CAR PROBLEMS

Bwoy Lisa wat a way yuh hype eeeh? What is wrong with this picture here??? 13 weeks ago?? u fava fart, u is an old pop down worthless ole oooman, no ambition u nuh have….. bou u lean up pon ole Benz….. But wait nuh Shabba car? Or ah everybody car? Y u nuh lean pon di bath tub ina di house weh u seh u buy$$$$$????? Eeeh? U an u son pop down unu a couch surf wappen Lisa? Eva since u drop a jail fi d lily tiefing Ah JC Penny wi cah c d house Weh unu rent furnish afta d ppl dem evict an run u Outta d partment Lawd a bay tings u an u Germsy son crybaby life sad bad we see Weh him get d cayless lifestyle From nuh wan wuk an cova up inna jailhouse tattoo….Gal guh look a wuk n stop try falla d yung ppl dem bout u Deh a every party.. Goodly all the Benz soon get pick up too if it nuh inna hiding already.. To damn hype ano hve nuthin to show not a car title nor house deed in sight Ft Lauderdale laughing stock

image1

image2

image3

image4

0 thoughts on “CAR PROBLEMS

1. Lawks!!! Lisa and Germs words of advice. Lisa u r an old lady that needs to go sit ur ass down have some respect now u r a granny. And fir that car something not adding up .when was those pictures taken?.cause im seen twi different sets of rims. And i thought i heard that car was made in exchange for something. Germs u now. U and ur ugly mumma need to go sell some head. To try and live the life you all dreaming about. U guys just try and be humble and life will work out better for u and ur kids and grand children. Have a good life mumma a popy show

2. If she just purchased the condo or townhome why is the lock box still on the front door. Maybe she just went inside to look before the purchase with the realtor.