I hope yall realize dat as much as we all a laugh,we won’t know di full extent of dem idleness till u hear pon news dem war n damage gwaan??Would it still be funny then?yuh nuh see none none dem nah back down n di threats dat dem a send??So what’s gonna happen when dem cross paths at 4paths??
TINAN talk truth nuh fren like pinkie u want tho? di gal a defen d bolze to di velly end can u imagine if it was a person she a defen? mi bc di gal write up r receipt lmfao im still in stitches. where is simplicity thooooo lmfao !
After the whole generation wore the blouse she still wants it.
She need to let dat cruff keep that bolse, bolze even the blouse as not all the transmission routes for diseases have been made known to the public as yet and that mus full a commutable infection by now.
LOL, ,,I’m dying
Dem people ya borrow and bright eeh
Jesus tek di wheel….no no no,tek di car an press gas lord…no sa….morning metty n folks….di receipt ave mi weakkkkkkk…..
Feel say it’s just one idle person sit and write these things. Nobody couldn’t idle so.
Receipt:
1 Bolze $310…..no, $370
Payed Far
Pinki
Funny stuff. So she wrote a receipt after she agree that she borrow the blouse?
Ppl come a my yawd all di time and dem tek things fi wear and mi nuh ask back for it ppl too petty most times das why mi nuh want nuh fren
I am dying
this funny nuh rass lol. Pinki yuh yie too dry bring back di girl bolze lol
.. an if u tink u bad come teck mi outta yuh blouse…..
lol lol..dem people ah sample yah
I hope yall realize dat as much as we all a laugh,we won’t know di full extent of dem idleness till u hear pon news dem war n damage gwaan??Would it still be funny then?yuh nuh see none none dem nah back down n di threats dat dem a send??So what’s gonna happen when dem cross paths at 4paths??
This tunn uppp lol pinki baddddd eehhh
mi loike pinkie :ngakak :ngakak :ngakak
ah di maddest war dis ya
:nerd :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
TINAN talk truth nuh fren like pinkie u want tho? di gal a defen d bolze to di velly end can u imagine if it was a person she a defen? mi bc di gal write up r receipt lmfao im still in stitches. where is simplicity thooooo lmfao !
Questions
How long ago was they in 9th grade.
After the whole generation wore the blouse she still wants it.
She need to let dat cruff keep that bolse, bolze even the blouse as not all the transmission routes for diseases have been made known to the public as yet and that mus full a commutable infection by now.