Big war on fb yesterday over Ramone..the people them want to know who is the wife.. Davian or Suss
21 thoughts on “CAN WE SEE THE WAR PLEASE”
Davian of course , without a f**kin doubt .. Suss u lose di race and u neva start it big pussy gyal u waa inna good ppl way movee. U walk n f**k like doggggg .. Davian a wife inna real life and pan paper.
Suss mi know a u send this in , yuh sadddd nuh rasss. All d suck u a suk ramone him still dont want youu . Cuz if ramone say a yuh say b and if him say jump u sey how high man bloodclaat mascut susss. A yuh pickney him use as bait n reeeel yuh in fi get di two f**k dem n u fall for d trap suck hood gal a di video ago come pan pink wall next gwan fuk yuh self
But Jesus nuh affi question this because the whole south knows how Ramone show off wid him wife! Is a hype nasty suss a look, she crawny & need fi leave the girl alone because she not in the girl class. She a run it dung hard. & Mek har stay bad cousin where name big head a boost har & cranky man body shavel. I wonder a wah kinda f**k Ramone give she suh.
But Jesus nuh affi question this because the whole south knows how Ramone show off wid him wife! Is a hype nasty suss a look, she crawny & need fi leave the girl alone because she not in the girl class. She a run it dung hard. & Mek har stay bad cousin weh name big head a boost har & cranky man body shavel. I wonder a wah kinda f**k Ramone give she suh.
Mek suss move har bloodclaat! A di girl happy life shi want! She need fi guh set example fi har growing daughter. A same suh she used to war wid di girl them when Carlos nah look at har. Suss deh all bout a look it. Beverage a f**k har and nah give har a ting! Suh she affi look it. If she feel Ramone aguh give har she need fi think again.
Weh day me si di girl a Jamaica and shi look damn good! Me witness di gyal and har man walk pass suss like a heap a rubbish!
If dat was me mi wouldn’t even come pon Facebook a cuss ova Ramone.
All him wife name him have on. Suss a look a space but Ramone Mek shi suck him hood instead. A only use man use dem.
I don’t know which man don’t f**k suss and use har. Di gal life sad.
She, big head, prudy, chocolate and all a dem do road hard a night time. Ntn bout dem and dem wan mix wid good people. Suss nuh live nowhere, kotch shi kotch. Shi always hungry & shi f**k so much. She need fi guh repent!
Lord no sah suss u pussy a gi u problem tho how u f**k so much and love tell ppl man don’t want dem u so young and say u nice but don’t have a man for self how Dat u young and shit up u make battyman carlos f**k u and breed u but not looking at u are the little girl sad and u a war over the girl man go war wid carlos a so u use to war wid carlos baby mother for him and him still don’t look ur way and u war wid Monique over him poor thing
Kmt! Mi can’t tek gal weh love when man clown dem out enuh…. Suss need fi move up! A something she a try prove because she know seh Ramone don’t want har…. Look how long Davian and har man deh.. A weh suss here bout? … She need to try with a different relationship cause shi mussi nuh si how Ramone & him wife role. & first of all nobody Eva si Ramone wid suss. She shoulda shame fi a cuss ova him. If a boy nah own me up me nah give him no ownings!
Uno low the gal ano everybody married happy,naa sey him don’t want the next gal but a muss sum thing bout the side gal mek him wa leff him right gal and some a uno weh a chat badmind nuh bloodclawt. And mi sure some a uno man would a wife har n leff uno fi suss.
Can know seh that anonymous person deh a one a suss colleagues dem. Lol… Unuh need fi talk truth because suss don’t look better than Davian. Davian real life pretty unuh fi stop be bias. Gweh! Mek suss stop bleach and unuh si sumn. & all when she a bleach she cyah look better. Davian look way better than suss inna real life.
Stop talk if the man did man did tell unuh Dat him don’t want the girl be realistic about life we r in the world sometime the f**king wife’s sit comfortable becuz them think them av the title and relax and boring while the side chick make the man happy like wow and he’s so afraid to tell wifey caa him can’t bother with the argument
Make suss move har dutty bloodclat & Gweh . A wa do man body suss , wid har tough face . Ramone don’t want suss. Suss walk and cuss everybody over dem man. Kmft . A big head stay bad shavel she a falla , weh still don’t own a bed and a sleep wid har mother Kmft . From suss and shavel turn fren dem a Gwan like dem a di baddest thing . A shavel old Bruk dem she want. Suss too red eye fi people man & dem relationship. Bun mi fi di big hole gal . Davian look way better dan suss , suss need fi stop wear people clothes .
But groupie all when I don’t know Suss I always hear people talk bout she an Fren big head I hear seh a she an shavel grow an the next one weh send shavel the VN how she f**k harrysha an the one weh Ina the 3 sum but its plain to see Suss look way better than davian for a fact unnuh stop be unfair Caz I get the new straight from south that Suss sleep with the boy ever rass night an him likes her
Meeeeettttttttt to rassclat mi late a wah really a gwan pon this how Suss reach up on this with this girl a who is that girl nobody knows her who is this girl someone tell me please but I heard they don’t married I still wanna know who is the girl in the blue,Suss did f**k mi fren babydad but I hear her man them always want her,but who is the girl in the blue I hear sh live a NY but she look nth like it be real all if she nicer than Suss for a fact she can’t look like suss,but the girl in the blue dress ugly bad I don’t like it I honestly don’t sigh
This is total bullshit because I used to f**k Ramone and mi nah lie dat boy can f**k! But me know when him want somebody and from the looks of it I know him don’t want suss. When me and Ramone a talk him tell me a bagga things and Mek me feel good and him promising stories because him know wat him did want. Suh maybe that’s why suss feel wanted because that’s what him do… Suss shouldn’t Mek Ramone f**k har but them gal deh want things suh them affi f**k. But a wrong boy she choose because him tight wid him money.
I guess the girl in the blue is the wife. I love that she’s naturally pretty, I love seeing black queens. Now u haters need to stop! Because look at the girl in the white her face is filled with makeup… Har face don’t even match the color of har foot… Erase all that. She look like she got no edges & look like a handicap in that pic.. Stop comparing black queens to people who don’t even embrace or stay true to their color. BIG UP YUHSELF GIRL IN THE BLUE.
Davian look betta than suss inna real life! Ass well firm up and round up. While suss a walk a push out wat she Neva born wid. Dem gal deh love attention. Suss look like a walking ape lol… No competition here people.
Susss need a life susss life sad like bloodcloth funeral she sad bad a good ppl so h want mix up wid she walk and f**k and suck like dog she need fi look a life
Davian of course , without a f**kin doubt .. Suss u lose di race and u neva start it big pussy gyal u waa inna good ppl way movee. U walk n f**k like doggggg .. Davian a wife inna real life and pan paper.
Suss mi know a u send this in , yuh sadddd nuh rasss. All d suck u a suk ramone him still dont want youu . Cuz if ramone say a yuh say b and if him say jump u sey how high man bloodclaat mascut susss. A yuh pickney him use as bait n reeeel yuh in fi get di two f**k dem n u fall for d trap suck hood gal a di video ago come pan pink wall next gwan fuk yuh self
But Jesus nuh affi question this because the whole south knows how Ramone show off wid him wife! Is a hype nasty suss a look, she crawny & need fi leave the girl alone because she not in the girl class. She a run it dung hard. & Mek har stay bad cousin where name big head a boost har & cranky man body shavel. I wonder a wah kinda f**k Ramone give she suh.
But Jesus nuh affi question this because the whole south knows how Ramone show off wid him wife! Is a hype nasty suss a look, she crawny & need fi leave the girl alone because she not in the girl class. She a run it dung hard. & Mek har stay bad cousin weh name big head a boost har & cranky man body shavel. I wonder a wah kinda f**k Ramone give she suh.
Mek suss move har bloodclaat! A di girl happy life shi want! She need fi guh set example fi har growing daughter. A same suh she used to war wid di girl them when Carlos nah look at har. Suss deh all bout a look it. Beverage a f**k har and nah give har a ting! Suh she affi look it. If she feel Ramone aguh give har she need fi think again.
Weh day me si di girl a Jamaica and shi look damn good! Me witness di gyal and har man walk pass suss like a heap a rubbish!
If dat was me mi wouldn’t even come pon Facebook a cuss ova Ramone.
All him wife name him have on. Suss a look a space but Ramone Mek shi suck him hood instead. A only use man use dem.
I don’t know which man don’t f**k suss and use har. Di gal life sad.
She, big head, prudy, chocolate and all a dem do road hard a night time. Ntn bout dem and dem wan mix wid good people. Suss nuh live nowhere, kotch shi kotch. Shi always hungry & shi f**k so much. She need fi guh repent!
Lord no sah suss u pussy a gi u problem tho how u f**k so much and love tell ppl man don’t want dem u so young and say u nice but don’t have a man for self how Dat u young and shit up u make battyman carlos f**k u and breed u but not looking at u are the little girl sad and u a war over the girl man go war wid carlos a so u use to war wid carlos baby mother for him and him still don’t look ur way and u war wid Monique over him poor thing
Kmt! Mi can’t tek gal weh love when man clown dem out enuh…. Suss need fi move up! A something she a try prove because she know seh Ramone don’t want har…. Look how long Davian and har man deh.. A weh suss here bout? … She need to try with a different relationship cause shi mussi nuh si how Ramone & him wife role. & first of all nobody Eva si Ramone wid suss. She shoulda shame fi a cuss ova him. If a boy nah own me up me nah give him no ownings!
Uno low the gal ano everybody married happy,naa sey him don’t want the next gal but a muss sum thing bout the side gal mek him wa leff him right gal and some a uno weh a chat badmind nuh bloodclawt. And mi sure some a uno man would a wife har n leff uno fi suss.
But no man groupie nuh see the mate look better than the next girl,an I hear the boy like the girl baddddd a weak
But what role is suss playing? Because she’s neither side chick nor matey! Shi fi bill!..Just always inna man worries.
Can know seh that anonymous person deh a one a suss colleagues dem. Lol… Unuh need fi talk truth because suss don’t look better than Davian. Davian real life pretty unuh fi stop be bias. Gweh! Mek suss stop bleach and unuh si sumn. & all when she a bleach she cyah look better. Davian look way better than suss inna real life.
Stop talk if the man did man did tell unuh Dat him don’t want the girl be realistic about life we r in the world sometime the f**king wife’s sit comfortable becuz them think them av the title and relax and boring while the side chick make the man happy like wow and he’s so afraid to tell wifey caa him can’t bother with the argument
Make suss move har dutty bloodclat & Gweh . A wa do man body suss , wid har tough face . Ramone don’t want suss. Suss walk and cuss everybody over dem man. Kmft . A big head stay bad shavel she a falla , weh still don’t own a bed and a sleep wid har mother Kmft . From suss and shavel turn fren dem a Gwan like dem a di baddest thing . A shavel old Bruk dem she want. Suss too red eye fi people man & dem relationship. Bun mi fi di big hole gal . Davian look way better dan suss , suss need fi stop wear people clothes .
But groupie all when I don’t know Suss I always hear people talk bout she an Fren big head I hear seh a she an shavel grow an the next one weh send shavel the VN how she f**k harrysha an the one weh Ina the 3 sum but its plain to see Suss look way better than davian for a fact unnuh stop be unfair Caz I get the new straight from south that Suss sleep with the boy ever rass night an him likes her
Meeeeettttttttt to rassclat mi late a wah really a gwan pon this how Suss reach up on this with this girl a who is that girl nobody knows her who is this girl someone tell me please but I heard they don’t married I still wanna know who is the girl in the blue,Suss did f**k mi fren babydad but I hear her man them always want her,but who is the girl in the blue I hear sh live a NY but she look nth like it be real all if she nicer than Suss for a fact she can’t look like suss,but the girl in the blue dress ugly bad I don’t like it I honestly don’t sigh
This is total bullshit because I used to f**k Ramone and mi nah lie dat boy can f**k! But me know when him want somebody and from the looks of it I know him don’t want suss. When me and Ramone a talk him tell me a bagga things and Mek me feel good and him promising stories because him know wat him did want. Suh maybe that’s why suss feel wanted because that’s what him do… Suss shouldn’t Mek Ramone f**k har but them gal deh want things suh them affi f**k. But a wrong boy she choose because him tight wid him money.
I guess the girl in the blue is the wife. I love that she’s naturally pretty, I love seeing black queens. Now u haters need to stop! Because look at the girl in the white her face is filled with makeup… Har face don’t even match the color of har foot… Erase all that. She look like she got no edges & look like a handicap in that pic.. Stop comparing black queens to people who don’t even embrace or stay true to their color. BIG UP YUHSELF GIRL IN THE BLUE.
Davian look betta than suss inna real life! Ass well firm up and round up. While suss a walk a push out wat she Neva born wid. Dem gal deh love attention. Suss look like a walking ape lol… No competition here people.
Susss need a life susss life sad like bloodcloth funeral she sad bad a good ppl so h want mix up wid she walk and f**k and suck like dog she need fi look a life