too many ppl a fall inna dis damn trap …even judge Judy preach it matters not DONT LEND NO MONEY TO OUT AT All,notice wen yah seek a loan wat actions take place..CONTRACTS CONTRACTS CONTRACTS let black and white do the talking.
Wonder is who fool enough fi lend dat bullfrog face, long mouth bwoy dey money. Di whole a dem inna Lawless hype n bruck, all dat dey showoff black one dey, u Benz naah fool nobodi.
A wonder why Sherilla (Zebra ex)not a part of onoo crew any more?
Man up and pay di lady. is true man when dem come wid dem stories u see even di dead would raise and loan dem di money. Next time dme come unno fi tell dem fi try di lotto and see if dem get di money dat way cause you don’t hab it.
Do not lend what you cant do without. Btw darling how much him owe you? because me follow him on ig and me swear say him did rich. bwoy a tell u bout dem young people ya borrow people money fi hype and cyaa pay it back.
You see him mouth look like some enamel chimmmy when it rusty and piss stain the top. Go give the girl her money youth, It bun me fi people like you, come with you stories and people feel sorry fi unuh. Nasty looking boy, You face look like when fowl waan shit amd mek up them face.
See him put up a long bag a chatting pon him IG bout haters. Adrian why u never answer the girl when she a call and whatsapp u? A now u a answer mek sure u carry the woman rhatid money go gi har wid yuh tiefing self. So unfair how ppl work hard fi dem money and unuh feel say unuh can just take it so. All if u nuh have it at the moment answer the messages and make she know say she soon get it. U a gwaan like say the woman nuh have a right fi ask fi har money. The girl nuh do nothing wrong cause if a did me your head wudda haffi connect wid the broad side of a piece of board from me or one of my relatives. Guh pay the woman man jesas peas nuh make it look so bad.
Some of unuh hype n bruk nuh f**k.. A go party go buy bottles and can’t maintain unuh lifestyle a walk up n down and a borrow borrow. Pay the girl her bloodcloth money man n take d shame outa u eye cuz it doooooont look.LAWLESS A DAT U PICK
Follow d punk on ig think d pussy did rich.
Unuh fi stop it stay ina unuh lane..
Like how me stay ina mines n drink the inclusive liquor when I go party.. Wid unuh hype bloodcloth self bout unuh nuh drink free liquor.
Not everyone walk wid them pussy pan them forehead dutty Jamie.
At the end of the day the gal want her money ntn else.
You sound like a bitch weh involve ina PROSTITUTION weh use f**k fi solve all a ur problems.Dem bwoy deh too hype fi a bloodcloth walk n borrow ppl things. U sound like u and him a quabs, u come ova yah a buy out d bloodcloth story duppy bat.
And i can name so much of these men i read about here on this site that borrow borrow woman money and dont like to pay back. Met run a post with the hype beggers of dance hall.
Jamie u sound like a bitta slimy bitch weh walk n suck cock fi a living.
A wrong is a wrong a how u come so?
Look like u mumma drag u up and u weren’t brought up. Mi read all a d post them n me nuh see d gal do ntn wrong but ask fi har money.Some a unuh u see love buy out ppl rass argument to much.
Noooooo to rass.. So Adrian u mean fi tell me say a so u stil a gwan a borrow ppl hard earn money n nuh wah pay dem.. To bloodclaaath Hahaha. Woiiie mi memba wen u did borrow me fren money n a d same fckry u di wah put him through. And him plan fi loud u up. And u find it pay up quick. Hahaha u n dah borrow borrow mentality deh wid u red eye ago be d death a u. S3e ppl tings n do widout man. No sah
Me feel bad fi him n him skinny gal. Hahaha weh all run go a comment pan d girl post. The girl jus put har ina har place. No sah
Sometimes u a own up man n u not even knw wah him a do ina d streets.
If a Eva my man me wuda hide di way how me wuda shame.
too many ppl a fall inna dis damn trap …even judge Judy preach it matters not DONT LEND NO MONEY TO OUT AT All,notice wen yah seek a loan wat actions take place..CONTRACTS CONTRACTS CONTRACTS let black and white do the talking.
Wonder is who fool enough fi lend dat bullfrog face, long mouth bwoy dey money. Di whole a dem inna Lawless hype n bruck, all dat dey showoff black one dey, u Benz naah fool nobodi.
A wonder why Sherilla (Zebra ex)not a part of onoo crew any more?
My Girl, Just know sey yuh Nah go get dat back. Just Gwan Bill
Man up and pay di lady. is true man when dem come wid dem stories u see even di dead would raise and loan dem di money. Next time dme come unno fi tell dem fi try di lotto and see if dem get di money dat way cause you don’t hab it.
Do not lend what you cant do without. Btw darling how much him owe you? because me follow him on ig and me swear say him did rich. bwoy a tell u bout dem young people ya borrow people money fi hype and cyaa pay it back.
You see him mouth look like some enamel chimmmy when it rusty and piss stain the top. Go give the girl her money youth, It bun me fi people like you, come with you stories and people feel sorry fi unuh. Nasty looking boy, You face look like when fowl waan shit amd mek up them face.
i guess him cant go MAPS again
See him put up a long bag a chatting pon him IG bout haters. Adrian why u never answer the girl when she a call and whatsapp u? A now u a answer mek sure u carry the woman rhatid money go gi har wid yuh tiefing self. So unfair how ppl work hard fi dem money and unuh feel say unuh can just take it so. All if u nuh have it at the moment answer the messages and make she know say she soon get it. U a gwaan like say the woman nuh have a right fi ask fi har money. The girl nuh do nothing wrong cause if a did me your head wudda haffi connect wid the broad side of a piece of board from me or one of my relatives. Guh pay the woman man jesas peas nuh make it look so bad.
Some of unuh hype n bruk nuh f**k.. A go party go buy bottles and can’t maintain unuh lifestyle a walk up n down and a borrow borrow. Pay the girl her bloodcloth money man n take d shame outa u eye cuz it doooooont look.LAWLESS A DAT U PICK
Follow d punk on ig think d pussy did rich.
Unuh fi stop it stay ina unuh lane..
Like how me stay ina mines n drink the inclusive liquor when I go party.. Wid unuh hype bloodcloth self bout unuh nuh drink free liquor.
I bet they were f**king. And another round of f**king can solve all this
Not everyone walk wid them pussy pan them forehead dutty Jamie.
At the end of the day the gal want her money ntn else.
You sound like a bitch weh involve ina PROSTITUTION weh use f**k fi solve all a ur problems.Dem bwoy deh too hype fi a bloodcloth walk n borrow ppl things. U sound like u and him a quabs, u come ova yah a buy out d bloodcloth story duppy bat.
And i can name so much of these men i read about here on this site that borrow borrow woman money and dont like to pay back. Met run a post with the hype beggers of dance hall.
Jamie u sound like a bitta slimy bitch weh walk n suck cock fi a living.
A wrong is a wrong a how u come so?
Look like u mumma drag u up and u weren’t brought up. Mi read all a d post them n me nuh see d gal do ntn wrong but ask fi har money.Some a unuh u see love buy out ppl rass argument to much.
Noooooo to rass.. So Adrian u mean fi tell me say a so u stil a gwan a borrow ppl hard earn money n nuh wah pay dem.. To bloodclaaath Hahaha. Woiiie mi memba wen u did borrow me fren money n a d same fckry u di wah put him through. And him plan fi loud u up. And u find it pay up quick. Hahaha u n dah borrow borrow mentality deh wid u red eye ago be d death a u. S3e ppl tings n do widout man. No sah
Me feel bad fi him n him skinny gal. Hahaha weh all run go a comment pan d girl post. The girl jus put har ina har place. No sah
Sometimes u a own up man n u not even knw wah him a do ina d streets.
If a Eva my man me wuda hide di way how me wuda shame.