HOW YALL KNOW WHO OR WHAT IS ON JMG IF YOURE NOT A FAN?

WHY UNO KEEP A WATCH DI SITE AND FACEBOOK AND UNO DONT LIKE OVER HERE?? WHY UNO A CALL PEOPLE NAME WHEY DONT EVEN SEND IN THINGS HERE???? DIONNE YOUR MATE FIXED YOU PROPERLY YESTERDAY BECAUSE U ACCUSE HER OF SENDING YOU INTO THE WALL TO…LIKE YOU KNOW THE PROCEDURE HERE…….YET YOU BEHAVE AS IF YOURE NOT A FAN…STOP BEING A FAN…BECAUSE IT A REACH FANATIC STAGE AND U OBSESSION MAY LEAD TO MADNESS…GO AND MEET YOUR MATE AND RUB FI HAR FACE PAN YOURS..SEE IF THAT WILL SORT OUT YOUR ISSUES MAN…

d1-Optimized

d2-Optimized

d3-Optimized

NO ONE EVEN CARED ABOUT THIS GIRL IN THE POST YESTERDAY NOR DID ANYONE MAKE ANY PERSONAL COMMENTS..ALL DEM CHAT BOUT A DI 1/4 BLEACH OUT MAN WHEY YOU AND YOUR MATE THAT LOOKS A MILLION TIMES BETTER DAN YUH DID A CUSS BOUT..DAT IS DI REAL ARGUMENT HERE AND WHAT YUH FI STUDY…HOW TO LOOK BETTER THAN YOUR MATE

0 thoughts on “HOW YALL KNOW WHO OR WHAT IS ON JMG IF YOURE NOT A FAN?

1. To how u mate done u yessideh you would have to find other people to blame..Yuh nah tek it to the bleach out man…Yuh cudden done di mate because har looks put yours to shame..but u find other people fi cuss because you cant stop your husband from sleeping with another girl? If u knew how stupid u looked doing that

2. A so dem love assume who send in posts and who send in pictures and stories. They have to realize that even people who don’t know them, will send in stories about them. As long as it’s on SM for all to see and as long as people think it’s Pinkwall worthy……they will send it in. Sometimes I see posts on FB or IG an as mi see it so…..mi say “Pinkwall Straight” an as mi run come so…..braps….it reach. But if a status is on SM why be mad when it reach Pinkwall. Kmt. Dionne go bathe cause u look stink. You have too much time on your hands. So hold on yuh have mate a JA and Keisha is yuh mate a Farrin. Cause a u call up har name wid fi Damian own so please… Come talk up boo. Since yuh start dash…..come finish dash. Kmt

1. Cita u know some of them are so devious and wicked and a cudda dem send in and a point out other people. They are here more than I am and Im positive they are not only reading. Dem love talk bout people love call police like seh smaddy fi really stand up mek di likes of dem batter dem..Police fi dem ..The post had 15 comments and this girl whey have a bigggggggggggger problem than JMG run go a cuss…She know har mate HIV status? Do you know what your mate is doing 24 hours a di day? A dat u fi pre because your husband can ketch something and bring you more than one thing

3. Kiesha stay bad Ina pussyclat real life with or without makeup gal look like her face ah rotten off face full up ah hair bump look like any long face old dog kiesha pussy look stink Di amount ah mon f**k kiesha and all the hood she push down Ina her mouth she should ah have things Ina America kiesha and her stink bashment wah she live Ina Ina the one room with the fruit fly them wah nuh stop pitch pon her stink sour bloodclat she need to go find ways to f**k to get herself straight in America

1. So if pushing hood down u choat give u tings den some who a talk fi start swallow some tings. Mi nah war no mate whey look betta dan me. Di way mi wudda shame

4. DIONNE ANGEL MY GIRL U BIG AND DUNCE NUH RASS YUH SO HURT AND A CHAT PURE GARBAGE. U IS ONE BIG HEAD 600 POUND MASCOT MY GIRL U YOO BIG AND IDLE GO USE YUH MONEY AND GET TRAINER AND JOIN A GYM CHANGE YUH EATING HABIT LEAVE SOCIAL MEDIA FI A WHILE. EVERYTHING YUH INNA AND NO BODY DONT LIKE YUH AND NO BODY CONSIDER YUH AS FRIEND U JUST WALK ROUND A LOOK LIKES AND KNOWINGS, EVERYBODY A CHAT YUH ANF LAUGH AT YUH

5. Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, blessup!!
    My sentiments exactly, mamacita. Me read nuff tings on adda’ sites an say yes, Dis’ soon reach PW!!! Nuff’ ah’ dem’ ah ak’ like dem nuh’ deh’ roun’ere’ on a regular. And dem deh’ ere’ more Dan’ ah me!! An me is a regular, an me nuh’ fraid’ fi tell da people dem me LOVE JMG!!!!! So when dem ah sen’ een’ d mixup, ah nuh’ we request it. Oonu mixup fren’ da’t doe really like oonu, send in oonu’ file and WE here on JMG love it….so wi’d da’t…..guh’ a u bed!!!! :hn

1. Metty I’m here, but not commenting. U kno sometimes, tho’ I have to put in NY two cents. U kno me nah’ leff’ u!!!! Lol :peluk :peluk :angel :angel

2. Metty I’m here, but not commenting. U kno sometimes, tho’ I have to put in NY two cents. U kno me nah’ lef :peluk :peluk :angel :angel

6. empty barrel really mek de most bloodclaat noise nd all she a gwaan she aint say’n shit,can’t even trace but a play big,bad nd mighty…..Dionne live for de pinkwall it give her a sense of being apart of de dancehall community if yuh nuh mek de wall yuh nah cut huh kine a bloodclaat dash .. a gwaan like she nuh run in pon yah as anonymous bout cum ansa har pon har wall ….WIG-A-MOS stop gwaan like ppl see yuh or like yuh all de gwaan she a gwaan har status dem nah get de amount a likes nd comments she a seek all along yuh page did private nung it open nd it still nah get de hype yuh expect it to.

27 going on 47 a dat a bun yuh ugly bloodclaat,wid yuh lame reaching ass statuses ….phuck’n yeye dem look like when salt tek bullfrog and him leff fi swell nd dead….just phuck’n nuff suh guh find yuh baby daddy a dat yuh fi duh

1. Di mate seh she fi come Jamaica come war har because I dont know what she think calling the girl name pan social media supposed to do to her situation. When dem trouble people and di people dem use di law pan dem is a problem and all who a talk nuh ramp fi call police tuh..Police is there to be called to serve and protect a whey dem feel like

7. a de mate looks a bun har de gal older and look ten times better dan dis young old gal….wah kine a business she cuda have wid damian if damian himself can’t even handle him owna business a him yard him haffi guh others yard fi dweet,which is piss,shit and bade. she nd har outta sight outta mind looks can a look fi call others ugly if yuh eva really tek a double look pon yuh triple size body how it stay like when clothes throw ova line

1. simply no :tkp
      Before she use di mate looks as motivation and inspiration …dat post inspire me yessideh a dat I need to tell she dionne..When I saw the mate I did a double take then when mi si di man mi whoa man really short…but it has inspired

1. dat post suda mek she link sky pon de gym thing nd lala inna de mean while bout dressing har body type…as luvtrace wuda seh big like outside and have de nerves a try style others.

dionne yuh can set set up site nd name it “the world on the go” suh wen kids have project about the world,parents can rent yuh for that day to use as a representation of how big the world is…stink

8. Kiki sourness kill Yuh bloodcloth self look a werrrrrrk stale pussy keisha mi want fight you razor bump pon u chin & win dont worry when you dig make sure a fi twooooo sademiteeee

9. Dionne di mate kill u already eno so u is a duppy talking this morning death a nuh di worst thing we all have to go and as a matter of a fact…. Di mate gi yuh 19.5 feet dung mi nuh think dere is a come up from that. Mi go out yessideh and buy pig foot cow foot..fowl foot..all kinda foot because mi waa mi skin look young and fresh like u mate own..Mi tell u I was inspired..

1. Mi waa know what is dem excuse fi be under 30 and under-educated ? She cuss di mate seh di man seh dis and di man seh dat..yet her husband sleeping wid di pretty girl . Simply u tink she stressed? Mi wudda stress and I am…dont laugh mi a cook one pot a foot fi di family tonight…everyone hand a go sticky :maho

1. stress big but dionne bigger than it,a shame she shame bout she and man a now friend how yuh reach from ring yuh give him to now friends wid business..yuh pus-c musssi feel as tuh how yuh look, OLD.

1. fren??????? *scratching my head*..she confused simply.. didnt she say husband and how man put up her picture? I will believe today if she says they are friends because of how di mate look..The man bleach out but him taste up deh so maybe they are friends fi true :hammer

2. Simply come here! So if is not her man and they are friends why she a cuss the girl and how dem have dem picture deh? Mek mi gwaan dis too mixup fi me……..nuh badda ansa simply mi gone :tkp

10. Dionne the ppl dem pon yuh page nuh like yuh. A nuff a dem hate yuh. Mi deh pon yuh page an mi cyaan stand yuh. Dwllll. But a nay me add yuh. A you add me so yuh can gwaan go search yuh frens list an look for “Mamacita”. Dwlll. See u mate mek Shani go a road go buy all type a foot deh. Your mate is an inspiration so stop watch Keisha an go watch Jetblue website so yuh ketch a cheap flight to JA. So Damian is your husband??? Ina mi RedRat voice…..*Mi wudda shame mi an yuh a fren but chuss mi Duwayne* (aka Dionne)….. Dwllll

1. Cita she cannot war the girl in Jamaica..remember Jamaica is not farrin……dem will kill u cause police not going to solve dat mystery so she better do what mi doing and go nyam some foot.

2. but de mate seh anuh Damian she married is de cousin a mussi de business that….gal all turn on follow as if she reach mi seh har age nd size a almost one…..nuh half and half

1. Yes Simply. I doh even did memba dat. So she marry one cousin an a war ova di next. So why she never married to Damian an sort him out. At least she wudden have to war from waaaay across di waters. She coulda war ova him at closer proximity. So matey deh far so she draw fi di closest person….Keisha. Lmaooo. Cow foot…check. Pig foot….check. Chicken foot….check. Collagen and lookgoodness……check check check. Dwllll. I weeeeeaaaakkkk

11. omg I wouldn’t want to argue with you Met yuh mouth nuh nice one bit. But a true I’m sure this old looking gyal be living on JMG so she’s obviously a fan and she’s commenting under anonymous but Dionne a why yuh so hot fi keisha? Your more than obsess yow

12. a think a de husband dat weh the mate did put the pic of dionne and him at the gate mi a look like my goodness,everybody need love but a dat she pick no sah

13. mi seh wen dionne cum wid de yuh vex through him put up me and my daughter on is instagram and de mate hit har wid de him suppose to cuz a de tonx dat fi a mind him plus the shoes yuh buy him a me live inna it a deh suh mi know blood clot almost stop the flow inna dionne body :ngakak

14. yuh see how she cuda mek de thread round suh bury as is but no,she waan pinkwall limelight den here it is, teneisha she find Arizona this one she Find Jamaica,weh dem get this mind man mentality from?

15. YESSSSS SHE BUT REALISTICALLY SPEAKING WAH DIONNE EXPECTED?? THIS MAN CLEARLY IN IT FOR WHAT SHE HAVE TO OFFER LIKE MAN DUN A MERICA PON HER SHI AFFI GUH MINE MAN WAY A JA FI HIM COCKY. ITS JUST SHOCKING THE MATE EMPTY HER LIKE WATER GUN BUT A KEISHA SWEETNESS SHE HAVE STRENGTH FAH. THE MATE IS A VERY PRETTY GIRL I THINK DIONNE MADDA LIE TO HER BOUT HER AGE TIME SHI TEK A MINE MAN SHI INVEST INNA A WAIST TRAINER AND A GOOD GYM ALL THE DIET PILL THEM SHI POST NAH HELP HER ONE BIT AND GET A FACIAL RECONSTRUCTION WHILE AT IT PUT HER MONEY TO GOOD USED

16. Ladeeeeee wit the wig dem whey dem n Donald trump toupee meck DI sed place y do u go awayyyyyyy far far away a wha u dream see DI hood a go inna matie hole last noight n not a ounce a sleep fi u big sloppy tidy body unnu fi know when to give up man matie beat u go n come yessiday n u really come back today a wonder if a u shame tree that stuck inna u big ole gut???? Shame tree fi keep not Nyam cause a must Nyam u Nyam urs FOH

17. Let mi giv the story dutty dionne get pay fi married damion cousin last August an damion see her as a meal ticket an draw ofta har so she fly in April fi damion birthday she cum j a fi 6 day (met can u believe dionne a cuss ova damion an only spend 6 day wit him out ar entire life!) Dionne go look fi u pickney daddy u big an stay baddddddddd

1. admin set up dionne behind teneisha deh fi mi cuz ten ten put in 6 weeks dionne duh 6 days is who ago duh de 6 hour_____________________________________ :tkp

1. tap give extra day to de ppl dem…den dionne a family ramp,sheep, goat yuh husband cousin,whyyyyyyyy

18. Fat gal u big a badd bout u wah go ja go beat gal lol don’t mek NY fool you u might go an d plan an neva F**KING RETURN!

19. If my man a teck Keisha I wouldn’t even war I would just leave him because more than one man talk it that Keisha love put her tongue in batty hole so I couldn’t stomach that man in my face again and I couldn’t go toe to toe with a shit eater

1. But any man whey tek battey lick is a battey man so mi nuh think u wudda have dem type a man deh round u in di first place..thats so gay

20. A don’t believe. Dionne come here. U run lef rochester go queens with you mix up self. But did the person say 6 days… so smaddy up ya send u go married dem man or family and before you put the money to use you came back a act rich.

21. Yes 6 day!!!!! An from April she no feel back the man an a war ova him. 6 day dionne spend wid d man in ar entire life!