DI MAN SEH FI TELL YUH SEH YUH KNOW IS ONLY TWO TIME AND YUH HAVE DI RE-TEST BUT YOU DO NOT HAVE DI ISHALLRETURN. HIM SEH FI TELL YUH SEH FI TAP WALK AND TELL PEOPLE HIM GI YUH SURGERY MONEY BECAUSE TO DATE IS LESS DAN $15,000 JMD YUH GET OUT A HIM AND HIM NAME A CALL UP…YANIQUE YUH KNOW IS WHICH MAN MI A TALK! DI MAN SEH HIM NEVA TALK BOUT DI TWO TIME…A YUH TALK IT BECAUSE YUH WAA DI WHOLE WORLD HEAR SUH HIM OOMAN CUDDA HEAR AND LEF HIM…………..YANIQUE DI MAN SEH YUH DOE HAVE WHAT TO MAKE HIM RETURN AND HIM RETURN HIM AND WANT TO PUT DI TWO TIME BEHIND HIM AND YUH NAH LET IT…HIM SEH WHEN YUH TELL HIM BOUT HIM FI LEF HIM OOMAN HIM ASK YUH IF YUH NAME NAH CALL ALL BOUT SO WHA KINDA LEF HIM FI LEF AND DEH WID YOU??…….YANIQUE OOOOOOOOOO A DI SAME L.A MAN MI A TALK ENO…… DI SAME OOMAN WHEY YUH DID A FREN ENO…AND DID WANT HAR MAN LEF HAR ENO..IS HIM MI TALKING YANIQUE..
:ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2
Sender y u obsess with the girl. 2 or 3 he still went back.
Tell posh v fi go case her man and lowe di girl cause no man no tell unu nothing
Low d girl she’s not the first n won’t be the last
A wah do them ppl ya man, uno really miserable, leff the girl alone, the man nuh seh shit, and if him did, is him is the dam fool, fi pay fi bad guinep, that’s y u taste before u buy, disappear now. :bola
If u go 2 times u return but y tho?????
Morning oooooooo di man seh retest but mi ask why give bun ina di fus place why????????????
Unnu sad very very sad
Kmt I’m tired of this now. Unless we have proof n I mean bank book or money photo proof all this is is hot ass air n mixed up words. Her body fake we know this the blind can tell u her body fake. Someone payed yes we also know this. Let’s move on now until she does the next surgery because it will come n we talk about how deformed she looks again. Now can we plz move on from who paid for what. Clearly something must good because her body is done up Soooooooooooooooooooo
Sounds like sumn dutty Gary would a seh fi true. That’s what whores do and him a top notch whore
does gary drive a green bentley ?
think i met him before , he was also screwing one of my friends in la
and vicky was right there
so shew is well aware
but money talks i guess
Him same one Bentley is dark green. Vickie Bentley
Me waan see this man yah. send him come as well as Posh too.
The man just a chat about we no need glasses fi see say r pussy good ooooo the man a try fix it up caa him married him stink like unu low the gal now mon kmft!!
Laawd oyei dem leggo d man name, u know fr wen mi a drink d tea n ah nyam d 2 tuff krakkaz n ah wait. Den people unno no know sey this man ya naw left Vicky, him will whore dung yaawd n merimakka n go right back home to her. Plus if him like fi girl de and throw couple a racks on r him have it so even if ah him do r boobies r battam it still naw bore no hole in a him pocket so everybody win. But a mussi god alone can tek dat man from Vicky the girl with the small head baddie hawt now so do road yaw gal before dem no badda want yu. Plus d boy wi say DAT yu cause him renk!
So now it’s ok to sell pussy cause every body a dweet? If me hate black woman mentality one more time essi…now the new talk us “yuh affi tek heckle paul and jeckle before yuh sekkle”, what happen to keeping it clean and tight till you meet Mr. Right? No sah uhnuh young gyal sick tomach no wonder why so much a uhnuh ago dead a matey cause uhnuh underneath no have no grip nor use the man them get get the spontaneous slaps but dem nah mek uhnuh dem wife…uhnuh nah get nuh house keys, uhnuh name nah go pon bank book. A full time unuh hold uhnuh head high and put uhnuh pussy pon a pedestal..
Story Cum to Bump! Taxxxxiii!!!
Rass Gary and Vicky from LA. No sah a yussi nice
Nasty man nuhbaady neva tell yuh fi test it in a di first place….and wife just tek di bun and look some cheese….an mek sure yuh wash ee dung wid di milk weh hav in ants at this point if ah yuh send dis een…..
But then again…it’s probably not the wife….
Gary yuh cyaan get back di phucks or the cash…so shut up maama man and keep it moving
I LIKE 2 put FACES TO FILE, SO PLS SOME1, RUN DEM PICTURES&FILE…AM HERE SIPPING GIN&COKE..WAITING..
Dem man don’t tek pics and picture man caan roun him. Mrs Vicky M, send een the husband pics di ppl dem waan see him . Wait til ATI, smaddy weh know him affi go tief a pic or unu nah go ever see fi him face.
yea a long time we a ask fi Gary and V pics, run it please and tonx
I believe Garry said that even if he was spending he will act as if he was not, and for a top man he love tell lie on woman all girl he never sex he tell lie that he did. He does not take rejection well.. Met ask the Clarendon people for hid file
Met Yanique hairdresser Kelis Beautyspot AKA Lisa is Vicky close friend and her daughter Godmother, so alot of her business that dhe talks with her goes right back. That is how Vicky knows so much
And thats why har head always look like a used mop
@Met, ive neva seen ONE GOES FROM SMALL TO BROAD!!!. Its odd i tell u…But Ms. Metty, does this lady here owns a house, Apt, Condo, ranch home or town home, does she?? cause fi di ALLEGED AMOUNT A MONEY WHE MAN GIVE SHE, IT CAAN DONE AREADY and she nuh own someting substantial…
dem seh not even a toyota oo
So Metty is taxi to har Ting fi hot gyal? Not even a corolla u sey? Wid $3m worth a fake body parts?
Damn wutless. Priority messed up like har body.
dat di people dem a road a seh
Ok then Ms. Met, den a igglas and duppay-bat dat then…For someone who has a child she should’ve invested har pumpum-penshan monay betta dan dat…KMBCT..But then again, anuh fi me business b4 her LOYAL FANCLUB COME CUSS ME..
@ Highlyconcerned :shakehand2 :shakehand2
Could someone please tell me why Yanique store ( on the plaza on Constant Spring Road) closed with all the stuff still inside.
___________________________________________ maybe rent owe :hammer
Kitty musi send duppy in deh fi run weh di many customers :ngakak :ngakak :ngakak
@Neddle, u seit to, me nuh able fi dem cum cuss me. But I STRONGLY BELIEVE HOTGAL NUFFI TECK TAXI NONE AT ALL..I refuse fi believe she dun dem 3million(allege) pon har bady!!!!
Weh uhnuh seh? A taxi she tek? :ngakak What a set a people lie and wicked!!! :nerd
Night Met n metters :peluk :peluk met a you write dis yah mixup yah. Dem man yah a real gal a tell u
Dat person ain’t lying when dem talk bout Clarendon people. Mr British did have a motel up deh not sure if it still open but dem know him well.
Zum rented a rav 4 and gave Yanique the other day to drive or lend but yes is taxi she tek I neve see somebody Cayliss so yet
Is which plaza Yanique did have store? Posh store did use to over Baron Plaza b4 it mash down and a reconstruct?
Zum, Errice man weh nuh claim har?
This post needs pictures of the individuals