SOPHIA DI GIRL ONLY HAVE 3 GRAND FI YUH

Met due to how Manda did ago buy r hair online but say she ago support diss nasty dirty woman n buy the hair from r she spend ova 30g wid r n balance r 3g fi install it a it she a gwan so fa 3 thousand dollars…. She kill manda phone fi buy r hair the day n now a cum gwan ova 3g stinking gyal u cya style Manda!!!!!
sop
Read this screen shot plz this a wen Manda av in the hair so y would Sophia ask for only 3g if is 49000 she owe r as weh u miss jodiann “CLAIM” fi say kmt a weh u really a try pull off bout fada dh a foreign n get rob n hide phone n all those miss relax Caz idk how u drop Inna dis but anyhow *yawnz* cum with sum facts plz!!!

10 thoughts on “SOPHIA DI GIRL ONLY HAVE 3 GRAND FI YUH

1. Get it correct fool the 3 gran Ina the screenshot a wen Sophia a ask fi the sew in money Caz u did find CME with the sew in money n u Neva CME with it ….so the 3 grand add up with the amt a hair u trust germs

2. Get it correct fool the 3 gran Ina the screenshot a wen Sophia a ask fi the sew in money Caz u did find CME with the sew in money n u Neva CME with it ….so the 3 grand add up with the amt a hair u trust germs

3. Is coulda $3, wi dun hear nuh borrow, truss, or lend. If she didn’t owe nutten di ooman couldn’t put her pon blast no matta di amount. Live wididn unno means and if you caan afford fi floss den tan a u yawd!
    Onanother note, why da tlady face so clear and chest so brown, look like is a head press on pon a different body..weird.

4. All if a did 3 gran germs …she keep party so she shud be able fi pay it fi show u how uno young girls we look old love trust n heng uno basket Weh uno Knw uno can reach…..just a run off u mouth bou a just 3 gran nnu still can pay it germs….

5. Sophia shudda just let u dry head n mek u buy plastic hair wear go u dance….with u piece a red cloth pon u n u 100 dalla chain pon u head germs and u 300 calls dung a town slippers

6. Evening MET!! wow me see dis post fr yesterday n boi o boi….Yes d girl fi pay whether its 30000 or 3000 unu fi stop heng unu hat far a dan whe it can reach – young girl look how u nice n look who u mek a style u all fi some hair whe to me a not even real bundles. This big oman Sophia me always use to see her when me use to go dance n boi she disgusting me could a never buy nutten fr she mus less chuss. Of course me agree d girl fi pay but a so u do bizniz lady when smady no pay u put dem pon blast so?? r d age a d girl a jam u in a u eye mek u tink u fi do her memba say u did young too senior citizen crowbait bout u still in a danchall a gwaan like u young foh

7. U sound jealous baby girl Caz nuff a uno Ina dancehall cah look like Sophia oh shut up crap crawny gal….can bet say u look old n bet say u owe ppl to germs