AMANDA BUT DI LADY KNOW WHEY YUH LIVE SUH WHY?

amanda
Yuh tell di lady yuh want four bundles a hair and yuh a wait pan yuh father a farrin fi send di money suh yuh cudda forward…….No father nuh deh a England di man deh right a Jamaica.. yuh get $30,000 from di married man yuh a tek fi yuh birthday…Manda di same man whey him woman and har sister beat yuh fah ina di same yard whey yuh live ina and yuh go a di lady shop go touch up yuh hair..do yuh eye brow…install di four pack a hair and dont pay a dollar out a whey di man gi yuh pan di over $49,000 whey yuh owe.
Yuh call di woman bout yuh did a come drop off money and dem pick yuh bag and all yuh phone…..yet yuh phone did deh a yuh yard..Go pay di lady har money because all di lie whey yuh a tell bout a $3000 yuh owe and yuh know not even one track ina yuh head pay fah……….even after di married man seh him well gi yuh di money , yuh really rude mi nah lie. Same how yuh rob up yuh madda money when she get lock up a so u rob di woman of har goods and work and a run off yuh mouth…..Guh pay before di lady bus yuh ass cause di people dem seh how yuh a buy hair and yuh cudda go rent sumwhey?? A dutty Bowa Banks yuh love suh??
p_0

57 thoughts on “AMANDA BUT DI LADY KNOW WHEY YUH LIVE SUH WHY?

1. So if she rob har madda, the lady dat gave birth to her.. Why sophia mek she trust 49,000 hair frm har matter a fact the same hair dem weh sophia a sell deh pon aliexpress fi likkle bit or nothing why she neva go buy frm there

2. Omg see them inn dance a hype and yuh woulda swear to the way them gwaan them shit can mek patty, Young girls fi have ambition!!!!!!!!!!!! 49,000 could give yuh some blocks and cement.

1. Heyyyheyyy…that girl dress and leave that destruction of a house go road?!
      All me granny fowl coub have foundation.
      PP

1. Me to. If me a look a change in style mi just buy a wig. Hairdresser nuh put pot pon fire off me fi almost ten years now. Afta mi nuh bald. Juss di indignity to me of trussing hair. Shi fi guh pay di lady man, and get her name out the gutter. 10k or less could have gotten her a decent wig.

2. Senda you hear dat, since you know where she live just go use one stick and jam har out……a waan dead over yah…. I can’t with JMG bloggers

3. Lmaooooooo@ use stick and jam dem out a weh dem sleep. Mi ___________________ to rass. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. alliexpress to my thing…..girls leave people dare goods alone they got it from there then sell it back for an arm and a leg (All hands too)… remember it is written in the bible you have committed a sin to ouble your profit!!! dont disgrace people like that for the love of money this could have been dealt with a better way .### rachets

5. Look pon dutty bloodclaat Sophia a put ppl pon blast dutty nasty sophia from ugly wally married yuh, yuh come a act brand new like yuh fi get seh u yuhself & ur pickney dem neva live nuh weh caz wally neva use to ramp fi put unno outta him house guh tek dutty moodie outta d gran fada house caz him nuh want har in deh all f**kbox jody weh a gwan like she smaddy a gweh unno fi gweh wid unno hungry self caz all unno duh a walk and beg but unno wah come class ppl and unno naw live betta dan the girl

1. U sound like u an the moodie n jodie and sophia dem was fren an u and dem kick off. Seem like u were welcome in their grandfather house many times or u probably sleep out dem grandfather house and bed y u sound so Bitta….no sah….dwl @badmibad

6. That can’t be her house! My god young girls these days run them pussy rapidly and have no ambition just for the gram.

7. :siul Amanda, Amanda, you deh pon road a flex so and live deh suh???????? No girl, do betta. You can spend so much money on hair and nuh live noweh???? All deh dutty married bwoy deh (weh she deh wid) a deh so you go lie dung wid har??? No man…The wife fi bun unu out deh….

1. I fully agree. Poverty is not comedy, but when Jamaicans waan win arguments dem will stoop to any level even if it kill dem soul.

2. This bitch condition is a comedy. You poor and live in a house whey a lean, unda cellar look like junk yawd an hog pen an step mek out a kersone oil pan an you de road dress like a milloin dollaz wid hair sew inna yu head whey value more dan de roof ova yu head. Shi should a tek man fi lumba, nail an zinc an a husle some flowers fi plant up a door way.

1. Den if you deh a duttty you haffi look like it too? If she did carry herself like how di house look it would be nedda talking. Mi nuh see nutten wrong wid her wanting to look nice, she not a bad looking girl, but she shouldn’t trust or borrow. Better she guh learn how fi sew buy her likkle cloth a Pablo’s and meck her tings. She learn fi work with her own natural hair and leave ppl tings. Her character and name should be more important than any hairdo. I honestly don’t even think the hair look good, better she did simply buy some Shea butter and do a cute twist out. At the end of the day she need to pay the woman the full amount due and learn fi live within her means.

8. Plenty poor people deh’ ah jmaica!! Doe knock r one room accommodation!!
    A soh life b in d ghetto/garrison. Self improvement is a must!! All me now wooda’ mek’ day spot pretty nuh’ f**k!!!
    Morning Met. Jmg, jmg crew, bloggers peepers and all, blessup

9. Boi mia tell yuh wen yuh talk to nasty nagga ah suh yuh name get mix up wid all type ah dutty bungle Sophia took time out of her busy schedule an du hood rat hair and dis is f**king result Sophia stop help ppl dem ungrateful si dema talk bout you kids and you Wally struggles like fi dem life prefect Sophia tally everything up and take da bitch to court!!!

10. Yuh si how it feel miss? U don’t want nuh body talk ntn bad bout dutty sophia but unno glad how she a dis up the girl thou..sophia neva affi a guh suh hard pon the likkle girl all she did affi duh is talk bout har hair but unno guh outta unno weh fi guh get pic a the girl house and a talk who the girl a f**k which neva call fah.. likkle girl gwan guh pay hungry sophia before she cry curse pon yuh

11. Met a nuh lie a deh the duty gal live an when done she a hype up her stinking self nobody nuh like the gal a bowa she is a liar an a f**king thief… So a her friend them a south she a fool like she ave it the man give her the money 30gran fi true an the bitch take the man hard working money 20gran an go give the boy a south weh get burn out done deh she is a wicked… She so young an a pay fi cocky shame on u Roxanne u life sad bad go back to the big man an get the woman money an pay her… Cause if she ever lock u up or SUE u fi her money u ago pay more than weh u owe the woman….SMFH.

12. Uno think the woman a fool the Lady never did ago tek up her 4 bungles a hair so an give her so without make she sign your them the woman have everything lock so all who a chat uno gwaan chat that along sink Amanda cause she write say she credit the hair till Monday.

13. Nobody is making fun of her living condition. Have ambition gal, because if you have so much money fi spend pon hairstyle, you must can lay your head somewhere better after you dun run road a night time. If a even piece a “capchure” land mi woulda afi build up something better on. Plus your place not even clean and neat. People live in worst and keep it better. Gosh man, you must coulda find one man fi nail piece a board under your door deh suh….

14. @badmibad it seem like Sophia, Moodie and Jody etc was ur fren but unuh nuh deal now that’s y u sound so Bitta….seem like them welcome u in dem grandfather house and u sleep out them bed y u know so much….lmao. Anytime unuh and people nuh deal unuh quick Fi jump an dip unuh mouth inna other people mix up.

15. @badmibad u sound like u and them was fren but unuh nuh deal now. Like u were welcomed in their grandfather’s house and u probably sleep deh to. Why u sound so Bitta lmao

16. Plenty poor people deh’ ah jmaica!! Doe knock r one room accommodation!!
    A soh life b in d ghetto/garrison. Self improvement is a must!! All me now wooda’ mek’ day spot pretty nuh’ f**k!!!
    Morning Met. Jmg, jmg crew, bloggers peepers and all, blessup

17. I can’t believe that is her house and buying 40+ hair style, any body know Amanda insta? To look if she really hype!if you sleeping with married man at least make him fix a one room, and buy you a decent bed. That’s why if I don’t have money I don’t trust or beg, shameful bad

18. Oh gosh!!! Me can just imagine the heap a croaking lizard ina dis ya place yah….You need fi at least clean out under deh cellar deh.

19. @trudy I’m not bitta about ntn I’m just staying pure facts dem wah come class the gal an dem naw live betta caz dem bounce all bout wid dem hungry self.. the gal head not even look good bout 49 thousand lol all she a muss idiot fi a pay dem money deh fi fake hair to rass.. dem betta don’t mek mi start talk the tings dem and gweh an stop come pon social media a gwan like unno a smaddy.. amanda hurry up and pay the lady suh she can get fi guh buy food put inna har house lol hope she buy moodie some food to caz she mawga dung an look very bad

20. It hot when people owe you and hype still eno….and its seems she dont intend fi pay sophia at all… Sophia love run down money. But when u tek people things u need to pay or prepare to be disgraced…

21. I don’t wrong the lady fe shame her, learn to live with in your means and if I’m a hairdresser nobody can’t trust hair from me, business first like the chinney man

22. U miss bout bad u bad nuff a uno can only chat pon social media an when people Buck uno…uno cash run off uno stinking mouth cause u weh a chat nuh live nowhere u an the gal Amanda a the same that why it hurt u so big pussy suck hood salamite gal go suck u mumma if u ave none….is a forward u a look go ring up in a u mumma an low people business alone the gal wrong a that uno first tell her…an stop come chat weh uno nuh know…smfh…POP in u MOUTH a that u need.

23. Met me know Sophia over the years before me go foreign an one ting I know for shore u kids never have to cry for hungry, she always a Cook she an her husband a chief sometimes me ignorant fi her when she put up them hold heap a food pon facebook, so I don’t know what that girl talking about Sophia need food an her daughter maga she never fat fool she always slim when u don’t ave nothing good to say shut up cause u need to take a page out the woman an her kids them book, ask anybody bout Sophia an her husband the both a them can Cook an always ave food to give to anyone she is bless…badubad u look like a u hungry an wah food poor u.

24. Duttty stinking badmidad….u must did a cotch up a fi yard fi Knw thatbitch and no mmatta if a fada or gran fada it still look betta than the fowl cub germs……Sophia pickney dem cah hungry n dem a workn ddem no depend on man like uno young crawny gyal…who nah wrk a go skl n a mek success dutty gyal…..can bet say a cotch u cotch or live in a fowl cub mek it bun u ssuhh…n a tru u cah wear Brazilian or mongolian bitch so stick to u plastic hair or u cheap solo hair n mind u damn business….none a Sophia pickeny dem Neva look shabbi or want a ntn so get u facts straight crawny gyal

25. @badmibad Germs di ppl dem did live a harbourview before dem move in wid wally so find a next story and wally no put out no one a dem plan fi CME out so come again bbyg STP hatin

26. So Tanieka Wint come on here and a chat jus because u an them anuh fren no more smh. @badmibad aka Tanieka plz stop bcuz jus to the way u talk me know a u. Unuh nuh deal so no need for y to jump in other people mix up jus to style the people dem an ur living condition was similar or worst to Amanda only thing u collect ur money. Sophia house Neva out of food yet. Everybody have good and bad time inna dem life an member a nuff bounce u bounce round to when the man dem did wah kill yuh u did all out a the girl dem grandfather house so bill…..kmt Tanieka jus stop okay. Yuh mek yuh man kill mi fren but it nuh done yet. A jus time so things. Nuff time yuh pass me an don’t even know smh.

27. @badmibad u make it obvious that u n them was fren. I know plenty people who know dem an dem seh sophia house Neva out ah food yet so I don’t know y u would say that an moodie nuh hungry either that’s jus bcuz she have a child and sum people gain weight while some loose it. Then u gonna say f**k box jody smh she nah do nothing weh u nor nobody else nah do bcuz everybody f**k some jus f**k more than some and some jus hide dem f**k like the girl weh use to be fren wid them weh name Tanieka.

28. Bitch mi an nasty sophia,moodie and hide an f**k jody neva been frens and mi don’t kno amanda either but who don’t kno seh dem a nuh body a now ugly wally start gi sophia likkle attention caz him neva ramp fi dis har all jody him did wah f**k an wen she ask him bout it him put out all a unno, unno naw live nuh life memba dat all sedeki did affi put unno up wen monsta looking wally put unno out suh don’t come class up the girl sophia a evil everybody she chat wid har badmind self.. bout suck hood lol who walk an f**k and suck hood like jody & moodie? Lol the ppl dem tyad a uuno a bloodclaat farrin wid unno beggy beggy self

29. All mine cocky moodie she lol bitch stop tek yuh money mine the badyfada caz nuh matta weh yuh duh him still nuh like yuh… u a talk bout work? Bitch i have a j.o.b and I always have so come with something different bitch.. badmind redeye gal u and ur dirty family cyah style nuhbody ooh if I were u I’d rather spend my paycheck on my child instead of a man weh not doing nothing for me or my child lol.. bitch wat u gonna do now dat Peta-gaye having a baby? lol no more hands out fi u, U a hypocrite and stop walk and chat jen-i caz it a hurt u dat she’s in a betta position dan u lol.. u are a sad ass bitch and it shows in ur man looking face.. jody a u next u dirty likkle bitch

30. Stinking man look tanieka memba hair a grow out a u face n u claim fi say u young…u have a job of conning man a frrin n a beg ppl fi collect it….bby g no bad a tlk bou mind man Caz u no stop mine the bleach out alien looking boy a south Weh nu wa u crawny bada germs u life BBC said it need fi sort out Caz u Eva haffi a run up n dung Caz u mouth cah stay lock……Den again Lani no short a clothes n a jeni n petagayr love nice clean Lani n volunteer fi carry things n nice clean Sophia shop online fi har grand child…….

31. miss tanieka/badmibad please to tlk all u want bt try leave out lani okay plz mah beg u……poor lani no knw a thng so find a next topic kindly mah ask u yere…….bless up

32. tan tan memba u a walking dead yere so ur 6foot time soon come….if i were u i would have sit my little lifeless self down n watch comment n laugh caz all u a do a add to the amount a ppl dem weh a aim off a u bbyg……..memba a u star the show fi mind man so no tlk bou no badi a mind man ohhh…..

33. Kmt bitch go and learn fi write a good sentence u sound fool nuh rass..and btw bitch who the hell is tanieka? Lol a suh unno luv call up ppl name wid unno stinking looking mouth a bayy walk unno walk and pay man fI stay inna unno life caz nuhbody nuh want unno… wat a same eeh!! Peta-gaye and jen-i a give unno dem tings an as dem back turn unno slaughter dem wid unno hypocrite evil self but tru dem a idiot.. guh tell moodie fi tek har money buy food caz she look very insipid

34. Big pussy suck hood gal a u look insipid u nuff fi call nobody insipid weh nun live nowhere…uno just come pon pink wall fi look a hype like how u say u name badmibad step out an state u self or come run up in a anyone a we…me cah badda wid the mouth bad gal them or the pink wall bad gal….. It hurt me heart fi see how uno a run up u stinking mouth gal u Betta bill cause real bad people nuh chat off them mouth u a look a forward do suck out u stinking mumma weh u diss like dog an chat…u a do over time bad blessings ago follow u a that why it bun u so u tek up people business pon u head…cause u an Amanda a the same ting uno curse cause the two a uno cuss mumma an uno box bout the same way an borrow clothes an dress up like uno a somebody…. The two a uno don’t make one uno a walking dead.