Wi like when uno ansa same time same date cause when yuh ansa late like a day after it mek it look like a did true and yuh jus a try play it off now :nerd
28 thoughts on “YANKEE MICHELLE YUH LATE”
Morning Metsy see she address erething but she nah deny say dem lef Michelle I think it’s that picho whey u inna di bed a gwaan like u asleep a it mash unnu up too much pretend! Pretend rich pretend body, pretend hype n I could go on n on
Michelle ah tell ppl fi suck har girl bye di only person woulda duh dat ah di bum dem wey shia pay fi have relationships wid dem love rotten hole check dem bitch!!!
Yankie ‘fake ass’ Michelle is really really angry. I don’t she wants the public to know about the man mining life. Never mind Michelle dip in the pool and try again. Perhaps look in the back of the parties in my opinion that’s where them that’s holding anything stand otayyyy.
Nuh matta wat YM duh wid har self shi still off shi not sexy or exotic looking shi tuff an ugly an walk like cocky bruk underneath har di man wey shi dida mine luk betta dan har all di licking sucking an money giving neva work try plan c nex bitch!!!
lmao.she mad Yankee michelle too lie she mine damion. damion nice looking but he wutless bad he have no ambition all he do is worship clothes and vanity and smoke weed. Michelle damion never pay a bill in your house so therefore he was living rent fee. Damion still love the other gal him did deh with fi 8 years whe f**k pon him. even him family know that. But the other gal and him lef because she was running di pussy lol. yankee michelle you a hustler so mi cant diss you 2 strong but stop do mi ah beg yuh stop pretend say you and wutless damion is in love for ig he just a user like the whole of the thomas family.
This fluxy body gal a invite people fi suck out har infested drainage hole..what is not this :ngakak . Bitch no day no time you or the rest a yu friend dem cannot and will not be Camille Rozay Lee! :alay
I notice that is she onu really a try fi duplicate! that chic have it on loccccccccck! har man (can’t stand the negro) got her on loccccccccck! onu luddy! Get onu priorities in order and stop floss when life a beat onu same time. God bless you apple and the rest aren’t!
Okay…. so I was trying to figure out if you’re Camille or not. But either way what does this have to do with Michelle?? Were they once friends who have now become rivals? Were they in the same crew but now they don’t hang anymore? A wha so. Because mi a go through Camille pics and she cute yes. Pics nice yes. Clothes look nice yes. But mi nuh see Michelle or none a “dem” a try emulate har. There are a million people that we could see these ladies are trying to emulate. I have seen Camille herself put up a split screen of her and a celebrity wearing the same outfit. So what’s the big deal. Cuss Michelle if unu a cuss har but unless unu can show some real proof say she jealous of Camille…. unu stop draw dat card cause mi nuh see weh it necessary.
LA GAL HATE APPLE BAD THOU A WHAT SO SOME A UNO NEED A JOB A MAN A LIFEEEEE NO MAN YU DAY SO COME
APPLE DONT SPOT CHANGE CLOTHS PON THEM YUH A BEAT THEM BAD @MAMACITA I KNOW WHO YOU ARE GO LOOK A JOB OLD BITCH YUH DONT HAVE NO LIFE HOW MUCH MET A PAY U SAD HOE NO MAN NUH WANT HOE WANNBE WHATTTT AREEE THOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:ketupat :ketupat :ketupat :ketupat :ketupat :ketupat ASK DEM AGAIN MET WOAHHH met u nuh hear say damaion apple bredda finally run way something from upscale Barbie if mi laugh one more time suh she start go round a f**k uncle nuh sah den gyal yah bad
Stop yuh noise bout Camille Lee, is Kimberly “Lil’ Kim” everybody copying. Beyonce, Nicki Minaj, K. Michelle, and a lot more celebs are jocking Lil’ Kim’s trends that she set from in the early 90s. Apple and Kerry dem copy Lil’ Kim too, and now Bobbette a copy Apple. At the end of the day is Kim’s style all these dancehall gals and a lot of the celebrity gals live inna. Even Black China and Kylie copy Kim with the colored wigs. The leotards with stockings and knee-high boots are Kim’s trends. None of these dancehall gals don’t have any trend of their own. Lil’ Kim set di trends!
Camille move from yah so n stop big up urself cause nobady doe memba u…how u drop in…at least Michelle no walk n f**k like u
a bare aliexpress clothes u wear u pap dung more than Michelle n please don’t mention ur batty man husband ina diss
Well said Mamacita dem ppl here a ginal..unu must stick to the topic as much as how mi love see camille & her big forehead there is no similarities between these two. Leave YM alone in ma kevin crocker’s voice
U know bad 2 bad I kinda like yankeemichelle….yea mon fi real.Probably made some not so good life choices but who hasnt!!?Go thru YM n no bother wid di gutter style generalize tracing plz.@realjohncrowbelly forward see fake sexy ass food ya boss!!
yankee michelle the same way u get damion is the same way you going to lose him him cheat with you a so him a f**k pon you now deal with it or leave …and damion love woman mine him cause him worthless so your only choice is to leave …go get a man that can help you …him cant help you all him do is walk and f**k pon you n the careless gal dem a laugh at you n with you ..n im not hating im telling you facts !!!!
Gdmrng met
a Wanda how much a hour some a unu mek off sitting down every day a worry over YM an her life,if she a tek care of di man a her money she nah borrow none from unu fi mind him so y unu making it unu business dam unu life dat miserable mek unu a worry bout somebody who nah worry bout unu sheeeeeeeesh jsn
At side chick can u tell us how she get the man because is pure shit coming out u mouth because if u know the true story u would a never right this go n have several seats PEARL THAT LOVE PPL BUSINESS GIRL BYE!!!!!!
Camille love gwaan like she white she look old now same old furniture same old batty man husband.michelle show the ppl that u have big house and car for your gay son u don’t even mek your son be a man have him sit watching your little daughter while u run behide batty man damion
Morning Metsy see she address erething but she nah deny say dem lef Michelle I think it’s that picho whey u inna di bed a gwaan like u asleep a it mash unnu up too much pretend! Pretend rich pretend body, pretend hype n I could go on n on
I swear If I laugh any harder on these people job they gonna send me home. Goodmorning and thanks for the laughter. #pretend
YM spitting lot of venom sumbady touch a nerve but why shi mad shi been man clown fram eye deh ah knee!!
Michelle ah tell ppl fi suck har girl bye di only person woulda duh dat ah di bum dem wey shia pay fi have relationships wid dem love rotten hole check dem bitch!!!
Yankie ‘fake ass’ Michelle is really really angry. I don’t she wants the public to know about the man mining life. Never mind Michelle dip in the pool and try again. Perhaps look in the back of the parties in my opinion that’s where them that’s holding anything stand otayyyy.
It took her a day bc she was busy dealing with her neice Nuna arrest…
Who is Nuna??. An mi could swear mi see she put up Jodi Couture pic and say is her neice too. So is real nieces or fake ones. Smh
The post from yesterday with the cocaine vagina
Cita, the nuna mussy the one in the cocaine ina crotches arrest post/article.
Yush blogger, Ym and the cocaine family?
Nuh matta wat YM duh wid har self shi still off shi not sexy or exotic looking shi tuff an ugly an walk like cocky bruk underneath har di man wey shi dida mine luk betta dan har all di licking sucking an money giving neva work try plan c nex bitch!!!
lmao.she mad Yankee michelle too lie she mine damion. damion nice looking but he wutless bad he have no ambition all he do is worship clothes and vanity and smoke weed. Michelle damion never pay a bill in your house so therefore he was living rent fee. Damion still love the other gal him did deh with fi 8 years whe f**k pon him. even him family know that. But the other gal and him lef because she was running di pussy lol. yankee michelle you a hustler so mi cant diss you 2 strong but stop do mi ah beg yuh stop pretend say you and wutless damion is in love for ig he just a user like the whole of the thomas family.
This fluxy body gal a invite people fi suck out har infested drainage hole..what is not this :ngakak . Bitch no day no time you or the rest a yu friend dem cannot and will not be Camille Rozay Lee! :alay
I notice that is she onu really a try fi duplicate! that chic have it on loccccccccck! har man (can’t stand the negro) got her on loccccccccck! onu luddy! Get onu priorities in order and stop floss when life a beat onu same time. God bless you apple and the rest aren’t!
Okay…. so I was trying to figure out if you’re Camille or not. But either way what does this have to do with Michelle?? Were they once friends who have now become rivals? Were they in the same crew but now they don’t hang anymore? A wha so. Because mi a go through Camille pics and she cute yes. Pics nice yes. Clothes look nice yes. But mi nuh see Michelle or none a “dem” a try emulate har. There are a million people that we could see these ladies are trying to emulate. I have seen Camille herself put up a split screen of her and a celebrity wearing the same outfit. So what’s the big deal. Cuss Michelle if unu a cuss har but unless unu can show some real proof say she jealous of Camille…. unu stop draw dat card cause mi nuh see weh it necessary.
LA GAL HATE APPLE BAD THOU A WHAT SO SOME A UNO NEED A JOB A MAN A LIFEEEEE NO MAN YU DAY SO COME
APPLE DONT SPOT CHANGE CLOTHS PON THEM YUH A BEAT THEM BAD @MAMACITA I KNOW WHO YOU ARE GO LOOK A JOB OLD BITCH YUH DONT HAVE NO LIFE HOW MUCH MET A PAY U SAD HOE NO MAN NUH WANT HOE WANNBE WHATTTT AREEE THOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
How much dem a pay u? Cita tell u seh she looking for a job? Do u work??
:ketupat :ketupat :ketupat :ketupat :ketupat :ketupat ASK DEM AGAIN MET WOAHHH met u nuh hear say damaion apple bredda finally run way something from upscale Barbie if mi laugh one more time suh she start go round a f**k uncle nuh sah den gyal yah bad
Stop yuh noise bout Camille Lee, is Kimberly “Lil’ Kim” everybody copying. Beyonce, Nicki Minaj, K. Michelle, and a lot more celebs are jocking Lil’ Kim’s trends that she set from in the early 90s. Apple and Kerry dem copy Lil’ Kim too, and now Bobbette a copy Apple. At the end of the day is Kim’s style all these dancehall gals and a lot of the celebrity gals live inna. Even Black China and Kylie copy Kim with the colored wigs. The leotards with stockings and knee-high boots are Kim’s trends. None of these dancehall gals don’t have any trend of their own. Lil’ Kim set di trends!
Camille move from yah so n stop big up urself cause nobady doe memba u…how u drop in…at least Michelle no walk n f**k like u
a bare aliexpress clothes u wear u pap dung more than Michelle n please don’t mention ur batty man husband ina diss
typo **we could SAY**
I agree fake ass Michelle’s style is far from camille own, we must be fair in this
Well said Mamacita dem ppl here a ginal..unu must stick to the topic as much as how mi love see camille & her big forehead there is no similarities between these two. Leave YM alone in ma kevin crocker’s voice
I never understand why true hustling women pick up wutless men
U know bad 2 bad I kinda like yankeemichelle….yea mon fi real.Probably made some not so good life choices but who hasnt!!?Go thru YM n no bother wid di gutter style generalize tracing plz.@realjohncrowbelly forward see fake sexy ass food ya boss!!
Them fi low the girl she not messing with them.
yankee michelle the same way u get damion is the same way you going to lose him him cheat with you a so him a f**k pon you now deal with it or leave …and damion love woman mine him cause him worthless so your only choice is to leave …go get a man that can help you …him cant help you all him do is walk and f**k pon you n the careless gal dem a laugh at you n with you ..n im not hating im telling you facts !!!!
Gdmrng met
a Wanda how much a hour some a unu mek off sitting down every day a worry over YM an her life,if she a tek care of di man a her money she nah borrow none from unu fi mind him so y unu making it unu business dam unu life dat miserable mek unu a worry bout somebody who nah worry bout unu sheeeeeeeesh jsn
At side chick can u tell us how she get the man because is pure shit coming out u mouth because if u know the true story u would a never right this go n have several seats PEARL THAT LOVE PPL BUSINESS GIRL BYE!!!!!!
Camille love gwaan like she white she look old now same old furniture same old batty man husband.michelle show the ppl that u have big house and car for your gay son u don’t even mek your son be a man have him sit watching your little daughter while u run behide batty man damion