TIFFANY STILL?

MET DIS DUTTY GYAL NEED FI STOP WALK N F**K DOWN THE PLACE FI A MARRIED WOMAN ALL FIRE REDS SHE STILL A F**K. EVERYWHERE THE MAN DEH SHE IRCH UP DEH WITH HER STAY BAD SELF. THE OTHER DAY WHEN HIM DID DEH PON VACATION WIT HIM WOMAN YUH NEVER A SEE HER BUT AS SOON AS HIM CUM BACK SHE DEH EVERY WHERE HIM AT SSMH HAVE SUM CLASS DUTTY GYAL TIFFANY!!!!

DSC_0316-X2-Optimized

0 thoughts on “TIFFANY STILL?

1. Omfg again with the tiffany shit duty coolie gyal why u no leave the woman alone a nuh her fault why the man dont wan f**k u when nite come. U come a talk bout have some class like u have none member say u walk and f**k pon the man like dog a nuh class hold man u pussy have good and cleary u pussy a give u a run fi u money, you fi bloodclaat glad the gal nuh want u man u run go ja and u life still sad like funeral lmao a weh man come to make u no stop walk and watch him Oh me figet man done pon u

2. Omfg again with the tiffany shit duty coolie gyal why u no leave the woman alone a nuh her fault why the man dont wan f**k u when nite come. U come a talk bout have some class like u have none member say u walk and f**k pon the man like dog a nuh class hold man u pussy have good and cleary u pussy a give u a run fi u money, you fi bloodclaat glad the gal nuh want u man u run go ja and u life still sad like funeral lmao a weh man come to make u no stop walk and watch him Oh me figet man done pon u

3. Tiffany why yuh duh dat? :army: who Eva send dis she a tek yuh man lol send your pic and I will give you advice on who is to get di man and keep him at dis present time

4. Ediot gyal leave bloodclaat tiffany name alone, because a yuh f**king man a run har dung dutty coolie gal, the tome yuh a tek fi guh pon website and stock the ppl them, yuh need fi guh learn how fi keep a man, yuh life sad my girl lol…. Tiffany mi good up fren a nuh your faulf mek the man a mad ova yuh lmao

5. SMH!! MAN REALLY SHORT FI TRU. MI NO KNO WAH REDZ FAVOR,THE BWOY NOT EVEN LOOK GOOD AND UNNU AH DEAD OVA HIM.MI RUN REDZ YEARS AGO WHEN HIM DID A LOOK MI.EHHHH TIFFANY MI HOPE IS NOT TRUE STILL BECAUSE YOU HAVE A NICE LIKKLE FAMILY

6. Yanique mi hope yuh si dis and mi hope a nuh you put this up cause that would simply mean seh yuh can’t sleep fi true and that wouldn’t be fear because yuh inna pic wid “the cheerleaders ” dem and fire reds deh wid all a den