DEM SEH YUH SHARING LOVE

Dis fool fool Guyanese b*tch ah own up di cocky nd it ah share. B*tch aka THE GREAT cocky sucka aka Cassandra guh hav ah seat. All di suck weh yuh ah suck it still nah hold Uncle. Abayyyy!!! We nah stop laugh afta yuh. Danny just ah get all ah di suckingzzz fr yuh suh we ain’t madddd!!! 😜 just know yuh ah clown innah da st… cause di man cocky ah share innah di sheets. How Yuh feel?
LD

25 thoughts on “DEM SEH YUH SHARING LOVE

1. Bwoy I will never understand. If u going to fight over something n look like a fool. Plz Plz let it be something dat look good. I can’t understand how dem fighting over these dogs n dem don’t even look like something dat deserves anybody time. Lawd man time to upgrade have some pride now man.

1. U nah see di same pic weh we a see…kmt. Him muss have some a di Peter Gunz obeah or him money long.

2. Stacy wanna be upscale we know is you that send in this story…Lol .. Everyone know you and Kotton a f**k… Every party him deh you right behind him.. Even at Kotton party true the man give you a case of liquor to wet him up you a feel yourself… But at Bow Tie party when he was with his woman you couldn’t even come close to him… So you and your next bleach out Friend Sherifa come walk past n him don’t even look pon you…

3. Theses girls are so stupid,thats all dem get from him..lol…liquor to drink in party..the 2 gal him love ,he give one a buisness and di next one get a suv car…….smh and those two girls dont even want him…..atleast they were smart enough to leff him…..

4. The person that made the last comment what are you trying to say done out gt gal please y’all need to take more time into your education instead of making dumb comments bye Felisha

5. ulgy dutty sumting , ur name says it all , garbage gal,stop force urself on the man ,u did deh wid apple brother and u f**k uncle thru u want more dutty money and the whole a Jamaica a chat u how a di boy bring u come a merica, u run in pon uncle and the man deal wid u good a ur sisterin law apple say so, Christian a war har son fi u thru u dutty sumting ,stop run dun man ,him nah lef him woman, fi u nasty,the people dem a ja say u a dogshit ,moneyteam dem know ,a laugh off a u not him girl

6. Where is our dead baby daddy?? Dwl
    F**k out gt bitch. Dun out gt bitch. Suck out gt bitch. The man have him baby madda bitch. And him have him bx gal dem bitch. Big yee bitch. Bleach out bitch. Wanna be Jamaican bitch. All now di man nah defend Yuh bitch. Dwl

7. sumting u look deep from ja ,ulgy gal a me fren mek u deh America, him mind ur whole family ,dutty gal a wah apple dem beat u ,no ambition ,chantel get thru and come and u cant come chantel chat like dog wid the people dem bout how u lef the good ,good, man fi dutty uncle weh nuh want u , go get u papers too ,u do ur body apple say wid har brother money , dem tell apple say fi gi him a better freak than u , and hot up ur head ,uncle only want u when him free

8. big gal ,memba u come a ja and di man breed u ,u just like summtinggs, limited local, the bwoy America gi u di greencard and u come down ya wid ur big ulgy self , when sumting deh new York a chat she the bags dem a fi har ,and she hope u find a place when u come back ,big gal ,words on the lane ,ask apple she know and christian

9. kotton cocky big and long ,a it she want , she tell chantel so, house enemy ,and say kotton ago mek she suck him cocky ,but har braces dem lol

10. First off my name is not Cassandra get your news straight.. And yes my daughter father die is that something to really talk about tf you are so ignorant and illiterate, only person can help you right now is god.. And uncle don’t have to defend me I can defend my f**king self smfh.. Uncle done use and abused you and probably even lied to your dumb ass you really think uncle gonna leave Diamond for silver bitch take a seat… Your Trump already played out.. Poor baby

11. Cashawna… Or how ever u spell it bitch. With a k or a c it don’t matter. Kashwana it don’t matter bitch. I know where u at. Dwl. Cocky sucker u still arguing over uncle. Y u delete the post, we still laughing. Ur a lame. U ah ten my f**k after me. And no bitch u must have been lied to. Go take care of our hungry child. And yes u need to worry about the dead…not the living low life bumb bitch. Yuh nuh use to things… Don’t mek the money fool Yuh. Typing gansta

12. All Weh di whola UNU a talk uncle don’t want NOBODY GET DAT INA UNU PEANUT BRAIN HIM JUST LONELY AT TIMES N NEED A LIL COMPANION just gwan tek some fuk an bill so plz UNU come off a him name cause none a UNU don’t have him heart “Drop Mike An Walk Away” THIS IS FACTS

13. uncle definitely don’t want sumting ,him just want a freak out when him up to it , sumting u use damian fi get body apple say u lean bad and u should come ask her doctor about surgery ,dutty sumting the man woman look better than u by far , stop mek people program u ,apple say u not a big deal ,nasty sumting go bathe u and shantal live and shantal smell, a uncle f**k and she suck and lef , damian have a nice girl weh Christian like baddddddddddddddd, but not garbage like u weh f**k inna the crew ,apple say damian and uncle use to inna party ,that’s why the man dem nuh rate u ,all Cuban a chat u dutty gal uncle pass thruuuuu , u one bag ago drop off a u shoulder one a dem nite ya

14. All y’all bitches are wack and look dumb ALLL OF U STUPID BITCHES NOT ONE OF YALL POPPING OFF JUST RUNNING YALL DAM MOUTH STUPID WHORING GYALS GROW THE F**K UP YALL SO BIG AND BAD OVER INTERNET BUT YET quiet ON SITE PUSSY BUMB BITCHES MOVE UNU SELF

15. Poor thing u all arguing ova this no good boy weh jus go dance, buy liquor, pose in him expensive clothes wid him hood no hav no shame, every woman pass him want f**k from so unuh all hav a stray cocky running around, so nobody nah lead u all jus getting drinks & f**ks….
    Wise up bitches, stop war ova the stray common cocky & jus get f**kd if that’s what u all want but don’t war *HE’S NOT WORTH IT *