USAIN KYAH KIP HIM TONGUE INA HIM MOUTH AT ALLLLLLLL

18 thoughts on “USAIN KYAH KIP HIM TONGUE INA HIM MOUTH AT ALLLLLLLL

1. Lol she look Chupid af, trying to put on a pda at an event like this. It look like when yuh just meet a man and a try f**k him weh from him gal and him seh ‘baby yuh win’ meaning ‘bitch you tryin too hard’ kmt

2. Look stupid for true lol. What kinda jump up dat n nah whine n wah kinda kiss dat? Looking kinda stiffish

3. All me a pree a home girl pon di police car like dem a part a di float, how me never see dem things yah a foreign?

4. Now i realize that’s his woman because i was wondering why he was initiating a kiss with a stranger. She look like she didn’t even wanna kiss him at first. Kmt. Was he a part of the parade and why is he wearing that winter mask

5. It is the first I see him put photo of her on his page! Usain can’t be tamed.she diffenitly looks insecure. If he didn’t have fame she would not want him.

6. When I look pon Kaci a beg fi PDA I just remember that white gal name Lubica weh did a try cool him ,when she come pose up pon page 2 ina the Observer a kiss ,now Kaci doing the same shit, when will these thots learn smh, she know a nuff a her matey dem did deh a carnival and a try prove a point, all Yanique mussi did a mad her lol girl act too desperate man

7. Kristen was there too , I think bolt did it to big her up. She prob felt insecure. She was just mediocre looking to me. Kaci fen, yendi, candibella and lexcee looked the best to me. Don’t know what Yanqui look like …lol

8. Yanique looked a HOT MESS! No need to elaborate.

I think the kiss was cute. The dancing was awkward, but they are always very affectionate. I don’t think it was a put-on for the camera.

Kasi’s costume was beautiful. I think because she’s so short you don’t really get to see how nice it was. There was lots of detailing and you can tell it was EXPENSIVE. It just didn’t steal the show as it would on say Yendi or Lexcee. She looked nice though.

9. Mi nuh wah say it so mi a go type it …. Da last kiss de …. Let’s just kiss and say good bye .. Little girl Usain soon gone lef yu Unu chemistry weak

10. UNUH BADMIND BAAAHHHHDDD!!!! DWL SOOO WHAT IF THE GAL WAH KISS HAR MAN A WAH DIS NOW, MI SEE IT CLEAR SEH A JEALOUSY IT WAS OBVIOUS IS HIM REACH FI THE KISS HER OR MABE THE BADMIND A BLOCK THE VIEW??? TACKY AND LOW CLASS ?? DID U NOT SEE A FEMALE DASHING OUT ON A POLICE CAR? THAT IS TACKY AND LOW CLASS. MI NEVA TOO CARE AT 1ST BOUT DEM BUT THE GIRL NUH DO NTN FI GET DONE RIGHT NOW SMFH

11. Ppl ppl lawd God mak d ppl dem prosper him rich mak him live him life. Nuff a unu want usain and him not looking . So wat if him want the girl . Badmine is so active