SHAME …OHH GAWD

shame-Optimized

SHIT BAG STACEY. FR: DEM TIME DEH TO NOW!!!!!

DEM SEH SUMTIMZ U HV TUH ” SUK SALT TRU WOODEN SPOON” BUT FI YUH ITS BEST YUH SUCK COCKY N SURVIVE. CERTAIN LIFE YUH STILL INNAH. MY GIRL!!! U IS A MADDA OF TWO….. WEN U A GUH LIV YUH LIFE FI DEM AND LEGGO WEH YUH CANT MANAGE.

YUH WALK N F**K, IT NUH WORK.

YUH WALK N SUCK, IT NUH WORK.

YUH SLEEP WID DI PPL DEM MAN, BABY FADDA, HUSBAND, AL DI DEAD, IT NUH WORK.

AH SUH YUH P**Y SPOIL LIKE, ROTTEN MILK.

YUH WALK N DISS DI GAL DEM WEH U CLAIM AH UR FREN…. DEM NUH KNO YUH YET, DEM NUH KNO WHO DI REAL STACEY IS….. YUH SOON EXPLODE LIKE TRADE CENTER.

BUT, WHY U WEAR DAT DEH SITTEN DEH TUH UR PARTY? YUH NUH C HOW YUH LUKK…. DIRTY!!!!!!!! A BETTA YUH DID GUH AH RAINBOW N BUY A WHITE SHIRT OR GUH AH BOBBIES R H &M. CAUSE DAT NUH MEK IT. AH YUH PARTY N YUH LUKK BAD! BAD! BAD!

YUH LIFE SAD LIKE FUNERAL N SICK LIKE HIV. YUH STILL AH WALK ANNAH BEG.

YUH AH KEEP PARTY N DONT HV MONEY FI DI CLUB.

DI MAN AL AH STYLE YUH I HIM MONEY….

HOW YUH DWEET?

SHAME UPON YUH!!!!!!!!!!!!!!!!! ABAYYYYYYY SAD LIFE GAL.

DI AMOUNT A MAN YUH F**K INNAH YUH LIFE TIME… DI P**Y DONE. EMPTY, NOT EVEN A GAS STATION CANT FILL UP YUH DONE OUT HOLE.

R.I.P TO YUH BIG STICKIN F**K OUT P**Y.

STOP F**K DI PPL DEM MAN….. DEEPANDWIDE

HOW MANY DANCEHALL MAN YUH F**K FI DI YEAR???

YUH SECRET SOON BUSS A ROAD.

0 thoughts on “SHAME …OHH GAWD

1. So wha the publication fah? If him did want fi chat har then chat say she she still owe $300, him just a lender to her so what she calling owner and other people have to do with the fact she owe $300.

Mamma man movements.

I don’t understand why nuff a onu enable slackness and turn round chat the person afta onu inveigle dem inna de phuckry.

2. Ghal look good inna real life.. Dont look like nuh nightcrawler according to tony matterhon..look like the sender is a haterrrrrrrrr. Like dem sey if you aint got no haters you aint popping….carry on mommie

3. thats why my granny always say never a lender nor a borrower be. if u never did a borrow money u cudden a get rinse so. the man sound like a big gal tho.

4. Mek stacy move har hungry rass bitch yuh never look good yet dem seh birds of a feather flock together an a nuh lie you an stay bad Jonah whale aka mumma dinosaur aka nana proppa a fren everynight lef har pickney pon yuh like a nightcare yuh a run an yuh nah get dollar fi it and yuh seh dat a fren she never have your two kids dem but yuh always have fi har and yuh call dat fren bitch a use yuh but Tru yuh luv hype but shit she nuh live nuh weh keep yuh kids still case a people yard she live and seh unno a hot gyal and a be leeches to people unno fi do better and bout unno a keep party tek the money ago look a place fi live

5. Wooooiieeee oct2nd KICKOUT…I’m discombobulated as to how my name reach Inna this but you my Fren are an IMBEIMBECILE & I REFUSE TO ENTERTAIN YOUR INCOMPETENT ASS NOW GOOD RIDDANCE & I PRAY THEY FINDFIND A CURE FOR YOUR DISEASE

1. mi a read nd a dat cum tuh mind how dem words den drop inna de paragraph weh nuh stable itself :ngakak

weh barrow nd caan pay back aguh dat neva inna it :nerd

6. Woieeeeeeee mi famous you couldnt come up wid sum facts sumn more up to date my party was a month a go mi an omar dunn war cuss talk an nah chat again…i muss really be on your mind but vent huni words are wind..and hate on me pls i wouldnt be me without my haters…lawddd dis nuh cut nuh dash…..only mi picha a happn…

Slaying failed
    Lmaooo

Signed: ms.unforgettable aka stacey

P.s this will be your only recognition.

7. Imbeimbecile? Is this a new word? I only know of imbecile but I will add this new found word to my pink wall dictionary.

8. Crawny nana sour nana buss up buss up body nana thank God fi make up powder up yuh face an talk bout pretty weh bitch yuh nuh live nuh weh everybody know a the lawyer gyal weh name kim yard yuh kotch yuh a run pon fb bout yuh nah nuh house no slut yuh nuh have no apartment just a try mek a stay bad one deh stacy know seh yuh is a user cause if she couldn’t watch yuh child yuh wouldn’t inna har nana tek a good look around yuh not one a fren dem a chat to yuh dat simply means you are f****** problem oh sorry yuh run up back inna Melissa after yuh diss har up suh after the party weh yuh keep tek the money and go look fi yuh 2 daughters in Jamaica how long now dem nuh see yuh focus on your kids and stoo focus on Man the worst mother award goes to Nana proppa

1. COME OFF A YAH WID DAT BUMBOCLAT! YU WRETCHED BREED A DOGS TEK THINGS SIMPLE AND USE IT FLING WUD PON PEOPLE WID IT!

Met ban da IP de!

9. undercover sodomite Nana yuh a chat bout molested daughter I don’t know what you’re talking about you have the wrong one b**** the time you sit down talking about molested daughter yuh guh find out who a f**k yuh daughter dem in Jamaica how long you left them in Jamaica with their father answer dat not even a good picture yuh can show wid dem big nuh sweet nana weh a hide an f**k notnice bitch him just a wait pon yuh party fi keep an get the money and cut a when yuh ago stop hide an f**k yuh can never call a man name and yuh an him a f**k yuh stay real bad a so when yuh did a f**k nico muss rich the man affi f**k yuh Inna dark the way how yuh stay bad yuh sister immigration problem but we all no is she is you cause yuh nuh have no papers 10 or more years yuh deh yah keep how much part and don’t have shit fi show not even a man yuh cyaa get fi do yuh papers yuh sad bitch worthless trash move yuh rass hole shit pit

10. Unno need to f(*k off and leave Stacey alone. We live and we learn. So what ???
    Stacey do ur things and focus on urself and the kids. I don’t know y u address these uncivilized people in the 1st place.

11. Nana is such a waste tho… last time she was in Ja she go to the ends of the earth fi collect like three grand, a so u know she broke as shit, all she talk bout a beat gal fi man, Nana u cant keep no man, Nana used to f** this guy name Cuban and if u ever hear how the bwoy style and class har, no man, worse he is a quiet yute. Him say Nana a the wuss ooman him eva talk tuh, Nana every man yuh deh wid hate yuh bitch. Gal tek u man and u a walk down the gal and a stalk har fi try beat har. gtfoh cause ppl weh know u and know China know sau a muh lie mi a tell. gweh fat sowah bitch, go sort out yuh whoring warring self and gweh.

12. DWL WOOOOIIIEEEE $3000?,HIDE & F**K???
    HAHAHH YEESSSSSS UNUH HURT HIM F**K U BUT HIM LOVE MEEEEEEEE OCT2ND KICKOUT MET DONT LOOK DEM HURT BIG UP MI NICE KLEAN KIDS….

13. Unno no shame. Stacey ubhave to do better as a woman. As a mother. And as a person. U are living a lie. U need to get a stable job. I am surprise ACS havnot taken ur kids. U need to do better and leave the hype life alone.

As for Nana…. Dam unno hot fi har. Well, Nana, god go wid u. I have no comments.

Stacey. U don’t have no friends. What u give is what u get. U diss and talk about all of ur so call friends. U is a wicked gal

14. Unnu put up dis long post ah chat ah bag a tinggzzz bout stacey and unnu still nah sey nuttn…unnu sey stacey f**k unnu sey what about her kid? Just because she party dont mean she dont take care of her kids ive known stacey before during and after she had those two kids she loved and do everything for them. So whoever wrote this about stacey sounds like the likkle mawga dead dawg whey look like she star inna dawn of the dead barbie toocute aka tara. Stacey so call fren whey turn foe. Stacey this is nikki i warned you about that crack head. She is a known crackhead in brownsville. Barbie too cute f**k off everybody inna di 90z fi weed. Stacey you dont listen when i talk so now you feel friends aint like dem use to be and further more dat skelenton is not in your league. Nana you and stacey coming from far and no scaly fish like barbie toocute caan stop it. Di bishh name are self toocute what a predicament. Nana dem ah gi yuh a fight cause not nice need an want up yuh fluffy body. Dem heated fi yuh. Barbie toocute karen moonspeed woman sey leave har man alone cause yuh your mother your brother and your fatherless son can not eat if him dont shit. Him of to leave queens come a brooklyn fi come to the shelter to come feed your whole family breakfast lunch and dinner.come affa mi fren bloodclaut name dutty barbie afta yuh and yuh homeless mumma battyman bredda an pickney sleep out di girl floor an how she feed yuh but couldnt fatten yuh. Now you want to put har pon jmg..bishhhhh bye

1. LOL BUT U KNOW WATS FUNNY STINKIN JAZE PUSSY WE WERE THE ONES THST MESSED UP U AND BARBIE FRENSHIP BITCH U SOUND LOL BUT 1 THING U TALKING ABOUT BATTYMAN WHEN UR SON MALIKE A GET F**K INNA HIS BATTY BY ALL OF THE MAN DEM THAT F**KS YOU THE WAY HOW YOU GOT SO MUCH ENEMIES YOU DONT KNOW WHO FROM WHO DUTTY GAL GO DIE

15. Barbie. Weh… Dem seh u homeless, weh u deh????? One thing about Stacey, she can’t keep friends. All when she and her friend kick off, all secret buss… It don’t look good

16. Stacey. U use to live in a shelter tuh. Don’t be ungrateful and stop act like u use to things. Why u have a married man name on ur legs. Peter is married. Where is ur daughter father, him run u like dead dog, and nah look pon she. Him still want his paternity test. Look how much man u f**k. U all tek the same friends. U in ah ur 30’s and still can’t hold a man for urself. Peter deported now u can earse the ppl dem man name. U never own a man yet. A bare borrow man u ever have. Dem just f**k it and left it. What a way u have strength for barbie. Last month unno was my partner in crime. Now unno a war. U can’t keep friends, days y bridgette and Wendy nuh stop diss u. Now its barbie turn. U mad cause barbie find u out???? U mad or nah
    Remember u f**k mash work behind a dainty body express back. Remember Rodney get it and run. Ur book longgg. U annuh godas, now that

17. Unnu stop call up mashworks and rodney rodney name cause dem never f**k stacey unnu too unscrupulous. Yea stacey was in the shelter for 3 days and fine har way out.. But rat bat barbie too cute an har wotless mumma live in di shelter for 3 yrs cmon now thats residency…and who a bring up wendy and bridgette sounds like shit mouth deedee.. Yes stay in your f**king lane bridgette and stacey and wendy tinggg dunnn 6 to 7 yrs ago. Unnu caan fine nuttn up to date fi sey bout stacey..everything stale.. Everybody have a past that was stacey past, talk about stacey now.. Yea she had friends whey she cut off jus like barbie cause stacey nuh keep hyprocrite fren and back biters and snake unda grass. Barbie toocute get over it an lowe the girl yah move like yuh wah f**k stacey. She dont want yuh friendship nuh more..what a way you know stacey pass an only know stacey for a year an change.bishhhh bye. Go drink some porridge and hop offf a stacey. Stacey bloodclaut name inna di good book unnu caan call nuh bloodclaut name bout mi fren f**k dis an dat….look who try call mashworks and rodney poor unnu..nice try tho…barbie toocute the red draws whey yuh leff in the scandal bag a stacey yard, nasty ghal leff yuh dutty draws a ppl yard, yes nasty bitch yuh draws a grow mold and look green inna di crotches, when stacey open dat bag inna har house it stink up di ole house. Yea stacey have always been supporting herself..and what a way the girl baby father pon har leg a mad unnu yea him married and.. And rondail henry is the father of makada henry ….anything else suh mi can sort unnu out… Nikki wah do di sadomite dem…leave ppl bisiness alone deedee.. Yuh too nuff

18. Since we bringing up stale news..deedee how you jumping on barbie toocute banwagon she never tell yuh sey she f**k buzzz she f**k him before youuuu dats why she couldnt stannn yuh it wasnt because yuh lend her 200 hundred dolla and mek she put in writing to pay back..no baby girl ah cause she still wah a nexxx f*k affa buzz…lmfaooooooo

19. O my how yuh fi leave yuh dutty draws a ppl yard.. Barbie nasty nuh bloodclaut but unnu caan expect betta from a crackhead. Tony matterhorn put har up as night crawler.
    .lmaoooooo ah wah stacey a go put har up as..mi pussy

20. Nasty ppl stop f**k with me u see I’m a calm f**ing person and every bloodclat day unno day pon mi name I don’t f**king member unno leave me alone mi nah trouble nobody stop it cause unno a go cause mi fi loose it and when I do unno can’t stop mi Unno low mi out go worry bout unno business wha a spoil bitches and stop mix bloodclat ppl anything what I have to I can talk it to my fb page or in direct I dint have to take it to pink wall and any what I talk is facts cause mi nah si nobody mi fraid a

21. So who a chat talk to me this is barbie cause yall trying to done me never what red draws lmfao unno don’t have shit to say so u uno come with that lol laim laim laim pitiful ppl dwrl

22. To whom it may concern,

What do we get from bashing each other? What do we get from name callings, spreading rumors, lies, fake stories etc.
    The answer: NOTHING.
    It does not put food on your table, It does not put money in your pocket.
    So this right here is a waste of time. I would really appreciate it, if my name was spelled correctly and my name was not mention in the above conversations.
    But, before I go…. I will pray for u all, because I see that the devil is working. This woman right here, it will take so much in me to really fuss or to fight. (Not my thing)
    I don’t condole violence.
    With that said…. U all have a great day.
    Psalm 68

23. STACEY U GOT NO FREND AT ALL U GOTTA BE PRETENDING TO BE PPL LIKE U DEFENDING UR SELF SO SAD GO WORRY ABOUT UR BIG BUMBOCLOT DAUGHTER FACE SHES A BLOODCLOT INVILEGE

24. and stacy go worry about ur ugly pikney dem we post u up bitch wat r u gonna do lol u blaim Barbie wow lol u and Barbie r funny thatz we u bitches frendships

25. FOR YOU STACY A WE F**K UP U AND BARBIE FRENDSHIP U CHAT HER LIKE DOG AND U CHAT EVERYBODY ELSE LIKE DOG AND IF WE TALK IT NAH AGO BE NICE

26. BUT HERES A SECRET STACY A WE TUN OFF UR BUMBOCLOT PHONE ABAAAAAAAAAAAAAAY DUTTY GAL UR PUSSY dead U DAUGHTER FACE BIG LIKE BREADFRUIT

27. DUTTY DEDE MOVE UR DOG FACE UGLY BLOODCLOT U F**K LIKE DOG COME OFF OF THE PUSSYCLOT PINK WALL U STINKY GAL AND YOU BARBIE ME WILL DUN ME AND UR MOTHER SO SHUT UP

sign by a.k.a stacy unforgettable campbell

28. Poor barbie she cant even spell afta di bitch only go up to 8th grade poor ting….barbie look like a upside dung mop stick.. She worrying about everything and everybody else when she need to concentrate on her retarded son whey cant talk di likke bwoy aroun 5 or 6 an caan talk…a bayyy draws barbie wear cause clothes too expensive..yuh wotless mumma jus fool and retarded di kids guide har suh barbie caan do betta… Stacey and her kids really got a hold on barbie an har wotless family whey tek up residency inna di ppl dem shelter… I dont think pets are allowed in the shelter? And i dont think crack is allowed in the shelter but barbie do it…i think the shelter needs to know this.. You still at the shelter on schenectady right in front of tropical reflection…lmaooooo.. Yuh wotless tiefing mumma nah do nuttn…di likkle bwoy whey barbie have mouth always tinkkkkkkk him always look and smell like barbie stinkin pussy.. Cargo flava f**k har out an senn har home hungry wid har clothes inside out…cargo not as much as gi di crackhead breakfast…stacey ah beat unnu bad..and barbie please please go get your G.E.D cause mi ah buss mi brain fi read and understand your comments….ah poor tinggggggg..moonspeed stop feed unnu lmfaoooooooooooooo and barbie dede dont like you stop call up di girl name no one likes you…looking like hog pussy when it tunn ova…

29. Bitch my kid is not dum him more than can chat bitch any bitch talking don’t kno shit unno go suck out unno mumma and what pet unno stupid ass f**k this got to be a Crack baby from born and unno animal bloodclat pikney unno a pretend to be ppl unno move unno nasty and stink like who a chat face mi pussy so mi can hawk and spit pon unno unno a talk bout 8th grade fool no getms 11th grade mi done to fool u looking attention stop act like ppl and be brave pussy unno a talk bout shelter that scratch record hoe unno don’t kno shit who a f**k from dem eye is at they knees and a write pon pink wall to get attention poor unno like I said unno can come in front of me and talk pussy one more time unno keep talking shit and mi a go kno definitely band done unno unno come suck mi bout animal bitch I don’t have no animal bitch bacteria go get a life cause u trying to get attention pon pink wall it nah work go somewhere else and try parasite unno trouble unno a talk bout teef and unno teef a di biggest one pit hole going suck out ur mother one more time old freak I’m bloodclat idol to unno and the funny shit unno a pretend to be ppl be brave and a talk bout mi son fly pussy gal come with something better suck hood bitch

30. All who a talk bout dem kno where I live like I said try mi cause I kno where all of unno lay unno head f**k with me and my family I kno where to find each one of yall all who a pretend like dem don’t kno like other ppl cause when it come down everybody a go feel every mumma bloodclat mi a go get mad pon I swear now unno gone to mi child mi swear I don’t care from old to young a if di baby a suck nipple dem a get it from the other unno a say nuff shit now it gone to mi child like unno child better go take another look a second look I can walk with my child listen unno go chuck off inna unno mumma