Romie a call a next man battyman suh romie u a wha again. A likkle miss yard yuh kotch n drive her benz. N yes as dem say a u babysit the likkle girl thats y yuh up a the yard.
Bwaai all mi know is that if Romie du wah dis man yah seh, him moddah going to die from dehydration, dem deh amount a sucking nuh good fi nuh body… dwl smh
Met I just saw the video cuz I only read what was written.Just one deggey deggey question.
Did the yute Inna the video referred to himself as “Amber”??? Its an innocent question I swear!!!
Hold on deh but Romie how yah call man battyman and a man batty yah f**k??? A wah do dem social media star yah. A hype and dead fe bloodclaat hungry??? Lmao oh the world we live in. Louis Bryant a batty yuh f**k battyman so stop hype. Batty yuh f**k and cocky yuh suck. Yuh should a think twice before posting this dwl
ROMEO kn him a fish dats y him can call him fish fren name,mi hear long time seh d great 1 av aids. Him av a big man weh luv him and seh all wen d great 1 av aids him nah lef him;caz him money nuff fi tek care a d 2 a dem. A wanda if a him name Gucci? D great 1 fada nu waan si him non a tall.
Wow, I thought it was me alone,but did i just hear the boy admit that he is Amber.So 2015 he was denying that he was gay while calling Marvin gay.smdh.now 2016 you a call yourself Amber.Congrats on your coming out the closet..
Inna real life amber a one a Jamaica best looking drag. Now it look like him turn straightish. Amber shi name long time and him turn fada now but dat bitch still a wabble and a dibble dabble.
For whatever reason this remind me of ur hubby song “Romie” where beenie dun Romie n him whoring sista Naomi!! Ijs
:ngakak :kr
Romie a call a next man battyman suh romie u a wha again. A likkle miss yard yuh kotch n drive her benz. N yes as dem say a u babysit the likkle girl thats y yuh up a the yard.
Bwaai all mi know is that if Romie du wah dis man yah seh, him moddah going to die from dehydration, dem deh amount a sucking nuh good fi nuh body… dwl smh
Met I just saw the video cuz I only read what was written.Just one deggey deggey question.
Did the yute Inna the video referred to himself as “Amber”??? Its an innocent question I swear!!!
Him seh is Amba wid an A not ER like how mi have it :angel
Alrite me will leave well enuff alone then! Go thru Amba wid di A n not the ER!!
Hold on deh but Romie how yah call man battyman and a man batty yah f**k??? A wah do dem social media star yah. A hype and dead fe bloodclaat hungry??? Lmao oh the world we live in. Louis Bryant a batty yuh f**k battyman so stop hype. Batty yuh f**k and cocky yuh suck. Yuh should a think twice before posting this dwl
A wah dis faada?
ROMEO kn him a fish dats y him can call him fish fren name,mi hear long time seh d great 1 av aids. Him av a big man weh luv him and seh all wen d great 1 av aids him nah lef him;caz him money nuff fi tek care a d 2 a dem. A wanda if a him name Gucci? D great 1 fada nu waan si him non a tall.
Not hearsay, he does have it!!
They both gay, but AmbER u really start get hardcore now, u a fight out the feminity weh inside u hard, nah lie u start sound “straight-ish” now..
Some a you fi go look a life an leave romie so what if him a batty man that why him call out big pussy amber name kmft
That lime light place bare undercover battyman hang round there
Wow, I thought it was me alone,but did i just hear the boy admit that he is Amber.So 2015 he was denying that he was gay while calling Marvin gay.smdh.now 2016 you a call yourself Amber.Congrats on your coming out the closet..
Inna real life amber a one a Jamaica best looking drag. Now it look like him turn straightish. Amber shi name long time and him turn fada now but dat bitch still a wabble and a dibble dabble.