JODI WHAT YUH NOT KEEPING UP WID?

19 thoughts on “JODI WHAT YUH NOT KEEPING UP WID?

1. There is something wrong with the fact that those are implants and they are already dropping….she just got them done the other day…if it was her natural breasts ok but no new implant fi look suh!

1. Jody mouth looks nasty….stop do yuh mout suh man…it don’t look good…and di black lipstick ah nuh fi yuh….you really look like your breath stink….you not bad looking but you sure know how to ugly up yuhself

2. she do ar breast and ar ass and still look bitter and unhappy…jodi how is Bre? nuh figet fi put down likkle a di surgery money fi ar future.

3. Not everyone likes when their breast look fake, its called the “teardrop”. She just need to wear bra especially if its a case where she requested for them to not look fake. Jodi if u did plan to wear dem out u shudda mek dem push dem up unda u chin like robbaz own but den again u use to wear dem out same way before u get them done so a guess a juss your style dat fi endorse “slippaz”.. Den MET u wan see how YM post har as har “niece” an a show off har work “jodi batty”. YM u did a good job on Jodi’s ass jus hope when she go bk to u you run har an nobada spoil it

4. Her breasts look damn good, unu too badmind, fi see some a unu long press out stretch marked titty weh a battle fi life

1. Unno annoying bad bout hate & bad mind…..who is hating on people who don’t love themself? One bag of fake shit injected and install inna dem and we’re hating? Anybaady who can look pan Yankee Michelle an really mek har inject sittin inna dem hate demself….
      The girl have no career to speak of and no immigration status in this country….what is there to hate on? Things?
      Worse mi breast dem cute, small, full, and perky….nothing to hate on…I’m comfortable in my own skin unlike Jodi and her dancehall associates.
      Big up all who comfortable in dem owna skin and all who immigration status mek dem name sign comfortable pon dem owna tings!

5. My gf has teardrop hers looks natural. Listen folks not everybody body responds well to surgery and sometimes you get what you pay for. Research is extremely important pre surgery. If I was her I would stop with the surgery. She too young for all of that .