CHUBBY DREAD SON TO DR. LOVE’S DEFENSE

NOW DR LOVE DIS VEGAS…AND VEGAS DIS HIM INDIRECTLY……CHUBBY DREAD SON REACH INA IT..SUH VEGAS CAN GO LINK UP WID GULLY BOP NOW CAUSE EVERYBADDIE WANT A HYPE OFFA HIM

A SWEAR MR VEGAS ADI BIGGEST UNDERCOVER WHALE AH WALK PON LAND…
EVERYMAN AH LOOK A FOOD …STOP TRY BOX FOOD OUTA DI UTE DEM PLATE …
YA FISH..

‪#‎Sight‬#UP#DAT
Mr. Vegas
‪#‎MR‬#VEGAS
‪#‎WHY‬#BRING#DOWN#WHO#AH#TRY
U WAS ONCE AH NOBODY….
U cya tell me my music sound like shit..
KAS UR VICE STILL SOUND LIKE GYAL A COME INNA YUH TROAT!
ANY MAN WITHOUT BASE INNA HIM VICE AH BATTYMAN!!
VEGAS-Optimized

IF A VEGAS FI BUSS ME
ME RADA TATTOO MI YIY BALL DEM!!!
NUH FISH!! (Killa Voice)
AH KILLA NAME HIM GAYGAS TO
FROM INA DI 90s

VEGAS NUHBADY NUH WANT BUSS AFFA YUH..
DI MAN DUS BUSS INNA BABYMADDA FACE INFRONT YUH UTE!!!!
‪#‎SIGHT‬#UP#FACTS
Mr.Vegas

0 thoughts on “CHUBBY DREAD SON TO DR. LOVE’S DEFENSE

1. Although there are three sides to a story Vegas is right. Respect artists who paved the way especially artists that put dancehall/reggae in the mainstream. RESPECT DUE. As a new artist your focus should be on improving your artistry. Exposure is a good thing yes but not if it comes by beefing with legends. Tommy Lee tried this and it failed so Vegas right.

2. mi jus a tan and a watch this one here cuz dat luv smaddy him claim seh the whole a the awtist dem a yawd guh to mr.williams the obeah man and how vegas owe and wan bag a phuckery

3. Vegas obea you or something? CV or DR LOVE as call him run ah DANCEHALL REVIEW PROGRAM
    How a negative review of an Artist equal a diss ?

you are too emotionally involve with Vegas to see the nonsense position you have taken

1. Which other Jamaican dancehall video blog play their music one minute at the start and finish ? They are the only one, It’s clear

1. They’re the only dancehall Vlog with that format, therefore it is obvious they were the one.

2. but vegas seh blog dr love made his video long before yall think a u and uno now swear is uno…it sweet mi bad cause is like 50 people try run ina one small matches box.

2. Goodness..MET this video was not showing earlier. I only saw Vegas’s comment. I wonder if its bc Vegas touring and promoting his new album and getting mainstream attention = ($$$$$$$$)is the reason why there has been so much conflict involving him since of late. If Vegas is a fish so is this Ras…bc him fi eva a mek talk up video. In all these years I have neva heard any one say dem see Vegas with man so why the constant fish argument? Its old and tired now.

1. No mi did figet fi put the youtube link..ah doe know wha cause dis but mi a laugh dis a di joke a di year………mi a go pan chin page now go check cause everybaddie a mek video a seh a dem

1. How a negative review of an Artist equal a diss ?

I don’t if he’s a blood relative or wa…but do better with your obvious bias.

1. If me feel seh smaddy give a negative review of jmg and mi feel like ansa………why would that person be offended that i even responded??

4. Vegas video is also aimed at bloggers like yourself. I don’t know why you are defending his ‘wrong ‘ actions.

You should be the one defending CV. Only difference between his thing and yours is .

1. really? uno have a warped perception of life…everybody tink a dem vegas a talk..why me fi vex say vegas a talk bloggers ? Mi blog because I want to and I am on nobody’s watch so nobody cant let me feel offended about blogging and I swore other people thought like me but we are different people….that is what is clear

1. ”everybody tink a dem vegas a talk”- this Fukery again.. ONLY ONE DANCEHALL VLOG in that format EXIST

What is clear is emotions over logic. You 2 at some level are emotionally involve

5. Final.

When you see soo much ppl from all over not liking someone, IS something wrong with that person. Is just a matter of time before Vegas turn pon you too. yuh Tan deh.

1. Think I would care..whole heap a people have turned and I have not turned an eye at them..why should I? Life goes on for me..it should for you too..think outside of the box..broaden your mind..it is a free world

6. Everybody a say a dem? Met maybe a you…LOL. do a video too met and buss yuh singing career.
    Yuh nuh see dissappointed a look help fi tek on vegas.

1. __________________________________________________ Mi seh..Mi remember blog spot days..dem same one used to run wid jmg post dem like a fi dem own…….I see dem talk about building..Mi waa smaddy ask dem if me eva seh nothing to dem…dem run wid JMG name a few times well…I said nothing..Im blogging..my M.O is my blog..I dont give a damn about anything else

1. Why are they offended , I listened already..why dem offended?? I dont understand why..When me a grow mi madda always tell mi…if teacher dow call yuh name..doe seh yuh present before she call it because maybe a duppy whisper u a respond to…Ive lived my life di same way..Now uno seh is uno..Dr Love seh a him..is about 4 video mek…everybody a claim is them..who is the real culprit of this corn throwing?

1. I will say again!Because u determine bad..I SAID I SWEAR IT WAS DR LOVE…MI NEVA KNOW WHO IS CV UNTIL JUST NOW PAN MI WALL..I know of DMR but dont tell me that mi a play dumb because mi neva think a di person who u know THAT I DO NOT KNOW..

7. GN metters and Met. What a mix up! You are right every man entitled to dem opinion and you can’t side wid bloggers because Vegas a dis bloggers. Vegas is a very intelligent yute and him throw out him corn fi di people dem weh fi get it. Weh dis yah fowl come from? Him chat have MI a way still! Is a real badman? Vegas yuh already large! Big up yuh self!

8. Gaygas a pussy from mawning. Long before him buss when d man did almost broke him jaw bone, a me n mi bredrin him call, we rush to Public hosptal n was there for him through the whole procedure till we bring him home a him mumma yard somewhere off Molynes rd n him all tek out $90 n a gi we which we refuse caz we felt so sorry for him, yet to realize about a week afta him go behind we back n voice, neva call n tell we nutten knowing he has the connection to get us to voice on the Playground riddim.This was even before him or Beenie Man voice Sim Simma pon it. Gaygas did didn’t even have the courtesy to tell us he was going to try n still voice pon him fractured jaw bone. So we went to the studio ourselves n see Sean Paul in a d yard n him tell we Gaygas was there the night before n was in the studio d whole night a voice Nike Air pon him fractured jawbone. We were so shocked n in disbelief. Mi bredrin was so vex him seh let us leave n we never hear from Gaygas again. So a long time him heart nuh good.

9. Chubby dread son is very bias him fi remember when man use to tie him up and play with him in a closet. Him every man fish and him a the biggest whale.