DI PERSON SENT NAMES BUT MI MIND NUH TELL MI FI PUT DEM SUH HERE GOES
Met this is a serious situation. And as Jamaicans we should all stick together and get rid of these corrupted people that don’t plan to work and just rob people of their money.
Ano bready alone a rob people!!!!
Names of the teef dem:
-B– (the mex)
-S– (Jamaican)
-T– (Jamaican) (L.A —— Babyfada)
-A— Toni (Jamaican)
-(Just to name a few, wulleep more involved)
The mex name : B— ( a older guy, don’t watch how him look) him a di devil. If yuh used to work wid him, STOP!! A teef him tunn now. The man had a good reputation but di dutty Jamaican dem turn him inna a monster.. So now ah him and dem ah work fi rob people. Him nuh honest no more. Di mex a set up people left right and center. But di Jamaican bwoy dem nuh have no name. So nobody nuh wah work wid dem. It stink a road seh di Jamaican dem (listed above) a big teef. Ah suh now dem ah use di Mexican as a decoy fi rob people.
People don’t Mek nunna dem tell unu fi meet dem or go wid dem no where inna…..
-TORRANCE, CA
-GARDENA,CA
-NORMANDIE, LOS ANGELES
-FLORENCE AVE, LOS ANGELES
these locations are their decoy spots. Dem ah tie up people in deh and tek dem things!!
Another teef weh unu need fi lookout for is J—-J– di light skinned barber- dancer bwoy weh deh wid a gyal name C— C—!! Him nuh really tek yuh tings bareface so.. Him set up bwoy bwoy fi do di dirt for him.
Mi alla hear seh D—- weh deh wid S—- no romp fi set up people nida.
81 N—- babyfadda name T—– is a next one weh teef B—– money odda-day..
Ah just beer teef ya mon.
This story is 100% serious. Unu be careful ah di JUDAS dem. Dem no waa work like everybaddy else. Ah tek dem wah tek people tings fi survive.
Di man dem hear weh reach Bready and month ago… and it nuh Stop nor slow dem dung. Di bwoy dem relentless.
Met, please post this early because wi might cyaa save a life. Cause wi nuh know wah really agwaan.
D leach. Nothing new from years back. B little miss sib nothing new From way back 90 ties. Ny days to la.
Yes nata 81 baby father / husband (turan) is a big time thief fi true
lmao that’s so true because him thief from his niece man a few months ago..
John John and him dutty babymada bout she name Classy Chris..Dem can’t even go out often cause people looking for them.Yes Bready incident nuh phase none of them
Mimi, rope een and verify.
Mimi look like Bready tie her up! From Bready bury Mimi cant surface the right way :berduka
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII nah look pan u
No, but Metty it look like some hokus pokus go work pan Mimi because it can’t be lack of money make her can’t get a proppa phone, tablet, iPad or desktop…….WHERE MIMI DEH ROSTAH?? :mewek
I was wondering miself why di phone is di ongle way fi access di intanet. In 2015, you nuh haffi a kotch fi teef wifi signal widdi phone fi get online. Mimi, you need a library card?lol
Anon, leave we live and direct correspondent alone 😀
Funny yu mention library- cause me did de a one a pull research and not to hell could I logon pon JMG! lol
MET! yu know say some IT log JMG as a pornographic site doe? 😀 😀
Whappon Ms. J.A.? hope yu good. Whatever happen to one long time tekka man/killa whey did end up inna wheelchair?
From late 80s CALIFORNIA have one of the biggest set a tekkas that ever left Jamaica!
It look like southy dem just bawn fi thief! cause dem a #1 thieves ova de…women included (shoplifters, scammers, man teking and whoring). Then yu have the Rema man dem…dem a puss pon a dangerous level. Anything else a de ole pickpocket dem whey a baiters, setup man dem whey graduate to tekka man.
Southy you say……..then don’t forget to add in Child…….Man, Woman and Children. It come like the Southy them born to thief. What I don’t understand is none don’t thief and better themselves.
A two Jamaican got kill ova ya Saturday one a Korea town and one a San Bernardino Dem from Ny and one more a inglewood Tuesday but people don’t know dem ova ya man a used dem for the up front man and when a time fi move dem no know where fi run to.
What’s up Phantom.. Girl I been here passing in and out. Wheelchair thief :bingung well we had Heavy D who passed away last Month and the next one Wheelchair Sammy still here
No matter how many come and work hard and try fi progress there is a whole bunch of fricken losers who come fi do nutten but criminality. Dem sick stomach u see, dem full up di jails every rass weh and act like dem lifestyle is normal or admirable in any way.
Mi hear some men ah go round ah certain jamaican businesses trying to extort money from the owners. Dem a try use intimidation, bad up and seh money must pay. Dem call demselve crew man. Bare hungry belly man moving like serpants. The ole a dem desperate n hurgry bad. B careful who u smoke n drink with. The owners dem fraid fi talk and call police pon dem bloodclott. One owner seh him waiting pon dem to cum wid the scampishness nfckery. Gdluck dis nuh jamaica back inna dem days yah. Him seh police on speed dial.
I would guess this lot comes from Spanish Town or West Kingston? 😀 😀 😀
I’m sending out a prayer of protection that de man get dem inna one sting operation. Selah!
GOOD TO SEE YOU MS. J.A. A chief da wheelchair one yah did name. me figet whey him sidekick did name.
Quena! dem can’t better; nuff a dem have generational curse pon dem, and because dem use to the one room living or living without certain amenities dem comfortable knowing that if push come to shove they can slide back to that life I guess. Sad bunch 🙂 me sure you’ve witness this phenomenon among this particular bunch :nerd
Most of the southy dem get killed or deported from the LA side. Dem left a trail of kids wid several baby maddas. Ah di Clarendon man dem holding LA down nowadays. For the southy, A nuh jamaicans alone waste dem. Ah di yankee and some belizeans help put dem out dem misery. The 90’s were rampant wid evil doers and life tekkas. South man nuh joke fi ramp and tek anyone life. Nuff ah dem oman tun church people and most went into seclusion and change dem lifestyle. All mi kno nuff a dem deh a rhima, jungles, kingston ah dead fi hungry and tun beggas from dem foreign baby madda fi send dem shoe n clothes. Karma is a mudda fckka. U see how teefing killing mek your life full a crosses. It nuh pay fi sin 24/7. Most southy tun eye sore mi nuh lie.
When mi read PhantomPhoenix post dem, mi waan pop up
#women included (shoplifters, scammers, man teking and whoring)#
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Yu tan de, me try nah drink nu ting when you and couple others de pon de site cause yu and dem just plain #nuts 🙂
Me, she you know nu fi a drink non a tall when dem mek she have fi lap har frock tail, lolol
Met them have a next one name Barneybless bready fren him a Theif too,him did deh wid bready when him dead and run weh leff him.All a dem a di same….
@PhantomPhoenix
😀 😀 😀 😀 😀 😀
U NOE how lang mi tell unno fi tap sing pon mimi name cuzen seh she nuh have nat one ting fi tell uno … eda her cover is blown orrrrr she jus nay deh a d pawty .. suh plz leave mimi alone plz n tonx 😀
From time Mimi tek pic and get fingered ah Bready viewing she run guh hide. Mi kno weh mi ah talk from den. Dis nuh rumors ah facts mi a hear in close close source. Met u can galang wid d phone virus and redirecting shyt mini ah email u bout. Tan deh. Big bank account Mimi cant get a drug man pick up money link no more. Dem ah watch har like puss
Bytch get a f**king life an stop chat shit!! You only want one sheet a zinc to be a perfect shit house!
:ngakak
Mimi a breed fi Bready and a think if she fi dash it weh or keep it,she stress right now
Go sidung
I’M NOT THAT CARELESS TO MAKE A BE KNOWING BATTY MAN F**K ME! BREADY HAVE 6 PINCKEY AN MI A NUH NONE OF THEM MOTHER!
YU KNOW MI NAH LOOK PON UNO! MI NAH LIE BREADY A HUNT MI COMPUTER AN MI PHONE,WHEN MI LOG ON MI COMPUTER JUST A MOVE SLOW,WHEN MI A TYPE THE WORD TAKE LONG B4 IT COME UP! NAH LIE MI DID REALLY FED UP! BUT NO DUPPY NAH RUM MI OFF A PINK WALL NOT A BLOOODCLAAT! QUENA MISS JAMAICA,MANUSHKA BIG UP UNO DAMN SELF! METTY HOW YU DOING?
:ngakak
Suh Mimi how u have strength bout duppy kno who fi frighten. But all now over the weeks you come ere on pink wall with excuses pon top of excuses in long paragraphs. Let go dem excuse and geh the people weh dem wan here. U seh LA TMZ. Lowl the long talking and a speak your gossip mind. Nutin normal bout u but mi nuh lie dem zip zip u Rass mouth cyaa u tun frighten from Bready viewing. Suh duppy ole u down or u mek enemies since dem time. So next time b careful cyaa careless decision will blow ur cova. Stay bless.
So Mimi what is your take on the topic on hand.
THIS IS A NEVER ENDING STORY! MANY MORE GOING TO DIE JUST LIKE BREADY,A LONG TIME JOHN JOHN,RAZOR,BOB,BARNEY,DOG LEASH AND THAT’S JUST A FEW OF THEM…..JOHN JOHN AN RAZOR VEX WITH EACH OTHER BECAUSE THEM SET UP ROBBERY AN THE MONEY NEVER SHARE RITE! SUH DEM DID WAR!
Mimi get bringle when you pair her wid Bready 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
#MIMI PHONE/COMPUTA START WORK BACK SAME TIME#
#MIMI CAAN AFFORD FI GET MIX UP INA DAT DEH JUDGEMENT DEH#
#UNU DOAN MIX MIMI#
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@Met, whe dem whole heap a ANON come from, unu loww MIMI!! Dem sick stomach, di girl caan even grace di wall ina peace, cho!!! And all dem a do is chat fukery..DAM ANNOYING!!
Mimiiiiiiiii come back my office computer does the same thing once I sign in, took forever to type one sentenced here’s what I do…..Google search Jamaican matey an groupie, then click on the link, it’s a lot better that way! Dippy inna real life cudden take me off the wall so me agoh give Bready duppy ah fight, holy water dash on keyboard and wash hands and face! Come Mimi tell us about the viewing and burial, this thieving been going on since whosoever killed phillip!
Quena-
Looolllllll Mimi don’t av shit to tell uno .. Plus the funeral is well over a month now WHO CARESSSSSSSSSS what happened there… Mek Mimi stay wid the info !!! leave r alone.
This false informant bitch Mimi love to call up people name bout thief why you don’t just call your name and done. I hate a Internet bad bitch if you so bad just say your name are you scared the LA people f**k you up.
DEM THIEF DE BIG MAN BAD
Big man reach back a La an bruck like dog. Money use to flow like wata, and him put out de mexican things pon consingment now de thiefing bitch claim dem no have de money. BUT A LIE!!!!! DEM TEK DE MAN MONEY WHA HIM OWE DE MEXICAN AN HYPE WITH DEM GAL. WATCH OUT WE KNOW ALL A UNU. NAMES TO BE CALLED LATER. THIS MIX UP DONT EVEN START ENYE . FIRST LADY A SHOP A ROSS, PICKNEY DEM CANT GO SCHOOL . THIEFING BOY UNU PAY THE MAN SO HIM CAN STOP KOTCH WITH PEOPLE. ALL A NEW YORK HIM OWN MONEY. SORRY FOR THE BABY MADDA IF SHE LOSE HER HOUSE POOR SOUL. DUTY THIEFING SO CALL FRIEND A NUFF RISK DE MAN MAKE FE CUM BACK. UNU OLD AND TIRED. GUCCI AND LV. NO MEK UNU LOOK YOUNG. MARK IT!!!! ALL A UNU A GO PON CON AIR
It’s funny how all this trickery is going on, I thought since I haven’t heard anything in a while LA is out of the lime light but that’s not the case.. Smdh