RICH PEOPLE THAT WANT TO DO SOME HOLIDAY SHOPPING..DM DOLLY FOR THE PRICE PLEASE
16 thoughts on “DOLLY SEH DM HAR”
Dolly…yuh mean fi tell mi seh yuh live inna yuh madda apartment( not a home you own for yourself, not your own apartment with your name on the lease where you pay rent)an spend $2550 pan bag? Mi nuh believe yuh…which pawt yuh work fi have dem grade ah money fi spend pan bag…di bag either fake, scammings purchase, or smaady piss or shit pan yuh fi yuh get di $2550..F**K OUTTA HERE…an imagine how much she probably ah ask fi it…shoulda and on a next grand or 2 an rent one likkle place fi yuhself…worse yuh have pickney…no man.damn low life…bruk and boasy
But it funny how she all put the $ sign behind the money!!! Dem dunce bad, simple ting dat enuh….suh becah yuh seh two thousand five hundred & fifty dollas yuh right it same way….no to raas!! Even mi 10yr old know betta!
Credit card link the streets on fire ‘ they moving the goods off the shelf and they can’t keep them in possession them need cash cash . Dolly watch your self ma in the shores with those scamming cards they have Feds shoppers couple up just like u and real pretty standing next to u also . Ha ha one u get will bite in the holiday ya for sure .
Dolly il drop100 usd or maybe 70 because it’s mint condition but it’s still second hand and I know u purchased it from Ali xpress … Save urself the hassle and just sell me it
Ah di likkle boy dolly ah f**k bag (Kawassi how ever yuh spell it) Him use dolly fi swipe and then give har a cut afta it sell lol. Dolly save your money fi di new year and come out ah yuh madda apt fi di New years pleaseeeeeee :angel :hoax2
Them 2 sister nuh shame by now. Dolly yuh not looking big girl you looking small and careless and dumb.because yuh live into yuh mother house if u have credit card link why don’t u buy your mother a new sofa set , a good center table set , a good living room mat, 2 nice crystal to put on her center table and little bar for the living room .dash wey that old sofa with plastic wey yuh granny dead left fi her.dolly u a zoo keeper please Release the elephants out yuh living room back to the jungle. because yuh non ambitious Bruck and boasty self not moving out yuh mother house .u refuse to move out the little 1 room that u and yuh son share.careless dolly.bout u selling bag for $ 2500.go look a life dolly. The only surprise you can give us jmg people is to rent yuh own apt .dolly ur son needs his own little quarters.
Dolly…yuh mean fi tell mi seh yuh live inna yuh madda apartment( not a home you own for yourself, not your own apartment with your name on the lease where you pay rent)an spend $2550 pan bag? Mi nuh believe yuh…which pawt yuh work fi have dem grade ah money fi spend pan bag…di bag either fake, scammings purchase, or smaady piss or shit pan yuh fi yuh get di $2550..F**K OUTTA HERE…an imagine how much she probably ah ask fi it…shoulda and on a next grand or 2 an rent one likkle place fi yuhself…worse yuh have pickney…no man.damn low life…bruk and boasy
i never see dolly inna dis bag yet
LMFAOOOOOOOOOOOOOO
:ngakak :ngakak :ngakak
But it funny how she all put the $ sign behind the money!!! Dem dunce bad, simple ting dat enuh….suh becah yuh seh two thousand five hundred & fifty dollas yuh right it same way….no to raas!! Even mi 10yr old know betta!
Credit card link the streets on fire ‘ they moving the goods off the shelf and they can’t keep them in possession them need cash cash . Dolly watch your self ma in the shores with those scamming cards they have Feds shoppers couple up just like u and real pretty standing next to u also . Ha ha one u get will bite in the holiday ya for sure .
:ngakak :ngakak
Mi weakness
(Simplicity soon sign in )
Dolly il drop100 usd or maybe 70 because it’s mint condition but it’s still second hand and I know u purchased it from Ali xpress … Save urself the hassle and just sell me it
thats not the price. The small YSL cost that much so imagine the big one. smh
mnlpd
Di price right oo..
Ah di likkle boy dolly ah f**k bag (Kawassi how ever yuh spell it) Him use dolly fi swipe and then give har a cut afta it sell lol. Dolly save your money fi di new year and come out ah yuh madda apt fi di New years pleaseeeeeee :angel :hoax2
She say Kawassi.. grung
Them 2 sister nuh shame by now. Dolly yuh not looking big girl you looking small and careless and dumb.because yuh live into yuh mother house if u have credit card link why don’t u buy your mother a new sofa set , a good center table set , a good living room mat, 2 nice crystal to put on her center table and little bar for the living room .dash wey that old sofa with plastic wey yuh granny dead left fi her.dolly u a zoo keeper please Release the elephants out yuh living room back to the jungle. because yuh non ambitious Bruck and boasty self not moving out yuh mother house .u refuse to move out the little 1 room that u and yuh son share.careless dolly.bout u selling bag for $ 2500.go look a life dolly. The only surprise you can give us jmg people is to rent yuh own apt .dolly ur son needs his own little quarters.
Chanel YSL could sell these ppl a plastic bag full of dodo and they would line up to buy it.
Listen ppl a pure gays dolly spare wid an nuff a dem a hustler a one dem shi get d bag from mussi coery gi er
Smh