BIMMA EX?

0 thoughts on “BIMMA EX?

1. This really makes me question if most things sent in are actually facts.. I know them both, yes they both gay and NO they were never an item..always frens! They are both bottoms, meaning a dem a di tekka so dem wudda neva look at each other in that light… Dem scam together n all they Delano did do time and mackabimma did start focus on his store fi tek the eyes offa him

2. A suh mi hear seh him gay but then people she him and rabia deh everywhere dem deh and one next liitle f**k out gyal from Spanish town name kerry she call herself nash murray any weh hype deh she reach a him fake Gucci weh him wear a fool dem,him fly out more time go Miami guh look fi him man dem and come back a hype.it look like the whole a dem a f**k each other him the one weh name rabia and the Nash gal she.

3. A true seh rabia have shares ina glitzy hair?? Mi hear shi start travel hard rabia 3 sisters a unu a sadamite, yuh madda a sadamite and ur aunty plus ur Fawda boy it trang in di blood so now mi kno y yuh love di batty man dem smh

4. You know A Species that look like the first one had sent me a request on Instagram. I had a hard time figuring out if it was a Butch or man.

5. I had a friend that use to live up at lees flat in the same apartment complex where delano and ann-kay whey use to deh wid lutan shelton use to stay. The people them had to make them leave met pure nastiness use to gwan all a them batty scamma boy dem use to come there

1. dem batty man ya always a best friend wid dem some whorin set a gal .. ALWAYS!!!!!! me still a wait upon rabia file …

i waiting…

6. @wikid :cool Rabia breed at age 14 did deh wid a boy weh beat r regularly name David King rabia rob man regulary and now shi start f**k batty men now traveling regular but she a spanish town clean up teefing rabia teefing but di gyal know fi con people das all i know, do up breast and batty yuh fix up yuh people dem board house yet?

1. her batty n breast r not done tho … she forever wearing fake namebrand clothes and plastic hair .. me still a wait pon d real file

7. dem a fren mon delly and martino was best frens idk wah happen wid dem and a ll 3 use to par and now a delly and macka aka bumma kid

8. Den how r ass look suh???? Plastic hair mi swear a peruvian like how shi up up ina glittzy hair store di man weh shi pin r dawta pan leave r cuz him hear seh a push shi push up one next man sperms and breed fi di man and give di 2 a dem jackit but di boy weh name king was saying is not his child and she was saying the same cuz shi naay want him guh jail

9. Rabia me alone know yuh you are a evil piece of bitch you gyal yuh end aguh bitter still have yuh up!! Dis bitch evilllll memba mi tell unu oh teefing bitch weh love push up ina people weh have likkle hype i hope yuh fix up yuh aunty bruk dung dress mekka shop weh di roof a collapse

10. Binman Kid is a woman for the hundreth time.. she is a woman a butch wid flat n likkke titty. But she is not a man.. Bimma kid is a woman. It’s not hard to see neither. SHE IS A WOMAN

1. True I think Dat ah salamite……she remind me of da brat . But when me see har Inna mesh merina I was confused all over again. I don’t understand why so much hype over likkle 3 series and cheap Ali express chiney clothes . But I guess I don’t scam old people retirements and go fly montana and Florida chat seh me irs come fi collect tax.

11. Ehem soo u and he she or him she f**k aready?? To know?? Well dat explains y a pure whoring sadamite him par i mean she par wid

12. MET BIMMA KID is a MAN !!!! DO NOT MAKE THEM COME ON HERE AND LIEEEEE THE DUTTY SCAMMA BATTY BWOY IS A MANNNNNNNNNNNNNNNNN .. .. MAN MAN MAN MAN .. MALE !!!!!!! BIMMA KID WHY DONT U STOP SENDIN PPL TO COME AND LIE FOR U .. U IS A MAN!!!!!!!

1. @Wicked @#23…Birth certificate needed. From I was born. What a ting when u cant figure out a persons gender. Bimmakid could pass for either sex…But he/she so damn weird for real..like who wears one pick shoe and one green shoe at the same damn time??? :matabelo

2. I need to see the ovaries or the testicles too believe one way or the other…….no sah, I am confused bad bad bad.

13. Met you need to post sumn bout di most known JA butches from nicky guh str8 to bimma kid who have aquired wealth thru scamming to attract girls who doesnt want to work

14. Ppl, calm down macka aka bimma kid is a man not a butch. Him mada angela usually sell clothes a spanish twn n him av a sista do nails. He is a man by birth not a butch

15. Caught the culprit who a try style people dirty whoring kori who has a sister name Nikki n deh wid a pharmacist bwoy. Kori use to deh wid a bwoy name Andre n the bwoy had to leave r because of her obeah ways a walk wid parchment paper inner her shoes with the bwoy name on it. As for her mother Weh tek every body in Jamaica have all sort of candle inna her house. Dem all live a inns wood village inna one man house Weh the mada obeah n mad off

16. Jeezam stop spread propaganda pan di people dem wid yuh whoring self! Everbody know u breed at a yung age no secret and yuh a f**k dung spanish town and di idiot people dem yuh a diss put yuh up feed and clothes yuh! yuh must stop it man yuh too good wid yuh mix up self!!! If yaa guh chat bout cory chat bout cory not di sista yuh too good!!! And all a chat bout obeah Wi did warn dem bout yuh and dem neva listen!!! Cory sarry fi yuh memba everybody kno yuh get beaten and a wen yuh tie man and di man waa lef dem beat yuh gweh!! All wen yuh family a dun yuh cory seh a she affi a defend yuh!!! Yuh nuh si seh a pure nastiness yuh name call pan from longsville park to spanish town to kingston to china yuh nuh si? Lowe di people dem alone!! A good fi bloodclaat cory i want fite yuh!! Yuh mi tell yuh Rabia a evil rabia memba reba yuh sista tell and warn people bout yuh gweh az fi cory a good fi yuh!!! Reba walk and chat yuh gweh longsville whore

17. Jeezam stop spread propaganda pan di people dem wid yuh whoring self! Everbody know u breed at a yung age no secret and yuh a f**k dung spanish town and di idiot people dem yuh a diss put yuh up feed and clothes yuh! yuh must stop it man yuh too good wid yuh mix up self!!! If yaa guh chat bout cory chat bout cory not di sista yuh too good!!! And all a chat bout obeah Wi did warn dem bout yuh and dem neva listen!!! Cory sarry fi yuh memba everybody kno yuh get beaten and a wen yuh tie man and di man waa lef dem beat yuh gweh!! All wen yuh family a dun yuh cory seh a she affi a defend yuh!!! Yuh nuh si seh a pure nastiness yuh name call pan from longsville park to spanish town to kingston to china yuh nuh si? Lowe di people dem alone!! A good fi bloodclaat cory i want fite yuh!! Yuh mi tell yuh Rabia a evil rabia memba reba yuh sista tell and warn people bout yuh gweh az fi cory a good fi yuh!!! Reba walk and chat yuh gweh longsville whore

18. NEWS just in you a chat bout di gyal obeah r man!! Ur man lef yuh and breed gyal and have new baby girl dat must mad yu gweh yu own EX man seh yu people dem in delarance das y unu curse a f**k dung di place!!! Ur man cyaa tek di jakit IT Nuh fit das y him guh get him own baby PEOPLE KNOW HOW U R RIBIA from school days get away!!! Memba di VIDEOoooo and memba mi si yu a dance a suck bottle like it a hood u nasty bitch!!! Bottle suckerr RIBIA WITH UR ALIEXPRESS SHITS bye

19. Dirty kori a sasheen dis member yuh f**k the man up a the hill him f**k yuh inna yuh batty n more member we know low bloodclat Rabia cuz the gyal beat yuh n we know inna real life n we know bout the buddy candle dem from long an we know bout Andre n the parchment paper member a that’s y the man leff yuh member seh Rabia alright inna real life you too bloodclat mischevious dirty kori yuh hungry more than the gyal the gyal happy n you sad n bad mind stinking gyal talk all yuh waan cuz you know Rabia floor big big n the whole Spain know that suck hood kori from that yuh missing off the planet n a mad ok bitch

20. DIS A STACY COME off a di gyal cory name!!! BLOODCLAAT Sasheen dat used to Deh wid SHAWN STORM? DAT USED TO NEVA LIVE NUH WEH! MET NEED TO RUN BACK YOUR FILE PAN PINK WALL UNU LOVE LOOK FAME AND HYPE TOO MUCH!!! pure obeah you people a chat bout parchment paper and shit cory sed di man also wanted to f**k you in Your ASs too SASHEEN!! GWEH!! BOUT RIBIA FLOOR BIG CORY A MI FREN SHI CYAA HUNGRY YUH RUN GUH FREN R COUSIN RABIA DEH THO BUN IT BUN UNU YAA’LL DONT KNOW DI GYAL BIZNIZ BOUT HUNGRY IF SHE OBEAH DIS AND DAT SUH UNU NUH FRAID? CORI DEM CYAA STYLE YUUU A CUZ DI MAN PAN DI HILL SI CORY AND WANT R AND HOW MI HEAR DI STORY GUH YUH BUTCH DAT YU WAS F**KING BEG IDIOT CORY TO DEH WID DI MAN SUH YUH CUDA GET BACK A PLACE TO STAY GWEH BUT IT NEVA WUK! SASHEEN MET HAVE YOUR FILE SO CONTINUE DIG UR PIT BITCH! EVERYBODY KNOW RIBIA WHORING WAYS! WAT CUZ SHE A F**K BIMMA MEK SHI ARITE? YA’LL SHALLOW SOULS OH CORY IS IN CANADA BITCH 3 YEARS NOW CHOKE!

21. Sasheen memba your file loooooong inuh loòòooong everybody know bout youuuu RIBIA and CORY a family cory shelter and feed ribia so how u come in di mix? U still a mad? Parchment paper ina shoes and ting is that wat u r doing Sasheen? Unu own mout is unu demise same like how u a chat fi ribia i will fi cory bout dis is sasheen

22. Foxy you have no file on CORY NONE! u a talk bout di people dem madda dat u dont even know! Rabia and CORY A FAMILY yuh too nuff rabia sleep and stay a cory wen she was a delinquent water ticker dan blood! Di gyal eva obeah yuh yet? Back off di bloodclaat gyal name man gyal deh canada nuh memba unu as fi di man pan di hill a we boost r fi tek him cuz u was gonna be homeless wen u come back and di gyal naay want dweet and yuh man royal woman sponge tell r and beg r fi dweet fi help u das ur ass cuda get back a place to stay! Di gyal a good gyal but just foolish all dem credit deh u get ova suh di gyal seh sponge beg r money suh sponge can send u credit ova bahamas lowe di gyal alone man! Memba yuh tek mi bloodclaat baby fawda bitch dont start dis oh yes from brook valley! cory watsapp and seh fi ask yuh if u waay deh a doctors office wid rabia? Walk and seh u a shawn storm good up woman and pan di news him live wid him common law wife all u do is tek people baby fawda SASHEEN