Met “cry baby” aka jermaine AH look AH one hype him lie to DI girl dem about how him AH do him thing with him mother,how him got business and Ray Ray and no got one f**k him never sell a pund yet him a Amerture fi dis and yet want to seem like him ah do something .. Him baby mother left him & every other woman since this is a warning FI DI idiot girl Ina DI pic with no SENCE him walk and breed every thing… Him broke like dog and live with him licky licky muma Lisa you too young to be people suga mama anything him tell yuh ah lies and trick him meet yuh today tell you I love you bae tomorrow ah fool yuh look like but you soon see the real my girl… And dis post is because him lieee .. Him lie fi seem cool NUH have no car get him old time Lexus repo and wear one bag of gold plated fake ring and chain dem him own ateam crew dem say him lie … He like 26 going on 17 get a life nigga Him admire popcaan bad and want fi be like him stay with popccan INA him mouth… Yuh better relax before Popcaan lik yuh Ina yuh BLOODC**H spaced out mouth p**y namma* and popcaan dis ah warning dat DI p**sy ah talk about yuh Met this nigga so broke he ah walk round and ask people for bank account ??? Only fool would do that with his broke ass ah somebody put him on to that scam dey because him worthless no f**k him post ig video with money throwing at camera and it be like $500 what man Carrys a wallet with no money Ina it ?? Yuh need fi go look more bank accounts an stop Mek fool outta yuh self you live in ft lauderdale stop tagging south beach yuh know have money fi go dey all now wi nuh see you hype up nothing bout la again that was a one time thing yet you act on Instagram as if yuh move dey look like yuh get run way …met moral of the story this nigga is a pretender broke beg from woman have no car live with his muma and him no like use condom him sour mouth stink and him party every night like him ah celebrate the struggle beware of him … He ah look ah hype bad and mi ah buss him!!
Ok sender we gey it,but please learn how to spell.sense,amateur,carries.
Trust we know him bruk bad him eat the most pussy in ft lauderdale, the type to be hyping about bottle at night then call u to borrow $10 in the morning. This can’t be life
So the jamaican gal Ashley left him already? Him eat out her money and cant go back to cali. She found out that he is a lame nigga
This can’t be real
Woii me nun know weh him pretty baby madame do with him
Cry crawny a who u fool once again, boy car repo wooiii, all di double door dem look like it repo to… And di muma when is she going to grow uo, she look like she play both sides and she llok cheap with no Morales for her self and her son, ole oooman stay off social network with ur bullshit n go look a job. Cus dibtwo a unuh look broke n pop down, and stress. Like homeless people,,, I wonder lemme tip toe…
None a in uh don’t have anything to do obviously somebody feelings getting hurt to be talking about people who don’t even give a f**k what u saying gal learn if spell before u inns met u need school stop watch the woman she still look younger than buff a unuh natural beauty but unuh wear make up ok u say him live wid him madda but dem a katch lol get the story rite mi nuh care a nuff people Lisa put up and feed in a Florida so if she a katch Mek she katch all u a do a hate dutty gyal look like u get truck to mi never hear anyone dis the big woman so go s…..ck u m#%^€ and get a life nobody naw comment Pom dis because it no Mek no sense
Uno nuh tired ah talk bout Crybaby now!!!!!
same ting over and over
Hello is this u no ambition Lisa check u shit Fi mid spell word, r is dis a once upon a time kotch a lisa temporary yard DEM..one of many, wen u go pon social media a hype dis weh u ago reach n put pon blast bitch, go back and read my shit again so it can bun u little bit more, u n them might use it as ur motivation..GOT THAT.No and Tonks Neva cud allow a clown like that to have me, u nuh si seh dem people deh a real poppie show, get the foh, u really mek Mi laugh,big rich ole ooman suppose to be with deeds and titles. Not arrest record from JCPENNY, not EVICTIONS,in her name and everybody else name,and REPOssss,with every car u get. Gal bye go have several seats.
Its modern times now, no one walks around with load of cash anymore. News flash, if you got tuns of money, you need not to make ppl aware of it. I work around millionaire daily, and if you don’t no they loaded you can’t tell. Only us Jamaicans feel the need to show off and don’t have it like that.
Mi sorry but it’s very clear seh a him babymother send this, mi can’t judge maybe mi wouda do di same yuh nuh how it guh more while BUT unnu need fi leave the big woman out a dis have some respect