BAKKLE GALORE AND WORK LIKKLE BIT INA REMA

16 thoughts on “BAKKLE GALORE AND WORK LIKKLE BIT INA REMA

1. Met this happens every 23mins in Jamaica’s ghetto!! Jus wait 25mins n me send u a similar video lol!!What can I say this is MY JAMAICA n mi love mi ghetto ppl sameway even tho dem disgusting af!!

1. Latty tap tell untruth pon de poor mongrel dog :ngakak :ngakak. Poor thing a look way fi exit.
      I can never understand how people proud fi come from dem place yah. Place look like one scene from’Black hawk down’

2. A regula ting dis dung a Rema… N d badman dem soon staat buss shot ina di air n tell di gyal dem fi dun n gwan a dem yaad… regula ting…
    Can bet a one cocky di wole a dem gyal yah a war ova… a ghetto settins still… gots to luv it

3. Dem deserve dem condition, too bad children have to be born and raise in it.
    Dat fat hog really de a road wid da knife de and the conflict don’t even call for it from how me seet

4. Then how they say they suffering in the ghetto and every body look very plumpy and way fatter than me. Life look like it good in the ghetto.

5. Me nah lie….is the first post me ever laugh pon every comment!!! PP say “black hawk down” to blow wow!!! Plz good ppl it is what it is…THESE are OUR Ppl all when u shame u caant disown ur own! If it come to the test to choose between a voodoo Haitian refugee or one a dem ya..talk di truth..who u a give likkle shelter n a bly??

6. THEN ONE NIGHT IN DESPERATION, A YOUNG MAN BREAK AWAY HE BUYS A GUN, STEAL A CAR, TRIES TO RUN, BUT HE DON’T GET FAR AND HIS MAMA CRIES, IN THE GHETTO

7. Sender ghetto people a d funniest set a people. When I come a merica for d first time. If it wasn’t for the tricks n trade I learn in there jungle I wouldn’t make it. Ghetto people u large yah man.