FRETTY GO LOOK A WORK AND PUDUNG DI BLEACHING PLEASE

11 thoughts on “FRETTY GO LOOK A WORK AND PUDUNG DI BLEACHING PLEASE

1. LMFAOO go look pon michii “bachchum” fretty MEK we see yours michii it Likkle bad the piece a Mat look dirty

2. you can tell the skin isn’t right dats why de video in black nd white nd a only har dry pus-c cum stain weh a tear awf har lip only a show…….no sah

3. You know Fretty cute and fluffy wid nice pretty white teeth….she really need to put down the bleach man

4. so wait fretty keep on a talk bout seh a jungle she live. She coulda really ah pay 55,000 to live in jungle apartment!?! I didnt think people ah jungle pay rent…since them build government give them to the people and they just live there from generation to generation. If someone decide to rent her somewhere there she would really pay 55,00

5. MET a whe dem specie ya come fr OMG eerytime me see dis girl she ever look possess like demon in a her – This chile need fi go bathe me na lie

6. Realist
    Fretty need to talk the truth, she no pay no $55000 fi rent a people couch she sleeping on a jungle not even har family waa deal wit har and dem talk say u no bathe when u a rub so the place smell funky that’s why dem put u out and u deh a gal yard a sleep pon har couch. Fi a 20yr old girl u move careless fretty….stop post shit on ig like people a jungle no know say a lie u a tell!!!!!!!!!!!!