WAM BAM PAN MARVIN

22 thoughts on “WAM BAM PAN MARVIN

1. Don’t understand these women in denial… U need glasses fi see seh Marvin ah Fish?!?!?! Furthermore who the hell find a feminine man attractive

2. Yessah me feel some leffingz gwaan cause him remove all a the pics wid him an har alone and wah day yah me see she post a drop word say ppl fake lesson learnt and now she focus on making money only

3. bwoy sum ppl just nuff so, y the f**k uno love tek up ppl business pon uno head. Sender u need fi worry bout who ur man a f*k an stop worry bout ppl blood cloth man bitch

1. Onu hiv and aids status become society problems in the long run. And onu batty lifestyle at home reach a daycare wid onu sardine offsprings.

Madam denial, shitty crotches wife go use bleach bathe ,gargle and douche yu hole and lef from ova yah.

4. Wow people don’t hold their tongue right pon the man page the draw him out… well if Marvin is really a fish, this so call wife of his will find out soon enough and she’s going to wish she listen when she was being told… SMDH

5. Yes me see from wah day him delete the pics of Nickiesha and yesterday a fling post back to back wid him wife. Ladies, let this be a lesson, DO NOT trust a man who would “use” or be deceitful to another woman, especially the married one dem…9/10 dem aggo gang up wid dem wife an tun round embarrass you.Nickiesha we live n we learn you have sex appeal you can find way betta dan Marvin.

6. Him in new york ya with her and that was an ultimatum. Him affi tek down nickeisha pics them. Him in a lorna last week tuesday a look one a di bartender and she say no u deh pon pink wall with wife and woman. Him say u know how marriage thing go yard hard… naa look pon him and him paper wife

7. Di wife muss a watch him outta di corner a har yiy anything him duh she know….. Mi woulda rather mi man cheat Dan him name call pan batty mi naw lie…. all him rollon mi woulda check mek sure him naw use secret or dove a swear…. Mek sure him breef nuh look like dexta dap own…

8. The world knows Marvin is a batty man from school days and the world knows this girl is a green card wife Marvin love nikesha and this is facts. Nikesha be keeping calm because she get the wife money regular by western union so weh wife a go

9. Answer me this MADNESS!!! MARVIN A BATTEYMAN BUT HIM LOVE NICKESHA HOW DOES THAT MAKE ANY RAASCLAATE SENSE??? I KAINT!!! IF HIM GAY, HE HAS NO LOVE FOR ANY WOMAN IDIAT…

10. Don’t want no man that name keep calling people in battyman argument.so much people not lieing.If it no go so,dome thing near go so
    This chicks have no self esteem,the know but for what ever reason it might be the hype or attention or maybe them want more money pon whateva likkle them have or don’t have.Which ever way it don’t look good.Which ever way it go,why be little yourself just for what..which woman want shit in them pus.c .Under neat them must have regular infection and a drain pon rapid from all them shit buddy..Then again who r we to judge them say love or what ever you call these situationships wins..smdh

11. Everyone knows he fks for money…yaaaas these dancing bwoys are fkn flaming battybwoys…its a world of hype fashion thats what gets them keeping up…the right man comes along wid strong dollas its a go…he’s bisexual the man thing him think he can hide it but it get the best of him (marvin)…he treats that “wife” like shit…she is well aware of the talks rumors but she gets more disrespect from the chics he’s fkn…he’s probably here to establish his green card status