ONE BUDDY TWO SADDLE

Morning Met,

I think I wrote this under a post about Brando di Ink surgeon .. met I find his lifestyle very interesting …
He has 2 women that live in a house/apt/shack idk with him (could be more ) not sure cuz he has other children
but the women they proudly talk about how much they love him on instagram and they are happy sharing him
met call me boring but no way in hell i would be ok with this …they seem to do everything together like sister wives but nobody
cant tell me it is not a facade cuz the one weh name @qveen_sheriiber pregnant and it look like the next one a carry feelings … or a sher a carry the feelings
but no way anybody can live happy like this unu a young girl … @brando_di_inksurgeon … koya_ink .. met mi just wa ask the ladies how them do it??? cuz i couldnt

0 thoughts on “ONE BUDDY TWO SADDLE

1. You too damn fass sender lef ppl alone mek dem fi wa work fi dem n do wa work fi . A this u choose fi shine the spot light on this early u nuh have wok fi di knt.

2. Morning World! An interesting post.

Sender, if a so dem a live then good fi dem. De man only doing what is a normal practice for nuff African men in various parts of Africa. We skin up we nose at things that would have been our norm if the middle passage didn’t tek place.

However, I dare and pity the gal willing to become #3 in this union 😀 Dem girl de look like guard dogs fi dem man, lol

3. If the girl dem did a war wid dem one another unuh would chat seh dem no stop a war over man the girl dem a live good wid den one another u still av problem wid it mek den live how dem want live a fi dem life cyah pleas ppl…

4. This is not my cup of tea, but nothing new. Nuff ladies knowingly share a man,though the other woman live a dem own place. The only difference here is that they live together in the same residence. I would prefer find a man of mi own outside a my culture dan fi sekkle wid dis, but every ooman must know wah dem can stomach.