Could u help us to make this gal leave Sharlon alone is mother is in Canada cry nite n day…..kiddy is her name she lives Kingston…. Is like she fix sharlon her way… He have to say home n baby sit….. Plus is only her kids dem alone h look on n he hav more out there,one of is baby mother have to bring him to family court true she….is mother is helpless she need kiddy to leave her son alone….kiddy u need to pull him now make him free
fine a Zion Church put a special offer in an seal envelope with your request.
Kiddy got the goods
The Untie-er…. grung mi deh inna dis rainy Saturday mawning yah woieeeeeeeeeeeee mi weak…..Jesus wept no sah.
Met,buss da knot deh fi mi plz.lol.
What is that on her face??? Is that her real skin??
:ngakak MI BLOODCLAWT
Sender yah mascot gal, a mek excuse fi waste man. If a man nah look pon him Pickney is not the woman fault. He is a cruff! Kiddie a boss bitch dats why he gots to do right by her.
He’s an adult. He made his bed who does he expect to lay in it?
Sender, yu see if yu never did have a good dream lastnight, a nuh fe we fault! A betta yu kip yu nightmare to yuself. Mi waan yu tell we a which rope dat Kiddy use fe tie up Sharlon why him cawn free himself? If yu unemployed, try find a job doing comedy. It will suit you well.