LOOK—AT—THE—STAR

15 thoughts on “LOOK—AT—THE—STAR

1. Idk him personally just on Instagram and he needs to stop with the nonsense he is always looking like a stupid clown well all is circle looks like clowns and Instagram plp are so hypocritical with there comments

2. I will revisit this post later on bc it is wayyy tooo early to start wonda and ponda bout Mr or Mizzz Bimma Kid. :cystg Mi wah see a birth certificate …i wouldnt even accept an answer from his or her own momma….until gender has been proven stay outta mi favourite colour sir…….or ma’am. :ngakak

3. Just when I saw this and thought “finally MET and har metters get dem confirmation” can’t believe ppl still confuse an mi been a tell unnu frm wappy kill fillo say is a gay man!!! Well dem deh days a when him did barky n nuh have ntn..walk n bounce bout a beg gal dem use an lef fi drag out..mi seh if unnu did see him skin dem time deh unu drop dung a das why him have on tights wid eh draws

1. Damn….the after is messy but the before is messier than the Exxon oil spill…..The before screams MAN but the after screams WOMAN..all mi wah know is how did he secure dem balls BC unda desso nuh av no buffness at all….Lawd Bimma Madda get a boy and a girl with one single push.

4. but wait ah no fi him ooman dat him a hug up pon him page? and I just hope say no ooman neva gi him no front! and thirdly him eva look clean but mi just waan know is who wears outfits anymore? mi just caan tonight just to busy fi mi!

5. Yes MET me jus a fwd back. Him jus juss start di rubbings cause di one name DOLLY aka DELANO him was the pretty one an BIMMA aka MACKA couldn’t wait to get to his level anyway him did hab some whole heapa dent and sore like dem bad Pitney weh grow a country an always a get cut or sinting an di bleaching did jus look crawny wid it but a it maw try show ppl say once u hab money anything is possible..u cudda fava zutupek u can clean off nicely once u spend eh wisely… Hehehe.. Anon 7:27 dem pull to the back an tuck it den strap it down. An u miss weh a say a hope no gal no mek him ruxx dem…BIMMA doe see Oman Inna dem lite deh non tall!!!!!!!! Ohh GOODMORRRRNING MET *whistles an walls away**