RICKYDUNGATOWN= RICKYDUNDIBLEACH

0 thoughts on “RICKYDUNGATOWN= RICKYDUNDIBLEACH

1. Dem ah use clorox bleach an
    Peroxide weh yuh use fe bleach
    Yuh hair.
    Mix up wid dermovate an bleaching gel mix up wid maxitone lighting liquid an de
    Creme.
    Know yuh know how much chemical
    Dat dermovate is a steroid
    Dangerous goggle it.
    Clorox bleach dem seh dem use
    Fe stop fungus dam idiot dem
    Lmao an it help lighten dem kin
    Perxoide something weh bun tuh
    Rasss when it touch yuh kin
    Dem say it help speed up de process an make dem white quick.
    Den dem use saran wrap an wrap
    Out dem body fe make it soak
    Lmao.
    An avoid to much sunlight
    Dem crazy lmaooooooo mi
    Know ppl weh sell it tuh ppl
    An ah dat mi see dem use.
    But pon de real its dangerous
    All them chemicals are going in your blood stream.

2. all those chemicals in them bloodstream ah mad dem….i’m convinced…like how mercury in skin products used to mad people…dem sick bad

3. whiteman win dem enslaved black people mentally and 400 years later black people still have low self esteem and ashamed of dem skin color.

4. Who is the NBA player in the blue? I could and would never date a man who likes sneakers and jerseys. Damn ghetto bleached out batty boys. What happened to your culture? Trying to be a black American is only gonna make your life harder. All the gay ass drawings on your skin isn’t attractive, you eliminate yourselves from corporate jobs and most government positions without even knowing it. Damn house negros

5. I don’t understand why people bleach do you not love the skin you are in, what sense does it make to bleach are you gaining something from bleaching… Why does it come like it’s clothes you a buy… smdh

6. second pic looks like a nasty threesome before or after. dem gyal yah tink dem look good naked all d time. no unuh don’t, unuh look like f**kout mattress weh no decent man would want unless him a burn it up fi get ashes. and the third pic look like boyfriend and girlfriend. any man weh look suh a battyman just in case unuh uh know, or y’all can continue f**k dem raw og and then the aids and std’s test will prove it.

7. Di whole a dem crawny bad !! Dem can dun now wid di bleaching ..dem nave nuh more pigment Ina dem skin ..look all pan prince foot Ina di Nike slippers lmao ..Wat a thing wen him cyah get nuh more holoderm and idol lotion fi buy