SIMONESHAPESTYLIST DI LADY NEED HAR MONEY

24 thoughts on “SIMONESHAPESTYLIST DI LADY NEED HAR MONEY

1. Illiterate to the tenth power. How can anyone take you seriously and you can hardly form a proper sentence? Smh. Owns? How do you mistake owns for owes?

2. Same way unno quick fi trust,collect or borrow is the same way unno must quick to pay,give or send it back.

3. Simone why you out there a pause inna Di woman hair weh yuh own har fah? If yuh buy something and you don’t thing it value the asking price the thing to do is return it and seek a refund. Not keep it and say yuh not paying, dat a bad up and mi woulda see yuh an tear out mi hair dem outta yuh big head if a was me.

4. U si dem a trust hair and a wear Versace Versace. It dont look good. Guh pay d gyal!!!!! Gwey. Unnu too hype and bruk. Gwey!!!

5. Miss lady, if your going to write about someone, you should ensure you can construct a proper sentence before.. this is tacky

6. She nuh fraid di african dash voodoo pan har..how dem so hot an dem a boss bitch an all yuh caan hear is how dem beg,trust,borrow,scam an steal…may god guh wid dem…

7. :ngakak :malu :ngakak Simone Simone :ngakak :ngakak u the same person on . Ig wearing Versace shoes :ngakak :ngakak and cannot even , pay for the hair on your head ???? :ngakak :ngakak dancehall rich folks :ngakak :ngakak :batabig :ngakak :ngakak Kim Kim come come :ngakak :ngakak carry Douglas wid u :ngakak :malu :ngakak

8. Oh god I beg these people please. When you send in a story, we need proper let me write again PROPER writing skills. It’s the hardest thing to read a story and you can understand what their saying. You have to be filling in the blanks. If you chat bad get your friend to help but please as adults we must do better. I know when we get hot, we start chat bad (I do it too). But when it comes to shaming and chatting people make sure your writing skills are A1 because these people will come for you. Thanks

9. A dem name rich n nahhhh pay so a gifted hands a new name fi shoplifters ohhhhhh okkkkkk I got unnu spectacular homes is where u get HOMEGOODS gift cards a give fi prize????????? Unno good no bloodclaaat is how unno thief things outta HOMEGOODS look how a bare big things inna HOMEGOODS unnu really have gifted hands fi true true Simone biteuplips u need to pay the woman u still have een har hair PAY HAR UNNU TOO F**KING DISGUSTING

10. Di ooman grammar less dan kosher…but mi get di gist, own fi owe and pause fi pose. :ngakak In any event, Miss Shapestylist yuh kaint flex dem way deh. Pay di ooman, and pay har by di end of tideh. Pay di ooman cause is fi har OWN weh yuh tek, and ah PAUSE when ah time fi PAY.

11. Voodoo Simone and her shape bad sister need to stop fix them body cause its costing ppl to chat Simone mouth looks so bad her sister face is so big can’t travel no other state but she have to pay kizzy her money for her outfit first

12. Simone, I dont know you – yet I beg of you – please give this lady her 493 so that she can use it to go buy a Rosetta Stone, English 101 subscription. And stop pausing in pictures.. its rude and its creepy – I mean who pauses in a picture? and why? For christ sake Simone – do better! Oh and dont think we forgot about you being sleek..you aint sleek..we see you! Give this lady her money that you own!!

13. i swear these dancehall females know everything else but education cant spell to save her life use that hair money she got or the one the she owes you if she does and take up some english courses please

14. :ngakak :ngakak :ngakak but she said she rich lol Stroke mouth Simone,pay the woman har money,show off bring disgrace lol

15. Ok you see, f**king teef. Unnu always trying tone what you are not. Hyping up urself and innuendo don’t have sh**t.

16. U can kn sah nuff a unoo full a shit like crab. wen uno a tief d ppl dem tings , dem a ask bout uno spelling, wen unoo a rob d man dem, dem a ask bout uno fi spell , nuff a uno low life choose fi berate ppl fi simple stuff over principle an respect. Unoo a chat bout her spelling an nah talk how simonie wah out dah a gwan like shi a big deal wid dis person money uno read it an understand wah shi mean. Fools d point is d MONEY talk bout dat. Cause nuff a unoo noh betta. Nuff a wi glad fi rite inna patwa more time. So talk bout d money

17. None a dem gal yah cah show aff pon me , i see how dem live wah dem affi dou fi survive etc. Mi nah knock dem hustle. But a how dem behave more time dem dont take dem hard cash an buy dem tings dem ave dem butter gal wah goh all over an teif tings wah dem request. Plus nuff a dem cah dou hair an before dem goh luk sleep in wuk a nite time. All dem do is party or dah home wid man wah cah help dem . Nothing nah gwan fi dem sum can only keep event wen dem get padna draw. An after dem mash up d ppl dem padna. Cah trow back d money

18. Uno always a teck up fi dese gurls an dem doing like dem a god . Wen dem rong dem rong . Same wey dem nah pay dem rent an meck d ppl dem a loose dem house. Yes nuff rent dem place fi help pay dem bills . It ruff out yah. But nuff a pretend like dem have it so pplwi talk .

19. Simone plz when u get that money us it to fix your mouth come on your face your hips is so big is it chicken pills u using do u have kids or is it a man u looking cause no man dick is going to stand up take a deep look in someone else mirror and see something to is wrong u bit your nails in the shop worrying about how to make money i though u was the best hairstylist in queens i guess wrong