MORE ON THE FLORIDA ROBBERY

download-Optimized

LET ME TELL YOU WHAT HAPPEN ITS NOT ONLY THE THINGS HIM TEK FROM BEENIE HE ALSO TOOK SOME MONEY HE GAVE HIM TO BUY THREE CARS FOR HIM AND RAPE HIM GIRL.

***DI PERSON SEH BEENIE WENT DERE TO COLLECT HIS MONEY OOOOOOOOOOO…UNO DOE CUSS MI KAWS MI DUS A DELIVA DIS MESSIJ ******

0 thoughts on “MORE ON THE FLORIDA ROBBERY

1. Dem fi get 2 bullet along wid de hashtag dem#!

So, basically dem go fi kill the man? Cause fi de theft of weed, money AND WORST RAPE a go wan fi defend dat wid MURDER!

From the look a the video it don’t look like him did inna hurry fi defend the rape! 😀 cause any dog heart out there know sey from you enter the office is a gun butt ago reach Andrew face before him even touch grung!

onu come again 😀

1. HE/SHE NEED TO HASHTAG THIS when bready teef him fi dead but ANDREW not wrong fi teef Beenie things? WOW…SO beenie dont have any right to ask fi him things. HELLO!!! it morally justified.the only thing i am sorry about is that beenie never call the police and the girl never report the rape. every day the bucket a-go a well, one day the bottom a-go drop out… Beenie you had you’re right and lost it sorry mi BOSS…

2. Hello thank you !! Dem praise when bready get kill fi thief Mexican things and Mexican in the right !! But Beenie wrong cause him reach video yes beenie could of low the thing probably but who knows Conrad knows him ignorant but him don’t thief from 1990 plus pickney days this bwoy hustle and do him thing thief him is not yes him have a record cause of you thief from him he going put it on you just suh him stay wrong but it’s street life

3. Unnu fi stop add on the BullShit to the story, bout rape. If man rape yu woman whe di fling dung, bad up, gun butt fa? Nuh rape nuttn GTFOH with that dumb shit. Man rape yu gyal and yu get di drop pon him and the lookout, Andrew better can speak GLOCK cause dat is the only thing him hearing. Andrew know Beenie a punk suh him tek him money and weed and siddung comfortable inna him office a wait fi him.

4. little willie yes SHE DID GET RAPE but she’S the side chick so they couldn’t loud it up so thats that. NO matter how you look at it yes beenie do it wrong but f**k one man cant try you so manny times… you right him tek beenie fi a fool.

5. From day one I could tell you that that was no robbery attempt. That garage doesn’t even look like a legitimate business. When the News people went to Andrew home, he told them he doesn’t want to discuss the matter and just want to move on.

So, he wants the whole situation to just go away because he doesn’t want the public to know the true motive behind the attempt on his life. Those guys were going to kill him and he knew it and why he put up a fight once he saw an opening. Beenie was going to put one in the back of the head before he was distracted.

6. Lies sex nd all video surface..why mention rape now instead of the first day…unu top lie fi save face bout rape ano loud up to spare feelings..moveeee from here unu dutty retch..save it fi Judge Judy