CAN IKON GET A PERMANENT BAN FROM DANCEHALL PLEASE

DANCEHALL ARTISTE IKON IS AT IT AGAIN….After climbing the Irie FM tower in Kingston almost 2 years ago…The artiste has refreshed his campaign for airplay, this time by setting up a CAMP SITE at the IRIE FM HQ in Ocho Rios!
IKON

24 thoughts on “CAN IKON GET A PERMANENT BAN FROM DANCEHALL PLEASE

1. The man want a buss but at this point noone gonna take u serious them more see u as a mad man innna clean clothes.

2. Him nah get airplay cause him nuh hab di funds to bribe anyone, so all him can do is him one man protests.

3. Ppl get more fame dead dan alive suh jus kill yuh self an yuh tune dem wi start play all ova di airwaves loll

4. If this yute had one good song. Even one half-decent song him woulda buss. a thru him music a total **kery n dog shit why him nah buss. He’s the young LA Lewis. Knows how to keep people talking about him, but doesn’t have good music to catch the listener’s ear after we hear bout him. The last song him climb Zip tower fa nearly make mi cut off mi ears.

1. And they should..remember him did all fake hang himself..Mi a wonder whey him get money buy dah tent deh

5. It is sad when you lack funds yes, but the disc jocks are preventing havoc to the ears! This guy has no talent at the momement watsoeverr! Just utter nonsense! He needs to mature and master this passion of his and stop the rush!

1. The station should take out an order barring him from any property owned by them…cell towers, driveway and all its employees too. Dude in stalker mode.

6. I was hoping ah lie smaddy did ah tell enoh….sooo what is his nexx move if dem still nuh play feem music? :cool
    :cool

7. Mi nuh think La Lewis ago appreciate dis at all.. ikon naw mek music and him inna di news… a la Lewis speed dat my youth mine yuh dead stop tek him style

8. :ngakak Tent look like it never been used…,smady ah encourage dis unstable yute fi duh dem tings dere. Cause if him tunes nah get airplay and him nah eat ah food…den is who provide di tent :bingung