Har colours too loud man… A weh she a guh inna this big floral dress, she nuh fraid bees tek har weh? & this red hair & red boot fi match it Lord help har cauz she knows not what she’s doing.. Yuh cant tell har seh she nuh look good enuh, cauz Kill har dead she a happen, fi har confidence buck that’s all mi know cauz not a soul nah ketch mi come out a my house inna this ridiculous get up.
Why u waan blind mi suh early…gd morning
What is that????
Every minute mi seh this girl pon yah. A wah bout she so..
Just don’t understand why she would think this “get up” looks good
She did better off do black lol poor ting
At one point I stop to think if its ghetto qal from the shebada plays
Am I the only one???
A nuh u alone, @ 1st mi swear think a him to dress up inna did costume.
Har colours too loud man… A weh she a guh inna this big floral dress, she nuh fraid bees tek har weh? & this red hair & red boot fi match it Lord help har cauz she knows not what she’s doing.. Yuh cant tell har seh she nuh look good enuh, cauz Kill har dead she a happen, fi har confidence buck that’s all mi know cauz not a soul nah ketch mi come out a my house inna this ridiculous get up.