Met yuh nuh see pampers batty Shawna ah throw wud pon scam queen dolly pon IG, met shawna put up ah old pic of she and kwesi when dem did use to talk back in the day, with the words..chicks running behind old Hoes.met the streets ah talk seh bossy dolly ah mine kwesi and give him bare designer clothes & shoes and give rental fi drive.yuh know she nuh fraid she swipe up di people dem credit card Ina saks and Barneys.meanwhile she hiding him & everybody know bout dem,she bring him out di other night.met everybody know seh him ah lizes head & Likki Likki.him deh wid woman fi mine him.met him nuh live nuh weh.mi friend use to talk him and go by him house one time..she said di bwoy bed deh pon di floor and him TV was on a barrel top Ina one basement.she said she was so embarras but she would’ve never know because of the way him dress.met post dah one A.S.A.P cause mi hv receipts.
Old news ! He doesn’t own a car, lives with sister,every min he in diff rental, she on her page talking bout girls give up the pussy to easy lol, classy women don’t date tatoo, bleached out boys it shows who you are as a woman, when I meet a black man if he bleaches that’s a turn off for me.
Mi think Shana di dead Lawd god she come back pon di seen
This little boy gets around
Some women find body art attractive. Sometimes tats are ok I think.
I think he and dolly looks cute together. Why would u care about who ur ex dating?..
Shauna stfu u just want to be seen no one cares
Shana boo u mek u self look stupid doe…if a u hoe from way a 2012 an now a 2016, an u feel di need fi a post this now wid smaddy weh out an about wid smaddy else, a who look like dem a run bakka smaddy?? Let me jua sip this hot tea yaa
He was also with Ophelia a few years back as well
Him did look better wid Ophelia aka the stripper/ bottle waitress now
Shana you and twinny turn back friend now suh you ah put up picture wid dolly man girl no man stay wid you fi too long
Who is ophelia send a pic of her
Shana a look notice with her done out pussy with no walls u hurt that the man happy wit him wife they happy leave dem the f**k alone u dirty low life bitch.
dolly stop on ig bout self esteem, do u have any ????? bout girls giving up pussy me nearly dead dolly stop u talking about yourself lmaooooooo boo :ngakak :ngakak it hurt u what shawna say u draw fi the bible :ngakak :malu :ngakak
Shana is a old Hoe from over the years the man dem always gi it a f**k or two then she beg dem for picture fi try to use it down the road but it didn’t work u low life bitch the ppl dem happy an living they life each an everyday wat u doing still selling pussy?
Can’t stand this diaper batty b*tchhh!!!
Y these bitches pretend to b
wait him an dolly married now? Look on his finger in the video him wearing a ring.
Big up mi fren Shana who says stay relevant by any means necessary. Ophelia is a stripper? Say it ain’t so. Dolly, please stop theif and at elis stop sharing a room with your big son before you look fi hype
:salahkamar
Ophelia is a stripper who promotes Seafood Tuesdays on fb at least she earns her money but on a light note talk about strippers and seafood smell fishy dwlf
Shana is the first adult woman who openly admits to not bathing after getting her butt injected with cement. :hammer
@ sharing a room with your big son :malu :malu :malu :mewek2 :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak bright light funeral home . Come fi me please :berduka :berduka
haha i have to laugh at these stupid bitches all of you can say wateva you want to say it cant break me kwesi is my man so wat if i take of him a my man,no woman cant stop this and their is more to come these old woman are wash up bitches long time big woman need fi go have a seat yes shanua i said so hungry bitch fake ass bitches f**k out long time kwesi will never look at you bitch plz
Plz give sweets my best!!nuff respect, love n lust!!
:ngakak :ngakak
Please use punctuations it makes the read clearer. Scrise.
That’s is not dolly y’all need to stop.. Wooieee dolly would never post that ppl uno bad
Yesssss dolly come ennnnnnn n defend wat is rightfully yours! U n battymon looking Kwesi look good together..
Smh
So ophelia use to take care of him too met,MI nuh know war happen to dem gal yah wen pussy good gal nuh pay man fi f**k dem it also called cocky pardna bossy doll girl understand yu self it’s 2016 bitches don’t work like that
Dolly the time yuh a talk about man yuh guh look an apartment for you and yuh son. He is big enough to have his own room. Dolly you goes on all these vacation with man if the man really want u he would help you to gain your independence and turn you into a real woman and not a child by getting an apartment for you and your son because hot gal nuh live with them mother and share room with their 7yrs old child. Dolly you and yuh fake bags , belt, shoes and clothes need fi put into a barrel and dash wey. Stop talking about man want yuh if man want yuh them help yuh. But the man Bruck and wear fake things just like you. Birds of the same features. Dolly yuh start teck picture into yuh living room and a blur out yuh mother old plastic sofa. Dolly u a really low life. Mi nuh know why u keep posting stuff on social media because yuh nuh into no league. Dolly get out yuh mother house and grow up and stop seek attention .u worthless bitch. Yuh always a post up name brand expensive stuff like ur broke ass can afford it. Dolly guh buy yuh mother a good sofa for mothers days and dash out that old plastic bad color one. And we on ig, so want to see a picture of your bedroom .old cruff dolly. U Bruck and boasydolly. Get over yuh self u and kewsi a idiot
Shana, yuh stay bad.yuh batty look nasty. Poor twinny she so lonely she friend anybody. Because twinny should never talk back to nasty p…y Shana wey hit her into dance. Shana yuh ugly and stay bad yuh always look like yuh want to shit. Shana yuh sick mi stomach. Shana stop wear twinny old clothes. Shana please guh back into the hole wey yuh did dey wa day. Why u like to seek attention a suh wen bready dead yuh a put up text wey u and him use to share and pictures of u and him kissing. A wat duh ur p…y Shana. Shana u a real pass around donkey.old community bicycle. Shana wey the old man dey wey yuh did a pose with last year and yuh claim him love yuh the old 65yrs old man. Shana yuh a really clown.
they are a bunch of clowns. Ophelia aka prettydime. fi young 27 yu pussy have nuff mileage. she use to sleep with apple bredda in LA. Left her and breed other woman, now yu turn bar chick and stripper. unno worthless n nasty. Didn’t virus call pon shana. nasty bad
Bitch the time you a take fi cum over here fi done dolly. You go mind ur rass business dolly must a hurt up ur rass head fi u a go so hard…dolly keep doing ur thing boo notice them a look cuz it a mad dem bap
One man s circulate suh? No man shm
Big up ophelia the real stripper round er stinking puss gal dem
Ophelia has so much potential to be more than a whore ..
Yes you’re a cute girl with sex appeal but you’re all like #waitonit on IG lmfao wait on what ??? These girls have Jezebel demon in a dem .. Working at starlets is something big now? U stop sell ur front ah d dream hotel? U know from when mi a wait on it lmfao and all a now Ophelia u still live with u mother ! Like I’m confused w these bitches priorities not in order !
I love the way you was bragging how Apple brother have to drop every gal and come back to you .. Yet he breed next gal and left u wtf ?! These bitches only LOOK GOOD but y’all not a GOOD LOOK! The man dem smart up now ain’t nobody saving y’all hoes but Jesus lmfao Good luck
Did dolly find an apartment yet? Cause I’m tired of seeing her man sleeping in the same bed as her son. Shame on you dolly! You are a piece of shit house.