BATTAM S*X A REGULAR TING INA T&T?

ONE VIDEO MUSSY A GO ROUND WID A LIKKLE GIRL AND A BWAAY A DO IT IN A TOILET…DI GIRL MEK VIDEO AND A SEH DEM NEVA DO NOTHING INA DI BATHROOM AND SHE KNOW SHE UNDERAGE..BUT LOOK PAN DI DIRTY BWAAY..ADMIT SEH DEM GIVE HAR SUMTING TO DRINK AND DO HAR INA HAR BATTAM
batam

8 thoughts on “BATTAM S*X A REGULAR TING INA T&T?

1. Yo mi say da thing ya disgust mi bad..Mi waa hold da pussyole da ….an padlock pussycloth..Yo wa kind a f**kery a Gwaan…Mi Caa tek dis no more.

2. Also in Guyana. Every culture have dem proclivity.
    The act does not concern me, I am more concerned that the girl is underaged. This should be investigated. Too many predators are on the loose.

3. One time we affi run one a dem offa we corner out ya. After the man a roll wid we and inna the link we deh deh a chat bout gyal and a talk bout f**kin gyal n which gyal look good this man come outta the blue bout how him see one girl wha him wan poke in her bum bum. we affi run him offa di corner. man tease him and threaten him everyday till him affi move.

4. Would not waste time to watch or read anything sexual or degrading/ derogatory against children.
    The title is also hypocritical and out of line, considering Jamaica has an overflowing plague of BATTYMANTISM that has infected the island , mainly for the love of money and brands…. And the liars that are still peeping out of the closet .
    Still waiting for that topic to truly be addressed by Jamaicanatiegroupie at home and abroad .