Money a show now whey neva pay before . Yuh can gwaan, people always pay another way
0 thoughts on “SUH KIZZY WHY YUH NEVA PAY DAT A FLORIDA?”
You see how dem stay, dats why you caan help dem wid nutten. Nobody nuh fi owe dem but dem fi owe ppl as dem likes. Watch out di ppl like yourself cause you ain’t no better than who you cussing.
Florida woman again go buck har and give har one bloodclaat buss ass, kizzy have bare mouth, woman waiting on har money, cause the woman is not dawn, kizzy know the family in Florida will buss har ass!!!
Di woman shudda tell yuh fi go suck out yuh ugly mumma coz a nuff time ppl send them hard working money to u fi mek dem clothes and all now them can’t get it. Dis old whore kizzy is a wicked jancrow nuh worry yuh self tho yuh time soon come. Wicked bitch
You see how dem stay, dats why you caan help dem wid nutten. Nobody nuh fi owe dem but dem fi owe ppl as dem likes. Watch out di ppl like yourself cause you ain’t no better than who you cussing.
Donkey say world no level and a true- nobody no fi owe them but when a them owe they carry on the most way and class people the worse way smh
but yuh is a dawn smith yuhself…..perfect e.g. of pot a cuss kettle :nerd
months not mouths
Tiefing Kizzy u pay back the woman fi har rent weh u owe her yet or the bed weh yuh cut up? Karma is a bitch bitch.
hope is same way so the Florida woman buck Kizz and get back her money too
she so bright n outta order and dumb
Florida woman again go buck har and give har one bloodclaat buss ass, kizzy have bare mouth, woman waiting on har money, cause the woman is not dawn, kizzy know the family in Florida will buss har ass!!!
Nasty kizzy all you talking you can’t show you lizard face back ah Florida mek the family see, bare mouth you have.
You mumma in jamaica ah suffer, ah hitch she have to hitch with ppl nasty kizzy, should ah shame fi have your mother ah suffer.
God Noh LIKE ugly, Pay Di Ppl dem, dem money John John clown bitch.
Di woman shudda tell yuh fi go suck out yuh ugly mumma coz a nuff time ppl send them hard working money to u fi mek dem clothes and all now them can’t get it. Dis old whore kizzy is a wicked jancrow nuh worry yuh self tho yuh time soon come. Wicked bitch
Kizzy why you neva went out of your way to meet up with your cousin Natalie….., when she was in NY?
Bitch duppy know who fi frighten!!!
How ️di money den look small so…? Dem mussi lose weight dawn gave den and nah feed dem
:ngakak