RICO YUH ROOSE YUH ROOSE……….

0 thoughts on “RICO YUH ROOSE YUH ROOSE……….

1. Apple’s body is real…haters! And all if it’s not….fake bodies ARE WINNING! Men want pretty things to look at…go get some surgery and fix unuh flat batty and lopsided shrivel up breast! Don’t mek mi cry in yah todeh.

2. But wait .. Mr spellings bee champion Rico your babymother is fake and u was with her , for how long ??? U even have a daughter with her so what’s your point your sister is fake all over from head to toe …. Your sister inlaw Stacy is fake wtf u dam fool :ngakak :ngakak

3. Mek we go down da list nikistar bleacher dem ave pictur a she wen she use to fat n blak

Monkey face shortie u need u hole face chop n do over me will donate to u gofundme

Apple madda u to ole fi always a fass in a young ppl thing

Rico cuban u deserve hypocrite award fi even mek dat post yah

4. anonymous up a top de whole a we know she apple REAL!!!. real FAKE FRAM HEAD TO RAAAAAS TOE kmft, bot real. yuh know she yuh REALLY fulla shit!

5. unu give rico a break him just a try sound intelligent like him care bout world issues n such .. rico goodly heard somebody say that and just wrote it :ngakak