SORRY DONT CUT IT

20 thoughts on “SORRY DONT CUT IT

1. weh de phuck she mean by sorry?!?!?! hey yuh see why buff a dem turn up dead or missing she well and know from day one she phuck him and many just meek the man know from then seh hey yuh did phuck others do a DNA is needed..yuh have some phuck nerves yuh didn’t only hurt this man but yuh hurt the lil girl who only know him as daddy..yuh piece a shit yuh

1. wat a way unno a dime fi know who mi be e’?!?! de amount a name mi get from mi a blog pon yah till now, hush yah…wen de right one call mi mek yuh know yuh hear nuff up

1. and she b-lev a mi a de nuff family…dat gal too rude bout sorry 4 years and a dat she really tell the man him fi sue har

2. Fame you don’t have no luck with woman! You’re first babyma Leanne was garbage and cheat pon u too with every man a philly. Me think a she he do DNA test for. She somewhere down south lock up for muling coke. Then you run to arrielle knowing she was passed around when you got her. Me sorry for you but you pick problem trashy women what you expect to happen.
    I can’t say I’m shocked. Two of his babyma a trash truck. Is the youngest baby urs at least? Smh uno man need to pick betta.

3. Simplicity yuh a use di same name from Moses part di red sea an dem call u every other name ina di book.. Bwoy me feel bad fi di guy.. Oh gosh!!!

4. Well Mr .Fame just give thanks that you only wear di jacket fi 3 years my brethren wear a jacket fi 16 years and just find out after all this time why it couldn’t fit him after all these years and is same ting di woman tell him say shi sorry smh

5. Ah dem sumin meck man deal wid some woman ah way. Sorry? Sorry ah fi when yuh tep pan smaddy toe are bunks dem…Dat is ah wikid wikid ting shi do di man…no sah..

6. Men love pick up these useless career less garbage women. Always look into a woman character before you go breed up and wife up. If LV bags and Brazilian hair is the only thing they concern about, that’s a red flag.
    Give me a girl who have her good good 9 to 5. A homebody girl anyday. An ambitious one whos always seeking to better herself more. Who’s not into all the name brand shit.

7. Feel for the guy and the innocent child. boy some people pluck up dem kids life even before it start and then tun round bawl how dem salt. I have learnt through experience that honesty pays off in the long run just like a good insurance policy.

8. MY YUTE STOP DI F**KING CRYING AN WEAR DI JACKET PROPER
    AND NO GO PUT REAL DADDY THRU FINANCIAL DIFFICULTIES
    YOU BEEN DOING AH GOOD JOB LET DI REAL DADDY RELAX
    HIM WILL SEE DI PICKNEY WHEN IT TURN 18
    SINCERELY: PORTMORE CHAMPION PUSSY EATER AKA F**K HER INNA DI BATTY HOLE

9. JOHNCROW YOU IS A HOT MESS YOU NEED TO COME OFF PINKWALL/ NOTHING YOU WRITE IS FUNNY/ PLEASE GO AND PICK UP A BOOK & READ/ IF YOU DON’T HAVE ANY BOOKS PLEASE CHECK YOUR SICK ASS INTO A LIBRARY.