt all a him friend them nicopeppa squadlaunchaz London launchaz shawn use to thing Kwesi chatt you all like a b.tch ok this is Fact ok Kwesi heart is evil you all will find him out one day Kwesi say you all a thief and him nuh really like fi go party with you all nicopeppa the real reason why you go talk with the girl in nj is because you need your green card ok
Nicopeppa squadlaunchaz Londo launchaz Sammy shiggy shawn use to thing this one for you and trust me it a fact too Kwesi is a b,,ch as nigga u can never respect a nigga who talk shit bout a nigga then be with him the next minute …
Kwesi a one youth me know that don’t chat ppl Kwesilaunchaz bill his friends up to do better in life that’s a fact he motivate dem nigga don’t short a nothing I’m telling yall an stinking pussy Clare weh nuh like bathe go take seat how the Hell would you be looking for a real man to settle down wit when half a yuh body fake you old ass grandma looking ass bitch He don’t Want you that’s why u talking so much negative bout the youth wen he was f**king you an a com Ina yuh mouth on a daily basic you wasn’t talking like this rite you 39 Go find a old man around your age group you old ass THOT.
What a shame unuh a talk bout the youth mother when a lot of yall mother dead an gone his still alive an healthy an wealthy look foot clare You live Ina rent house an a run house yuh stinking mouth really @ ur age You should of own a rasa house wit yh old self u don’t own a house or a car a yuh sister help yuh pay yuh rent a month time an you shop on Jamaica AVE EveR weekend brite the youth young an have a bright future ahead of him theses the age a young person get they LifE together u 39 Clare leave the young youth alone you shame that he don’t want you poor ass weh suck pussy like that an mouth smell like batty go sort out yuh life yah old lady when you own something ina Foreign you talk shit bout a person brite.
A bit Kwesi have things Ina him phone rite now that he can send in an done all a unuh nastiness so unuh can stop talk negative Then Unuh woulda know were all this a com from the youth don’t even a pay unuh no rass mind cause trust mi I know that youth got a lot of things over these females weh a chat but I respect that he Humble an stay in his own lane An nuh make nothing bother him cause me know fi a fact Kwesi can make all theses hoe that talking Look very small rite now if he want.
@Anonymous what you writing dont make no sense everybody live in rent house and for i know she girl have her car kwesi what the name of the car you drive the girl nah talk shit bout you all kwesi you done alot of ppl shit and ppl will talk bad about ok go get a life now yute nasty theifing dolly stop show shade @ppl it will back fire @you
Getting older an ain’t own shit is not a gift doh when u getting older an your life is going on a better level that’s a gift so what your saying is bullshit old foot Clare need fi guh fix her life up an VEN too old women Weh run tru dancehall swear think the youth woulda down wit unuh LMAO.
@met me tiad fi read bout kwesi now it a new day new topic who care who live with who.. who dont have this or that who sleep with who who the f..k care no one
Clear need Fi com outta the ppl dem rent house weh she cah pay a month time LMAO old ass women that Don’t own shit all if she even own a car can she make the payment a month time ask your self that A bitch like that live a hype lIfe an don’t got shit anybody can own a f**king car is to maintain It so shut your ass up nobody like done out ole Clare weh walk an f**k an suck ever male and female she a talk bout the youth mother look pon you Clare when the last time you Even see your mother it’s sad bad that you got a lot to talk bout ppl when nobody don’t even into you old foot Clare Gwan search yah maybe when you turn 75 a man will wife you Up an me hear seh yh pum pum nuh have no wall an it stink a woman yh name take care a yh body Gyal yh suck an f**k too much a cocky ago take yh life LMAO.
After doing a bit of IG investigation I’m pressed to hask the forever young man Kwesi if that alka song that u put up say u love who u want fi love n fuxx who u want to fuxx is that to tell KP something is it in reference to u getting head from a male counterpart on sutphin blvd???????? Cause unnu brazen bad now a days eno unnu will code up unnu ting but we no want no code just chat tr888888888 meck we know matter of fact if the reports are true them say men give better head than woman all due to the extra strength inna the jawbone dem so mayb that’s y u draw if a surlllll cause u like things done properly I’m only hasking now so come tawk to we :nerd :nerd
Jackass jaw bone strength, wid suction like a industrial vacuum mek him fag hag so defensive bout him. Me hope a nu really dolly ova yah a defend him when KP go the extra mile fi class up him bumbo. could neva!
Here we go again itches allowing fishes to put dem koki inna dem mouth n teck picho fi tun round embarrass dem in the long run smh y unnu no learn kmft
2weeks ago the bitch Claire suck CHIN pussy from the BRONX her name on Instagram is chin_japan nasty Gyal Claire fi a big woman yh nastiness bad an swear thing a man going to really settle down with your nasty ass that’s why yh mouth always stink soh an yh pussy stink chin seh She ride off yh old face LMAO wow me body lol.
first an foremost chin titty dem longer than rope and who nuh fck she a who nh born yet i dont kno why claire or anybody wud evaaaaaa a di crawniest gal dat a brnx and hair eva wa do … she been parrin wid marlene n hype harddddd so im going to assume is dat deh claire unnu really a talk bout if claire 39 how old is marlene ah weddi rasss :ngakak
Mi use to f**k him an mi guh inna him phone an send dem to my phone,suh as much as mi an him left mi nah bloclot see Unno a try mash up d bwoy reputation, mi a defend it straight.
As a man thinketh @kwesi at any point in your life you never have feeling for this girl your bashing i dont know you nah her in life we let our feeling get in the way then we start to talk bad about the ppl we were sleeping with kwesi plz stop young man cause your writing bad thing about this person why true the two of you stop talking inbone poibtbin your life i know she were good to you am going to leave you a quotebkwesi i known deep down in your heart your hurting dolly cannot make you happyy kwesi read this…
The youth young an run tru a lot of bitches bar hot Gyal An a few local once too but youth hold yuh head up an focus on your life All do I know u doing that aready bless up yuh dammm self Kwesilaunchaz to the WORLD.
A big pussy Claire a write up Bar negative stuffs bout the youth cause the youth don’t want her From last year Kwesilaunchaz f**k out Claire U was a f**k with your regular pussy so know you hurt cause the youth happy an Move on with his life long time you old bitch get a hold a yuh self.
You don’t know nothing but the taste and smell a shit!
You freaks of nature have cocky a dig out onu intestines and shit a tek up residence inna onu mouth and han miggle. GTFOH! and go gargle some diarrhea.
Yes paul, since u know so much I bet u don’t know who started all this shit in the first place, when people have yuh by d tail learn by yuh mistakes an move the f**k on, nuh call Tom, dick an blotclot Harry a complain, nuh blotclot bwoy cah get my hard f**king earn money suh unless a my baby fada, did he put a gun at her head?No women Fi stop buy man Fi love, get d f**k outta here wit dat bullshit kmt.
Me know who Kwesilaunchaz rate an respect rest Of yall bitches get f**k an cut thats why unuh hurt an talking bar bloodclat shit outta unuh dutty stinking mouth the youth don’t want unuh lame ass bitches that could Pass fi the youth great grandmama KMT enjoy yh life youth u young full joy it an big up dolly straight.
Me just done tek a f**k and put me man to sleep and log on…poor you. Yu nah no cock fi slide pon inna de night yah? lol Me nah go argue wid you cause me see you nu have one f**k fi hot yu (literally! 😀 ).
Go grab a shower and go sleep and come off a me name. Me ago get some sleep so me can deal with me dark, long, thick anaconda in the morning hours. Since you don’t know…vaginal sex requires energy and flexibility to whine the pelvic area in a cool and deadly motion. Afterwards you can just spread the bed and go…no shit on the sheets unlike yours! lolol 😀
No man PP u will have to serve detention later when u come out a order n feisty bad lmaoooooooooooooooo mi asmer took me when u say sex get up make bed no sheet no need fi change cause it shit free lol medickkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk I need my pump lmaoooooooooooo no bredda a no real life this
😀 all a gwan me neva call up nobody mother…so if yu mumma neva come to you rescue when yu daddy hood did assault yu a night time don’t come tek it out pon me.
A shit phobia me have and not an obsession! Me don’t need nobody a dig up an smell inna me b*tyh*le like dem a custom offica. When me get ole me nah fi worry cause me batty nah go function like when sewage line bruk.
Gwan through sodomite. Me off to bed :travel in a few hours, and another GREAT post you’ll be irrelevant :ngakak .
Mi really sick ah dis argument over kwesi because dolly dont have no money to mmine kwesi in fact she eva a beg and kwesi eva a beg to so maybe thats why them a perfect match because dem a livin “DUMB N DUMBER” two ah dem cah read n write cuz every time dolly post is pare nonsense and every time kwesi ina ppl dm a pay garbage … what I would like to know though is why Marlene them and dolly mash up … and is Kim on marlene dem side because if she na defend who we think she is defending (dolly) then is it claire that shes defending???? Dolly mus do betta she love go pon instagram and gwan like she mek sense inn alife and is pay batty man she AH tek inna real life … claire a d first person u did tell bout neil pearl and u sweaar high and low a did claire send it in to JMG ..when it was u same 1 .. likkle girl u born wicked!!
this nitique_styles in everybody mixup on ig
OUCH!
kp u a talk bout ali express when you and sweets n dolly co-founder for it. shut the f**k up. u a talk bout man pon sunptin ave a corey u a talk u member…
nitique_styles another ali express queen. bitch shut the f**k up. ig losersss and wanna bee
A the mix-up gal from Boston Nicky name nitique -style .She Inna ever body business and she lie that’s why she so thief..
LooK like Kwesi tongue/Buddy good cause unu neva affi a Gwaan suh cause dat Neva did a play lmfao how dat get inna it lol Kwesi always hungry and suck pussy from Miami to NY just fi get money fi buy color color clothes just fi post pic pon IG From mi kno him till now him name eva a call pon batty Kwesi yuh fi stop it cause dem seh yuh don’t like condom suh stop mind yuh dead youth
Kp yuh par wit di most battyman an if mi squint fi a sec u kinda look like a man to, stay outa ppl biz kmft.
:ngakak one piece a asmer attack mi naily ketch
@wicked yuh wicked bad with that ASMER attack lol
if yuh a style him suh, as a bleach out bi (sexual, not polar) and yuh fren tek dat, then har confidence inna har self well low. BTW, it seems too me the whole a dancehall inna aliexpres, a fake hype inna unu fake labels and pieces.
sweets n dolly live with them mother n father so what kwesi live with his sister him a young boy.
Cartoon clothes bwoy lmfao!!!! Ven a da post deh u see mek u post bout real men dont expose women???????! Kwesi is not a real men dwl him is SURL aka cartoon clothes wearing look woman pon ig fi tings nuh live nuh weh always hungry clown
Tell me more tell me more….
Met this bwoy in mY dm EVERYDAY !!!! suh kwesi follow me today a suh him unfollow me due to how i woulda never follow him back ! Him just wa see u look like u have a job and things going for you and he finds your DM to come look yuh!!!! He unfollwed me approximately 9 times and requested me again just a month ago I would never like his pics or follow him till he find himself in my DM once again a come ask me if me have man .. I said yes this bwoy a guh ask me if i have whats app mi seh NO we can talk right here in this DM weh yuh waaaah … he was like im so mean .. NO NIGGA UR GAYYYYYYYYYYY and im not entertaining your BROKE GAY ASS!!!!!! btw mi hear seh u mek this girl buy ticket fly out to MIAMI and yuh never have no weh fi put her up she seh u bring her pon d beach wid a blanket go fck pon d sand but the part that killed the conversation is when u tek off u pants and u had on the vicky secret PINK BOY SHORTS hahahahaha BATTY MANNNNNNN yuh fi gweh!!!!!!!
ASMERRRRRRRRRRRRRRR :tkp
All that and she still make him Ox her out……which girl dat, she luuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :ngacir2
Quena-
I cant tell u a who nah loud up har ting even doe she is a damn low self esteem vagabond she kno ar self
This guy Kwesi f&&k a lot of bitches so it’s so funny when u start talk to a person they wanna talk bad life is really funny Gwan live yh life youth an make yh money an f**k a woman wit class These dancehall bitches ain’t shit u too handsome for these dutty bitches a pass Dem place.
He needs to stop looking like a surl
met just one question :request
How is it that KP knew about this sutphin blvd situation hood suckmentzzz inna SUV and never tole her friend dolly before she did wrap up inna bed wid him …
since we on the topic of defending friends :dp
Ah Dolly and the Surl…….DOLLY, KP ah defend??? :cd :ngakak
Quena-
doe mixeth me oo :angel
How is he handsome??? Beyond bleached! Tattooed up! If he wants a woman with class he has to have his own! This bisexual could never grow with a mother , maybe if him stop walk and beg and love likes he wouldn’t be classed.you have 2 really have low self esteem to bow there!he is 25/26 nasty germs , he’s right to style these worthless women cause if they had an ounce of self worth they wouldn’t stoop so low! Thank god I don’t talk to so call dancehall boys. Be careful who u exchange bodyly fluids with cause their crosses will be transferred 2 you.
Good Afternoon Met,Metters,Peepers nd Others…
suh battygal a call out battyman wid concrete evidence :nerd …suh him a mix shit from weh har fren a piss i see …den if kim knw seh kisspus-c him a suck hood why she neva stop har STRAIGHT from a down low mahan?!?!?!?
a wonder if a daffy,corey,dougie or mr.kool did inna car wid him
I can always count on the pink wall to cheer me up work didn’t start off so great this morning, anywhoo the same thing we tell women we should be telling men work and earn your own shit everyone keeps saying he’s a young boy if I’m not mistaken he’s over 25 aka grown ass man yes the women are at fault for allowing the disrespect but with high aids rates among blacks in new york people need to stop walk and f**k down the place these people are selling their souls for material items
Everybody writing negative stuffs bout this young youth jus because the youth f**k a lot of bitches nah guh lie fi a young youth u run tru a lot of bitches I can give u credit of that but Ima beg you plz stop f**k these dancehall low life bitches if a old woman wanna spend money on you make she do it of course so don’t follow up these ppl cause they never was there when u was f**king theses bitches know they all in they feelings so they wanna talk negative what bout the good stuffs unuh talk bout the good too nuh an low the youth unuh too badmind cause the youth handsome an make his own money an stay fly to death @ all times an yes I follow him on Instagram an I love his style all the way this guy have his things gwan live enjoy your life youth f**k the haters…
Every baddie did young and if some a uno live long enough uno a go old…dat is one thing for sure..Yuh keep a seh this young boy like him a di fus man/gyal whey young..tell him to come out the closet or shet himself in because him deh right a di door hinge and a nuh earthquake :travel
Yep, him a run chue ooman nd man a gallop chue him
he may b tatt up but the man is not a bleacher. he was born that way. him have weh dolly kp n sweets waan the COLOR… DWFL
This guy get woman daily me woulda f**k him too.
kewsi is dat u boo :nerd
met he 23years old they all mad cause him trick them… these bitches sad frighten over looks n few pieces a clothes. big up kwesi
Im mad because I see no masculinity in him
@Aninymous shut the f..k up ok no one talking nothing negative about kwesi let me tell you ok kwesi praise himself too damn much and only got s..t in his ass
Bar woman a fight over the young my cocky lord God I can’t take lol from me look pon him me know seh dah Bwoy deh can f**k me wah find out too good cocky Kwesilaunchaz gwan mad dem nastiness yes…
been killing these lame bitches since 1992… dwfl
if him a kill lame ass bitches from 92 yuh ting de killing wuda start wid him mada nd end wid him?!?!?!?
Look at him tuh :ngakak
well a feel him self ….while man a swell him hood head dem gals a swell de next wid all dis yuh cute shit
What kinda women date men like this I dont know…It disgusting but u know gay people are very narcissistic so I am not surprised
low self esteem ones like ven nd dolly.
dem need fi knw de difference btwn pretty nd handsome but chue dem a dweet fi de gram dem gwine live wid de crabs
Lmao boy kwesi you ok boo boo all mi a tell you kwesi stop look every gyal on your ig mi know you must did a talk to someone nice before all a this buss out
kwesi f**k them use them ha bitches cannot take back the f**k. blah
Lmaooooooooooooooooo wooooooooiiiiiiiieeeeeeee Kwesi reach so 1 baby question Kwesi u been killing bitches since 92 a when di man dem did start kill u????
Him can f**k but he ain’t shit n he never trick me I just wanted to f**k I knew he was a womanizer but because I just wanted to av fun it didn’t matter to me i really wish I could I could take it back thou like he try to use mind tricks like nigga I don’t u cause I already know u a look someone to mind him but I ain’t about to mind no man like u keep ur money n I’ll keep mine like y u need money from me when u a hustler huh?
Desperate ole gal ven u really go tek up young boy old enuff to b u son??? U dont have big daughter same age Bithch no stripes fi u in a dancehall
Old foot Clare weh walk an suck dick like dog a write up things you hurt because The Bwoy don’t want you your life staying on the same level u old broke ass old bitch u 39 An u have a daughter an u living a striper life u walk an suck hood like dog an suck pussy Low out the youth cause he ain’t paying you no dammm mind u old ass done out ole old bitch an you Ven he don’t want none of yall I know who he want me done chat youth live up yh life An don’t pay theses old ass bitches no mind.
So 39 is old? Some of u calling people old they surely look better than you! Age is just a number, like I said that feminine boy needs 2 grow a backbone and some balls, and get his own! U so hype and buying fake goods and hype boy don’t ride trains,
39 nuh ole but fi a young boy it is i cant see what a woman with 3 kids have in common with sumbady weh born in 1992 am jus sayin
A dolly a lone him wah
He’s 27 a pretty looks dem a run down
Oh please bout a dolly alone him want. When him and Ophelia did deh a pare pic ha pon the 2 a dem fb like dem in love pare things. Den him move on to the stripper and it was the same kind of pics. Den dolly wid the same set a pics. But it look like him did more want up Ophelia cause d man dem say she can f**k. But she and k west wouldn’t last cause h bruck and she bruck and live things 2 a dem was the same and none can’t help the other
@Anonymous who want big face dolly Kwesi oh plz well them can stay with each other cause Kwesi need fi go back to school Fi go learn fi spell good boy beg like a bitch and chatt man and women him need fi fix up the old house wey him a katch inna dolly a last week you go f..k Buju ok bitch mi never like you nah nuh of your fake ass frem them ok …
Clare a 39 an look like she bout to turn 83 with her old bleach out face an fake booty an tits an swear think that coulda hold down Kwesilaunchaz dem Bwoy deh run true the baddest set a bitches from Miami to NYC to LA an London unuh thing the youth thing Lilly a road smh Kwesilaunchaz nah pay unuh no mind a bit him a gi a man Gyal some rass f*k rite yah now Lmao fi a young youth u healthy bad good body Kwesilaunchaz find a good woman to settle down with yah youth an bill a future with that person cause theses niggaz that go to party an buy bottles to impress woman don’t even a f**k half a the woman dem you run true a teach you a teach sum Bwoy seh get up pon yh level you don’t got to use nothing to impress no woman that’s why man like you will always find a good woman to settle down with an trust an believe u f**k a lot of bitches it’s name yh settle down know wit yh young sexy self.
Can we get a pic of buju
Him luv run up innah people DM fi tru cause him try it wid me then start ask me fi like up him pics n tru me nay comply Mr mention unfollow me… But wait a me alone get the impression say KP did a defend Dolly den is like Dolly no wan KP dis up har yunginz so dem start throw words at each other earlier then DOlly tek dung back the Sub n KP she start post other random things fi throw off people now the KWESIIGOODAS post a video up Ina the CITY an the Dolly she unda it a boost up har mrluvaluvaa.. MI JUSS A WONDER IF A ME ONE SPOT THE PLAY TIDEH???
Look like it bun you seh the youth shop pon a daily basic Nah bathe Clare need fi guh take a rass seat an guh mind her pickney dem she all badmind her own sister No man going to settle down with you old foot Clare favor dead lol How the hell would u think a handsome young man like Kwesilaunchaz would a really wah guh public with you Clare really look into everything u coulda pass fi him great grandmother an pon top a it now look pon rass you now VEN weH have 3 pickney an 3 different babyfather yh nuh Shame both a yall grown ass woman a fight over a young youth weh a enjoy Him life an he ain’t even paying yall no mind wat a shame to rass Kwesilaunchaz dah cocky deh a bad old an young to rass.
What is Kwesis instagram…can somebody please put up a picture of him
Him use to f**k katty from Bronx her name on Instagram is Prettyplasticbitch Ophelia friend I guess she guh behind Ophelia back an f**k him Bwoy youth u run true a lot @ a Young age to rass settle down know Kwesilaunchaz I wonder why yuh body so in shape to rass Your cocky would mad any woman.
I saw him and dolly in the Jamaican resturant. Sorry he look like germs to me. Too many cheap tatoo scream HEPATITS to me.
The youth tattoo dem look good do u even have half a the money to even Put on any in the first place @STAR A bit if him give u a one f***k you take back yuh words sound like a hater the youth do wateva make him happy so low him make him live his life.
@Anonymous why you so hurt dolly you need fi stop write up thing pon pink wall bout the girl kwesi go and take care a you mad mother wey always in and out a mad house so what if Kwesi f..k the girl you hurt nasty dolly s..t up button dolly don’t be man you all writing a lot of sh..bout ppl how is your life doing Kwesi and dolly every body is broke fi Kwesi go and buy a bed to sleep pon mi down chatt
Kwesi chatt all a him friend them nicopeppa squadlaunchaz London launchaz shawn use to thing Kwesi chatt you all like a b.tch ok this is Fact ok Kwesi heart is evil you all will find him out one day Kwesi say you all a thief and him nuh really like fi go party with you all nicopeppa the real reason why you go talk with the girl in nj is because you need your green card ok
Nicopeppa squadlaunchaz Londo launchaz Sammy shiggy shawn use to thing this one for you and trust me it a fact too Kwesi is a b,,ch as nigga u can never respect a nigga who talk shit bout a nigga then be with him the next minute …
Rip Kwesi and dolly this too shall pass
so KP a style ppl as fish and a CALABAR HIGH SCHOOL she graduate from. kmft.damn tranny
Kwesi a one youth me know that don’t chat ppl Kwesilaunchaz bill his friends up to do better in life that’s a fact he motivate dem nigga don’t short a nothing I’m telling yall an stinking pussy Clare weh nuh like bathe go take seat how the Hell would you be looking for a real man to settle down wit when half a yuh body fake you old ass grandma looking ass bitch He don’t Want you that’s why u talking so much negative bout the youth wen he was f**king you an a com Ina yuh mouth on a daily basic you wasn’t talking like this rite you 39 Go find a old man around your age group you old ass THOT.
What a shame unuh a talk bout the youth mother when a lot of yall mother dead an gone his still alive an healthy an wealthy look foot clare You live Ina rent house an a run house yuh stinking mouth really @ ur age You should of own a rasa house wit yh old self u don’t own a house or a car a yuh sister help yuh pay yuh rent a month time an you shop on Jamaica AVE EveR weekend brite the youth young an have a bright future ahead of him theses the age a young person get they LifE together u 39 Clare leave the young youth alone you shame that he don’t want you poor ass weh suck pussy like that an mouth smell like batty go sort out yuh life yah old lady when you own something ina Foreign you talk shit bout a person brite.
A bit Kwesi have things Ina him phone rite now that he can send in an done all a unuh nastiness so unuh can stop talk negative Then Unuh woulda know were all this a com from the youth don’t even a pay unuh no rass mind cause trust mi I know that youth got a lot of things over these females weh a chat but I respect that he Humble an stay in his own lane An nuh make nothing bother him cause me know fi a fact Kwesi can make all theses hoe that talking Look very small rite now if he want.
All these comments over n over bout young this n young that like uno a guh live fi b young 4eva memba seh getting older is a gift ok
@Anonymous what you writing dont make no sense everybody live in rent house and for i know she girl have her car kwesi what the name of the car you drive the girl nah talk shit bout you all kwesi you done alot of ppl shit and ppl will talk bad about ok go get a life now yute nasty theifing dolly stop show shade @ppl it will back fire @you
Getting older an ain’t own shit is not a gift doh when u getting older an your life is going on a better level that’s a gift so what your saying is bullshit old foot Clare need fi guh fix her life up an VEN too old women Weh run tru dancehall swear think the youth woulda down wit unuh LMAO.
@met me tiad fi read bout kwesi now it a new day new topic who care who live with who.. who dont have this or that who sleep with who who the f..k care no one
There is no new topic about him maybe its you who need to stop living in the past.
you kno what i realize about Bossy Dolly
she love gay men ! and i not trying to be funny but why all the men she tek is a known batty man?
is de damn chuet yah tawk
Clear need Fi com outta the ppl dem rent house weh she cah pay a month time LMAO old ass women that Don’t own shit all if she even own a car can she make the payment a month time ask your self that A bitch like that live a hype lIfe an don’t got shit anybody can own a f**king car is to maintain It so shut your ass up nobody like done out ole Clare weh walk an f**k an suck ever male and female she a talk bout the youth mother look pon you Clare when the last time you Even see your mother it’s sad bad that you got a lot to talk bout ppl when nobody don’t even into you old foot Clare Gwan search yah maybe when you turn 75 a man will wife you Up an me hear seh yh pum pum nuh have no wall an it stink a woman yh name take care a yh body Gyal yh suck an f**k too much a cocky ago take yh life LMAO.
Mi ignorant , mi know Fi a fact big pussy Claire pussy inna kwesi phone, bitch imma let u get shut d f**k down, watch bitch!!!
:matabelo
simply weh me wa know is why Dolly a guh suh hard as anonymous 11:15 dwrcl
and is which claire is it marlene claire???? AS in marlene sister claire???
cuz meeeda really confused as to who KP a pick up fa… and why dolly n her bestie claire would tek the same man …
this nah add up a tall
Kwesi can u please sign in and address these allegations please INCLUDING the incident on sutphin boulevard :maho
wicked shut the f**k up n guh wash yuh balls cah me kno seh u a batty man…
yes i am and mi fck Kwesi several times inna him big whoring battyole
a wah?:maho
MET
After doing a bit of IG investigation I’m pressed to hask the forever young man Kwesi if that alka song that u put up say u love who u want fi love n fuxx who u want to fuxx is that to tell KP something is it in reference to u getting head from a male counterpart on sutphin blvd???????? Cause unnu brazen bad now a days eno unnu will code up unnu ting but we no want no code just chat tr888888888 meck we know matter of fact if the reports are true them say men give better head than woman all due to the extra strength inna the jawbone dem so mayb that’s y u draw if a surlllll cause u like things done properly I’m only hasking now so come tawk to we :nerd :nerd
CHUET
:ngakak
Jackass jaw bone strength, wid suction like a industrial vacuum mek him fag hag so defensive bout him. Me hope a nu really dolly ova yah a defend him when KP go the extra mile fi class up him bumbo. could neva!
MET mek sure wen d pics come een you post dem, cah its a f**king mix up site, since unno seh kwesi a batty man, yll bitches gonna get exposed……
Thats not going to change anyone’s perception of shim. It will show us more that shim hates women so please tell shim to send all shim can
Here we go again itches allowing fishes to put dem koki inna dem mouth n teck picho fi tun round embarrass dem in the long run smh y unnu no learn kmft
CHUET
I dont know what they find attractive about these girls because a nuh man dat..and they are grown ass women too
:ngakak So because de shark a fling hood inna female genitalia him no do batty to?
When onu a go learn sey Down low negros will have a bunch of women and babies fi keep people like you thinking dem nu ben ?
Exposing the women won’t stop the fact that dem say you/friend/family is a batty jockey and c*ck sucker! :sup2:
2weeks ago the bitch Claire suck CHIN pussy from the BRONX her name on Instagram is chin_japan nasty Gyal Claire fi a big woman yh nastiness bad an swear thing a man going to really settle down with your nasty ass that’s why yh mouth always stink soh an yh pussy stink chin seh She ride off yh old face LMAO wow me body lol.
first an foremost chin titty dem longer than rope and who nuh fck she a who nh born yet i dont kno why claire or anybody wud evaaaaaa a di crawniest gal dat a brnx and hair eva wa do … she been parrin wid marlene n hype harddddd so im going to assume is dat deh claire unnu really a talk bout if claire 39 how old is marlene ah weddi rasss :ngakak
Whey yu say the gal tighty dem long enough fi jump double dutch?! DWBCL
Met yuh too, blotclot bias, memba none a we nuh know if yah man are woman, suh shut d f**k u, an keep posting yuh shit, olé hypocrite.
Yes I am either or not both like the above..hypocrite because u want mi side wid a man thats a woman inside? otay Love you too :kiss
Mi use to f**k him an mi guh inna him phone an send dem to my phone,suh as much as mi an him left mi nah bloclot see Unno a try mash up d bwoy reputation, mi a defend it straight.
As a man thinketh @kwesi at any point in your life you never have feeling for this girl your bashing i dont know you nah her in life we let our feeling get in the way then we start to talk bad about the ppl we were sleeping with kwesi plz stop young man cause your writing bad thing about this person why true the two of you stop talking inbone poibtbin your life i know she were good to you am going to leave you a quotebkwesi i known deep down in your heart your hurting dolly cannot make you happyy kwesi read this…
The youth young an run tru a lot of bitches bar hot Gyal An a few local once too but youth hold yuh head up an focus on your life All do I know u doing that aready bless up yuh dammm self Kwesilaunchaz to the WORLD.
A big pussy Claire a write up Bar negative stuffs bout the youth cause the youth don’t want her From last year Kwesilaunchaz f**k out Claire U was a f**k with your regular pussy so know you hurt cause the youth happy an Move on with his life long time you old bitch get a hold a yuh self.
Phantom phoenix, can tell seh a pure cocky u suck, u must be a batty man cah u know the down low nigga dem, guh suck yuh madda.
You don’t know nothing but the taste and smell a shit!
You freaks of nature have cocky a dig out onu intestines and shit a tek up residence inna onu mouth and han miggle. GTFOH! and go gargle some diarrhea.
U people don’t even know d half, Claire is a stalker, an met u your one big pussy olé, remember your hiding behind the computet, wink wink.
Yes met u mus know seh him a woman inside, a today mi know seh yah one battyman not a women.An yes your a big hypocrite yuh side wid who yuh wah side wid, f**k off, before suh keep yuh f**king mouth shut an mek people talk cah yuh don’t know shit, olé shit house.
Boo that one fell flat llike kwesi pums
Yes paul, since u know so much I bet u don’t know who started all this shit in the first place, when people have yuh by d tail learn by yuh mistakes an move the f**k on, nuh call Tom, dick an blotclot Harry a complain, nuh blotclot bwoy cah get my hard f**king earn money suh unless a my baby fada, did he put a gun at her head?No women Fi stop buy man Fi love, get d f**k outta here wit dat bullshit kmt.
Oh my this is sticky
Me know who Kwesilaunchaz rate an respect rest Of yall bitches get f**k an cut thats why unuh hurt an talking bar bloodclat shit outta unuh dutty stinking mouth the youth don’t want unuh lame ass bitches that could Pass fi the youth great grandmama KMT enjoy yh life youth u young full joy it an big up dolly straight.
Phantom phoenix, a how u one suh obsessed wid batty an shit suh,yuh madda was a batty lova? An yuh vex cah nuh badda nah dig an smell ur nasty ass.
Phantom phoenix u sound like a well proper spoken battyman dwrcl, deadingggggg.
Me just done tek a f**k and put me man to sleep and log on…poor you. Yu nah no cock fi slide pon inna de night yah? lol Me nah go argue wid you cause me see you nu have one f**k fi hot yu (literally! 😀 ).
Go grab a shower and go sleep and come off a me name. Me ago get some sleep so me can deal with me dark, long, thick anaconda in the morning hours. Since you don’t know…vaginal sex requires energy and flexibility to whine the pelvic area in a cool and deadly motion. Afterwards you can just spread the bed and go…no shit on the sheets unlike yours! lolol 😀
sleep tight and don’t shit the bed, lol :kiss
No man PP u will have to serve detention later when u come out a order n feisty bad lmaoooooooooooooooo mi asmer took me when u say sex get up make bed no sheet no need fi change cause it shit free lol medickkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk I need my pump lmaoooooooooooo no bredda a no real life this
CHUET
😀 all a gwan me neva call up nobody mother…so if yu mumma neva come to you rescue when yu daddy hood did assault yu a night time don’t come tek it out pon me.
A shit phobia me have and not an obsession! Me don’t need nobody a dig up an smell inna me b*tyh*le like dem a custom offica. When me get ole me nah fi worry cause me batty nah go function like when sewage line bruk.
Gwan through sodomite. Me off to bed :travel in a few hours, and another GREAT post you’ll be irrelevant :ngakak .
Unno really bring the man madda inna dis, it breaks my heart cause I know her very well a quiet, helpful, ambitious an loving woman, it’s ashame.
Mi really sick ah dis argument over kwesi because dolly dont have no money to mmine kwesi in fact she eva a beg and kwesi eva a beg to so maybe thats why them a perfect match because dem a livin “DUMB N DUMBER” two ah dem cah read n write cuz every time dolly post is pare nonsense and every time kwesi ina ppl dm a pay garbage … what I would like to know though is why Marlene them and dolly mash up … and is Kim on marlene dem side because if she na defend who we think she is defending (dolly) then is it claire that shes defending???? Dolly mus do betta she love go pon instagram and gwan like she mek sense inn alife and is pay batty man she AH tek inna real life … claire a d first person u did tell bout neil pearl and u sweaar high and low a did claire send it in to JMG ..when it was u same 1 .. likkle girl u born wicked!!
Kwesi get off jmg and go get a job!!!!!!! F**kin looser!!!!
Dolly is a undercover hoe.
Kwesi is a disrespectful pussyhole I can tell y’all that.
Kwesi have Battey man stamped all over him! Eeeww :dp not my cup of tea at all