HIM NAH MISS A TING A ROAD …LIFE IS THE SAME WAY …ONLY PERSON WHEY FEEL LIKE DEM DEH PAN TAP A DI WORLD MORE DAN HIM IS SHAWTY…SHE REALLY SHIFT INA NUMBER ONE POSITION FULLY..NOT TO SAY SHE WASNT DERE BUT..AH SHE ONE A GET PICTURE NOW
0 thoughts on “KARTEL IS ENJOYING HIS STAY”
Can we get a b4 n after pic of shorty llook how happy n refine she look now man stress a nuh nutten nice
Shawty a di Jamaican Winnie Mandela shi naa f**k fi 36yrs shi a wait till di boss come lol
How comes his other kids not their it always just her with her kids
Is true, I notice that the kids not up in no pictures with him, it don’t look good.
Metttttt…. How u nuh big up u hubby Beenie on his birthday
I’m divorced thank you
lol…so you think you can just screechy online…like we nu notice yu neva de bout since morning and a release de post dem wheneva yu get time? 😀
PP
Mi deh bout but busy u know a back to school money haffi mek
As long as you good :beer:
PP
Winnie Mandela had several lovers.
…and couple charges, lol She was accused of kidnapping, beating and the sorts.
PP