DOUGIE DEM SEH ANTS MAN IS DI PRIZE

Lawks met….Dougie like Antsman (Edited) tho…..every minute Dougie deh a Jamaica a look fi him bae….lawks dat Nuh bad at all, all Antsman she jus get real out suh from she tek Mr. fashion Icon when Antsman jus a buss inna dancehall a put tailor made clothes him use to wear wid di fresh link yute dem and dem never use to look bad but Antsman sell out fi wear designer things an a deh so u go wrong the whole streets a pree the f**k up move Weh u Mek….clothes, money And hype Mek yuh switch that’s y yuh original fren dem stop use yuh….how u feel fi yuu ten dem Weh u an dem use to roll jus drop yuh suh? Eh Antsman? How yuh feel? Or true u a get compensated fi yuh (Edited) it Nuh worry yuh? Antsman u is a sad case….but each to his own I couldn’t go tell u Weh fi do wid yuh life but the choice u made is a f**ked up one
dp

18 thoughts on “DOUGIE DEM SEH ANTS MAN IS DI PRIZE

1. If the world nuh see seh dem a battam man it sticky. Antsman look like him love likes and dougie a batty man from morning perfect combo.

2. What is Kims role in all this… If the person is not gay or questionable lesbian, doesn’t she have any “straight” friends??

3. Yes Dougie mouth stink bad fi true!!!!!! U talk all kinda tins a day time bout taking care of wat eva but u really need fi go tek care a ur mouth man it stink suh till mi all feel like mi taste it some time!! Fix ur mouth man!!!!

4. Looking good isn’t only the thing battyboy dougie yuh affie smell good too suh goe di Doctor mak dem fix the problem wid yuh stinking mouth

5. I’ve been wanting to know what does Dougie do for a living to make his money, is he a model or wah and his other friend wah him name what he do as well, it look like he model but gay or not they have no shame at all… The tek ova of the battyman they out there bad bad…

1. Dougie has a legit 9-5 with a major airline, that’s why he travels so much. I believe he also have a couple online boutiques as a secondary source of income. He may have other silent ventures, but I have no clue what they are.

1. Dougie have 1 online boutique with bout 10 piece a clothes. All him do is follow pple pon fb and repost them financial post like a fi him. Him is a banker in a sussu and him collect a full draw fi himself for free. Thats where nuff a him money come fr

6. Yes Dougie mouth stink nuh bc. Tek sum a d plane fare and guh fix yuh breath.. Please when yuh inna dance and d person nuh hear yuh, leave it alone. Don’t guh near dem ears. Yuh mouth too stink….

7. Antsman a battyfish from longtime. But me know a doggie a f**k it. You too f**king nasty and love hype with battyman. All of this for clothes and shoes. Because u still hungry

8. I think dougie do lottery scam and a hide it, because every min him deh a jamaica. Dougie is okay to me. But big p****y antsman love hype with dougie batty money . And if a never dougie antsman would still a look the local battyman dem. Me hate antsman , because she hype too much and dont have nothings. Everytime dougie a fly down , she beg clothes

9. And what i hate about these dancehall batty man!!!!!!!!! Them know dem a battyman and a hide it. And what make it worse dem always a look woman like them str88888….. and a batty up the gal dem…..smh

10. It is so obvious that something up with these guys, dougie go jamaica and a bare man him par wit, bare man ina pool , like wtf, antsman is a sad case