HIM SEH MARVIN DI DANCE GAY OOO..AND HE NOT -_-

lmaoo

Dah one yah a fi dhq nickeisha a dhq good gal Marvin from Mobay a wah do yuh nickeisha yuh man come a dance wid him man an u nuh know yah poppy show nickeisha yuh full a baby germs yuh hole wah douche out Marvin shit yuh up Marvin a real woman @mobay

0 thoughts on “HIM SEH MARVIN DI DANCE GAY OOO..AND HE NOT -_-

1. dis upcoming battyman seh gud gal marvin a leff off pure baby germs inna nickesha already double germs lmaoooooo

2. Loooool….doan mek I pap up in ya today :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Nickeisha, how you and Marvin know unu nuh stay good and unu gone trouble dis man???? Nuh you fus go hail de man, so how you make Marvin a style di man? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

#IF I LAUGH TODAY, I PAP UP#

3. Is it me or does anybody else notice that this is a lesbian??? No man in no way shape or form is this a real man…which straight man refer to party as ” straight dance” ? This is 100% female butch sadamite or alien…

4. No SHIM weh a wear cut up tights can call out ah next man bout him ah bottyman!!! Straight man nuh wear cut-up tights!!!

5. Kemmmmmmmmmmmmmy british at them, boy Akeem not easy at all. Marvin will make man f**k him, he be on instagram saying he dont f**k brook gal them money have to be up up

6. I’m mumma raas… I swear it was a dyke inna di video! Something fishy roun ere :hoax2 :hoax2 :hoax2 :hoax2

7. Is it me or doesn’t anyone not that this is a lesbian? Which straight man refer to dance or party as ” straight dance” ? This is a big sadamite butch gyal or alien…

8. thats one big gay man, goes by the name amber, i dont know how him a style marvin and the two of them gay.a fi him babymother hole shit up, mine a pussy feelings him a carry fi marvin, and yes marvin gay longtime,

9. Which whistle dat deh whistle dutty up. Plus this long blouse style wa d man dem a wear have dem crossing d border line

10. But wait, Marvin nuh married to Lisa from BX ? The same Lisa weh a try get him to America ? She name lisaluscious_1111 on IG 0_0 them married bout 4 years a think and deh fi bout 10years

1. that is exactly what im saying … marvin n lisa are married its a shame if these allegations are true. lisa is a nice girl

1. if u hear a man name call one time two time three time four time pan di same thing…for years then a your fault if it really turn out to be true….Marvin name a call pan dis ting for many years..u nuh see someone seh a video did come out wid him and him seh di man drug him

1. thats true met .. and mi see the comment yes i can jus shake my head cuz to how when mi see marvin him look raw like chicken skin to how him bleachhhh right out … i could barely recognize him.

1. :thumbup him did feva a monkey ina real life one a di time…a scald monkey ready fi mek chinese stir fry

11. GAY, GAY, GAY ON ALL LEVELS. NOTHING MORE DEN THE LIKKLE FISH BOY VEX TRUE HE MUST OF BEEN SEXING MARVIN AND MARVIN DASH HIM. NICKESHIA ME SORRY FOR YOU IT DONT LOOK GOODHIM START EXPOSE UR BUSINESS AND THE GERMS TALK

12. Marvin not cant come back in this country he got band right before he married Lisa thinking that marriage was going to hel him after he overstay on his visa. Marvin is gay for real the boy nah lie. Nikesha I see you on ig acting like Marvin is somebody my girl your hole shit up

13. To be fair just because a man is effeminate does not mean that he is gay. A man cant help how he physically looks and and his testosterone level thats just genetics.

Just like how many tuggy tuggy man are gay you can have effeminate men that are straight. We should stop stereotype people.

Gays getting out of control now no matter how masculine or how bad a man is you cant know what he do when he think noone is looking. Just pray and hope that your man straight because str8 is a dying breed.

And you have a set of man tat claim to be straight but that they only do the gayness for money so even straight men can be rented out to gays

14. Normally mi nuh comment on these things but this is funny as shit a long time mi know most a dem boy yah ina dancehall gay as f**k Marvin u know di fish nah tell lie pan u once you venture ina batty world di ole a dem know u ask for akeem aka amber rose u know it was just a little over a yr ago u use to ina dress a drag n tan up in front a u man ina gay party girl pls u start f**k woman n get a baby good fi u but dat still nuh mek u straight a rass, a how u baby mother a gwann like she nub know say u a one big big batty man from u use to deh pan road until u get rich off a u batty kmt batty a cuss batty.

15. DID YAH BWOY YAH AH FISH FISH FISH THE WHOLE F**KING OCEAN DIS YAH. SHUT YUH BATTY BOUT U AH CLASS SOMEBODY. HAVE U LOOK IN THE MIRROR LATELY.

WHEEL AND COME AGAIN OH MY OH MY . SMH :alay :alay :alay :travel :travel :travel :travel :travel :travel :travel :travel

16. dancehall tun a big batty concert to raatid.. without a questionable doubt that nigga gay !! dem no stop breed up the lil greedy gal dem an live Ina denial like dem straight!!..Them a try trick everybody but dem caan trick God !! ..Its a shame .Idk how these females live with themselves sleeping with these faggots n hav the nerves fi carry dem Pickney!..all the lil Pickney dem God help dem.. them ago b confused as Eva!

17. But the big fat boy a him a big big batty man him Babymother come from wata house an him come a wata house an all keep a party name IOM an it look like him an the don all a f**k to an him a fi run led the party give the man them Cuz the boy them round them fine out say him a batty man an the don gwan like him nuh Knw oldest the don a big batty man to