CE’CILE BLASTS NUFFY
A battle of words is currently brewing between dancehall artiste Ce’Cile and comedian MC Nuffy.
This follows a heated exchange between the two via social media on the weekend. Ce’Cile and Nuffy are at loggerheads following comments made by Nuffy regarding the situation between herself and ex, Christopher Martin.
Last Friday, Ce’Cile sought to get the attention of her ex, Christopher Martin, by reaching out to him on Instagram in order to get a picture with him and the daughter they share. However, her post backfired as many social media users, including Nuffy, viewed it as a desperate attempt to get back into Martin’s life.
“Ce’Cile a look you a look back di man, but di man nuh want yuh,” Nuffy posted on Instagram on weekend.
Unwarranted
His opinions clearly did not go down well with Ce’Cile, who did not mince words in her reply to Nuffy’s comment.
“Clearly you are a gyal,” she said. “Nuffy nobody nuh invite you over here so. I invite and laugh at people’s comments, but you too faas and behave like a gyal too much. Mi nah laugh wid you.”
When the STAR contacted Ce’Cile, she expressed shock at the post stating that she and Nuffy had no issues prior to the post. She labelled Nuffy a hypocrite, stating that his comments on the weekend were completely unwarranted, especially since they are both entertainers.
“I was surprised,” she said. “I have no problem when random people do stuff like this, but being an entertainer, Nuffy and I are in the same circle, the same industry. We see each other and exchange words, so this wasn’t expected.”
Real comedian
She continued, “Nuffy jus nuff. Everything him comment pan like a likle b….. Leave that to the girls man. You’re a man and you need to behave as such. Him love mix-up to much, perhaps he needs to sit his a.. down and learn how to be a real comedian because he doesn’t get booked for any other shows but Sting.”
Although Nuffy agreed that it wasn’t his place to comment on the issue, he made no apologies for his post.
“It look like Ce’Cile forgot weh mi name,” he said. “My name says it all so all when anuh my business, a Nuffy mi name so mi entitled fi nuff up. Mi nuh like di post weh she mek. Chris a mi bredren and it mek she look jealous and desperate like she want back di man. She need fi try a new man cause di man nuh want her back.”
He also responded to CeCile’s comment that he only performs on Sting.
“I don’t need to be booked for anything other than Sting because that is the biggest show fi di year and it cover everything,” he said.
“At least mi can get booked. She can’t get pon Sting line-up cause she boring. Ce’Cile vex because she boring and me touring.”
Nuffy also issued a warning to Ce’cile.
“Tell her fi look pan Gully Flop as a lesson. If is a buss yuh want or a flop yuh want, tell me because me can do both,” he said.
If him bloodclaat nun one more time,he is not even funny to be honest him nd matterhorn panty a get way too tight lately
Gurggle baggy dem 2 de a wear! look how him a boast bout bop flop? Time is the master fi all evil.
omg .him done har like a wata bakkle shibby voice
Hey is when since battyman get so rawseeeeee chatty how the fuxx Nuffy know say Chris no want back Cecile a di woman baby fadda so who the fuxx is Nuffy him need to go find every damn seat GTFOH outta di ppl dem ting Nuffy with him battyman leap gone from pickney picho to who want who him did deh deh when the two consenting adults a fuxx a him a Chris hood head or the already used condom whey Chris roll off a him hood head yow
Mi no like whey Cecile do mi caaa stand she period but Nuffy need fi go siddung bout Chris no want the woman whey him did a fuxx more time that Nuffy will ever get booked for a show damn outta n order bright no BLOODCLAAAT bout him can raise or flop Nuffy u flop longgggggggg time kmft Nuffy gwheyyyyy mainnnne damn shit worm
Chuet! is only sting time me hear dah name yah and inna that infamous diss by spice “Tell battyman nuffy dis a war burial”….lol
Nuffy jump out a de walkin closet like a true queen and a hold court pon social media.
Him dun r yes! But why out of everyting else to say, him aguh seh chris nuh want back cecile smh chris and u is noo bredrin nubaddy nuh rate yuh kmt nuffy needs but cant get a celebrity relationship das y him in a everybody own!!!
Wat I gather from wah him a seh is, is name shud have mek shi know him is a bitchass nigga, and he is proud to be a bitchass nigga.
Don’t you guys see the similarities between Tony MatterHorn, Vegas and Nuffy ? so obvious
Add Lava and Hollywood to that list…Lava hate oman so till it mi affi wanda..but him and matterhorn a parry so birds of a feather….
Vegas, Tony and Nuffy social media miss world queens!!!
Cos out r rass she boring Fi true f**k do r ca take the gal she no have ntn bout r mi wan fight r .
Yes trudy shi boring but is a nex woman fi a trace har suh
so people are allowed to disrespect people all the time and when they fire back they are called gay…some of you are so dense at times…
Nobody diss nuffy until him crawl from under his rock Inna the people dem business.
Question….. y ppl always refer to Nufflette as a “comedian?” This bitch is not and has never been funny. But Maybe that’s just me…